Kız İsteme sizce gorucu usulu evlilikmi yoksa ask evliligi mi ?:kedi:

bende ayni senin gibiyim asigim ve beni anlayan hic kimse yok yok yok ancak bu sitede belki birisi akil verir diye geldim bakalim belki bulurum bir cozum :Saruboceq:

sevgi mi... o bir yere kadarşakkıdı

ailen neden istemiyor sevgilini?

bunun sebepleri önemli

kaçmayı falan aklından sil bence. seni bu yaşa getiren aileni bırakıp 3-5 yıllık adamın yanında olacak değilsin ya. ailen seni ne zaman bırakır? ama sevgilim dediğin adam aldatır da, yarın bir gün başına bir kaza geldiğinde seni yüz üstü bırakıp arkasına bakmadan gider bile:umursamaz:

benim sevgilim bunları yapmaz deme... erkeklere güven olmaz sengözlerimebaksanab

Şimdiki evlilikler eskisi gibi değil.
Bence artık görücü usulü diye bişey kalmadı, görücü usulü dediğimiz evlilikler genelde ailelerin kararıyla olur.
Şimdi ise bir aracı oluyor kız ve erkek birbirini görüyor, beğenirlerse oluyor, bence bunun adı görücü usulü olmamalı çünkü buda bir tanışma vesilesidir.
Aşk evliliği sadece sokakta parka görüp aşık olmak değildirki, aracı sayesinde tanışıp aşık olan bir dolu insan var.
Bende bir tanıdık aracılığıyla tanıdım sözlümü ama aşık oldum, bunun adı aşk evliliği olmuyormu?

Ask bir yere kadar dogru soyluyorsun aslinda
Ailem neden istemiyor konusuna gelince sevgilim enitsemin yigeni enistemde teyzmin esi oluyor pek guzel bir gecmisi yok hep yalan konusur ailemde ona ornek aliyorlar sevgilimi ama hic bir alakasi yok amcasiyla onu karsilatiriyorlar sorun bu enistem malesef yigeni oldugu icin onun gibidir diye dusunuyorlar malesef aksine ne yalan konusur ne de bir kotu aliskanligi vardir is de var oyle icip gezenlerden egil aksam evinde olur ailemi anliyorum boyle dusunebilirlerde ama sevgilimin sucu ne ben bu durumda neyapayim ki be guzel sen yerimde olsan ne yapardin ailemede anlatamiyorum bunlariboshayallersmile

Tam adamin asordun:roflol:
ARKADASLAR SIZCEEEEEEEE?:asigim:

ailen senin mutluluğunu istiyorsa gerçekten araştırır sorar bizaman sonra onlarda anlar öyle biri olmadığını (gerçekten dediğin gibiyse) sabret ve dua et inş sevdiğine kavuşursun:Saruboceq:

adam adam olsun görücü usulu sevgili usulu bunlara bakmaz bence mutluluk :1no2: seversin yıllarca beraber olup evlenırsın adam kazma olur cıkar nerde bekarkenki sevdıgım adam dersın yada hıc tanımadan gorucu usulu evlılık yaparsın kocana asık olursun keske evlenmeden once tanısaydım dersın annem hep der evlılık bi millipiyangodur kime cıktıysa :uhm:

valla mantik.. ask biter sevgi baglanir benimde kafam karisti ya kizlarrrrrrrr gorucude olurmu ki nice gorucu usulu evlenipte mutlu olanlar var askla evlenipte bosananlarda ???????ohaoldumsmile

valla mantik.. ask biter sevgi baglanir benimde kafam karisti ya kizlarrrrrrrr gorucude olurmu ki nice gorucu usulu evlenipte mutlu olanlar var askla evlenipte bosananlarda ???????ohaoldumsmile

aşkta olmalı mantıkta yaaa ikisi birden olur mu olur yapan nasıl yapıyo aynı dilden anlayanı buluyo onla aşkı yaşıyooooo tıpkı benim gibi benim milli piyangom o sositososito

aşkta olmalı mantıkta yaaa ikisi birden olur mu olur yapan nasıl yapıyo aynı dilden anlayanı buluyo onla aşkı yaşıyooooo tıpkı benim gibi benim milli piyangom o sositososito

oy oy canim benim Allah ayirmasin benimkisi simdiye kadar super hic bir saygisizligi olmadi 1 senedir konusuyoruz aramizda uzaklik olmasina ragmen hergun arar :asigim:
evet canim dedigin gibi ya ikisi birden olacak bendece fistigimmkaydirigubbakcemile3

görücü usulü evlendim. eşimi önceden tanımıyordum... birbirimizi görünce aile büyükleri araya girdi, ve dışarda 4,5 kez görüşme fırsatımız oldu...şimdi burdan bizim tanışmamıza vesile olan herkese çok teşekkür ederim... eşim hareketleriyle, davranışlarıyla,merhametiyle, sevgisiyle ve babalığı ile, beni kendine hayran bıraktı ve bırakmaya da devam ediyor... tanıdıkca daha da çok seviyorum onu... şimdi tek gayem, oğlumu onun gibi yetiştirebilmek....Allah herkesin yuvasında huzur dolu, sevgi dolu, aşk dolu yaşatsın... opuyorumnanaktan

Ne kadar guzel tatlim ya Allah ayirmasin ve oglunuzu anali babali buyutun mutlulugunuz daima olsun insallah :asigim:

ashiq kız saol cnm güzel dileklerin için... inş sende mutlu olursun boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…