Merhaba hanımlar, bazılarınız oha yok artık diyecek ama çekinmeden söyleyeceğim 23 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı evet şaka yapmıyorum hiç olmadı. Teklif edenler oldu ancak ben sadece benden gerçek anlamda hoşlandıklarını hissedemedim, amaçları belli olan tipler işte neyse.. dedim X artık böyle olmaz evlilik düşünmesen bile tanış birileriyle neyse dedim bu sefer hoslandigim ilk kişiye yazacagim reddederse reddetsin ama artık yeter. Sonra karşıma bir bey çıktı iş vasıtasıyla tanıdım sonra yazdim reddetmedi hatta sohbeti ilerletmeye çalıştı iyi her şey hoş ancak ilerleyen zamanlarda ( çok ileri sanmayın sadece 23. Günde) keman çalmak istediğimi söyledim beni şoke eden cevap şu oldu:
ya yanımda keman calsan iyice tahrik olurum.. şoke oldum konu değiştirdim ama içime dert oldu. Ha bu arada hiç bulusmadik yüz yüze. Yüz yüze bulusmak için birbirimizi iyice tanıyalım dedi. Ben de iyi tamam dedim. Bana göre hava hoş. Neredeyse 1 ay olacak ama işte gördünüz bu cümleyle birlikte hoşlanmadığım bir kaç cümlesi var buna benzer.. sizce ben mi çok abartiyorum ( hayatımda herhangi bir flört deneyimim olmadı, okuduğum kitaplar ve arkadaşlarımın anlattıklarına istinaden, yanlış buldum. Sizce bu cümle normal bir cümle mi? Bazen de amacı bu olsa buluşma teklif ederdi diyorum kafam o kadar karışık ki sizce açık açık ne istediğini ve ne beklediğini sormalı miyim?