• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hala gebelik olma ihtimali var mi ?

Vera0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
12
7
1
Merhaba kizlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz bu ay da adetime 10 gün kala goguslerim hassaslasti normalde adetten 2 3 gün önce hassasiyet olur şuan adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gebe olma ihtimali hala var mıdır? Birde folik asit hala başlamadım gebelik öncesi önemi nedir ?

Merhaba kizlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz bu ay da adetime 10 gün kala goguslerim hassaslasti normalde adetten 2 3 gün önce hassasiyet olur şuan adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gebe olma ihtimali hala var mıdır? Birde folik asit hala başlamadım gebelik öncesi önemi nedir ?
Belli olmaz canım bekle bakım.. folik asit başla bence

Aslında ikinci gebeliğim olacak olursa istemsizce heyecan a kapılıp test yaptım moralim bozuldu hala ihtimal olabilir mi diye sormak istedim bakalım bekliycem teşekkür ederim en kısa zamanda basliycam

Önemi çok gebelik istiyorsaniz üç ay önceden başlamanız lazım siz şimdi den başlayın erken gebelik testi mi yaptinz

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz lütfen

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz lütfen
Merhabalar regl günün üstünden 10 gün gectikten sonra test yapman daha mantıklı olur ama erken gebelik testi yap mutlaka birde korunmalı ilişki yaşadıysan tedirgin olmana gerek var mı? :)

Merhabalar regl günün üstünden 10 gün gectikten sonra test yapman daha mantıklı olur ama erken gebelik testi yap mutlaka birde korunmalı ilişki yaşadıysan tedirgin olmana gerek var mı? :)
İkinci reglm üstünden geçtikten sonra mı yapmamı söylüyosunz birde ben zaten adetten sonra 4 kez test yaptım hepsi negatif çıktı 6 gün var adetime şuan

İkinci reglm üstünden geçtikten sonra mı yapmamı söylüyosunz birde ben zaten adetten sonra 4 kez test yaptım hepsi negatif çıktı 6 gün var adetime şuan
Yok adetten sonra değil adetin gecikirse en fazla 10 gün gecikirse test yaptır diyorum canım

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bebek bekleyen-isteyen herkes umarım sağlıkla kucağına alır.2 yıllık evliyim ve ilk gebelik deyinimim dış gebelikti çok zorlu süreçler atlattık. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Göğüslerim aşırı şiş ve gergin, göğüs ucum büyüdü damarlar da belirginleşti. bir haftadır kasıklarıma bıçak saplanıyor ve aşırı akıntım var öyle ki adet oldum sanıyorum ama gelen giden yok.adetime 5 gün kala Erken gebelik testi yaptım 5 dk içerisinde silik çizgi çıktı. İki gün sonra tekrarladım bu sefer net bir şekilde negatifti. İçim içimi yiyor. Sabah ilk idrarla kaset gebelik testi yapıcam ama benim gibi belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Adetine 6 gün varsa nasıl çıkmasını bekliyorsun güzel bacım? Siz ne zaman birlikte oldunuz sorması ayıp? Nasıl yani ikinci adetten sonra mı? Bebek ne zaman yapılıyor, hangi günler ovülasyon olur vs bunları biliyor musun?

Back