Buyurun, öyle rahatlıyorsanız küfür edebilirsiniz. Asla kavga etmiyorsunuz ama küfür ederim diyorsunuz, ilginç. Ben tepkisiz kalırım kendi kendine konuşur yazdınız, ya kendi kendine konuşmayıp kafanıza yumruk atıp kulak zarınızı patlatırsa? O zaman da tepkisiz oturur musunuz? Çocukluk travması diye bir şey duydunuz mu? Belki o abiyi her gördüğünde yediği dayakları, kulağına aldığı darbeyi hatırlıyordur. Ölümle karşı karşıya gelmiş kızcağız. Organ hasarı kaybı oluşmuş, siz okuyor musunuz konuyu? Abi dövmüş anne seyretmiş, bunun nasıl yaralar açtığını anlamak istemiyorsunuz. Tek tokatla ölen insanlar var, ya o yumruktan sonra beyin hasarı alsaydı felç kalsaydı? Kadın niye bunlarla yüzleşsin tekrar? Abi nedir abi kimdir ya? Aynı anneden doğdu diye bunları yaşamak zorunda mı?Yahu illa küfür mü etmem lazım sizi memnun etmek için ben biraz yumuşatıp öyle dedim. Ben kin tutmasın demiyorum ama kendi kendine kin tutmuş aman abisininde çok umrumda ya herkese istediğini vermiceksin bu hayatta o adamda böyle olucağını biliyor kimsenin ekmeğine yağ sürmeyin demek istiyorum. Ben asla kavga etmem kimseyle kavga ettiğim kişilerde kendi kendine konuşur konuşur ben tepkisiz kalınca istediğini vermeyince oturur sinirden ağlar. Neden sakin kalmak yerine kadını iyice dolduruşa getiriyosunuz. Eşi nasıl biri bilmiyorum ama aile sorunlarını da bu kadar bilmemeli zamanı gelince başına kalkar o zaman daha kötü şeyler olur.
Vay be, kadınlar klubünde öldüresiye dayak atan erkeklerin suyuna git denmesini de mi görecektik. Fiziksel psikolojik yara almış kadınlara ya nolcak alt tarafı kulağın sağır olmuş, abindir döver de sever de sen git geçmiş olsun de utandır onu demeyin. Kız aramak sormak gitmek istemiyor, burada kendine destek arıyor.