ne yani ailen vermicek kesin die sevdiğin adamdan mı vazgeçiosunn:umursamaz:valla sizi bilmem ama bana yanlış geldi bu düşünce biz sevgilimle neler geçirdik bilio musun ne zorluklarla karşılaştık ama hiç birinde ne o ne de ben pes etmedik yani insan sevince aşamıcağı şey yok die düşünüorum:asigim:
canim cok haklisin ama ben neyapayim ailem vermicek cunku sonunda kacarim sonum belli yani ama ailemide simek istemiyorum bir yandanda sevdigim var bilmiyorum ya ?????????
güzelim bak hayat her zaman ikinci bir şans vermez insana yarın öbür gün pişman olacağın şeyler yapma derim tabiki aileni silme öyle bişiş zaten yapamayız ama onun için mücadele et hiç bir anne baba kızaları sevgilisini seçti die onu silmez kolay mı öyle ki düşün diyelim terkettin onu ve aldığın en büyük ah alıcaksın ve ona mı yanıcaksın yoksa ilerde keşkelerine mi kiiii ilerde mutsuz bir evlilik yaparsan (umarım yapmazsın)hep keşkeler olucak aklında acanba onu seçmiş olsaydım daha mı mutlu olurdum die ii düşün derimm hayat senin hayatınlmaz:
ii düşün canım benimde sevgilimle böyle şeyler geldi başıma kaç defa ağladık teleefonda karşılıklı ama işte aştık yani sorunları seevdiğinin kıymetini bil bence aşık olmak Allahtan en büyük hediye ki ben öyle görüorum sevgilimi hediyem olarak ii çıktı diorum hep karşıma ve onun için bırak ailemi dünyayı alırım karşıma hiç umruma gelmez ondan başkası:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?