• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme sizce gorucu usulu evlilikmi yoksa ask evliligi mi ?:kedi:

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
arkadaslar siz nasil bir evlilik yaptiniz anlatirmisiniz cok merakliyimdir bu konulardaopuyorumnanaktan
su an esinizle mutlumusunuz sonradan yalanlari cikiyormu ortaliga ?

Aşk evliliğini savunuyorum, ben de aşık olduğum insanlar evlendim.Aşk varsa karşındaki insanın evdeki davranışları gözüne batmaz, aşk yoksa tuvalette bir kılını görsen sabrın taşar boshayallersmileKötü bir örnek mi oldu sempatiksalakcinni

ben de yakında evlenicem inşallah benim görüşüm de kesinlikle aşk evliliği
Bir ömür tanımadğın birisiyle geçmez bence yaaa:hulya:

bence mantıklı düşünmek lazım aşk karın doyurmaz görücü usulünede karşıyım ama kendine denk , akıllı düşünen , çıkarcı olmayan dürüst birini bulman lazım sakın bu devirde zor demeyin

valla iste arkadaslar bende daha once bir konu acmistim belki okumussunuzdur benim aklim karisik sevdigim var isteyecek beni ama ailem vermez kesin ayrilsammi diye dusunuyorum ne yapsam bilemiyorum bir turlubenneyaptımki

ne yani ailen vermicek kesin die sevdiğin adamdan mı vazgeçiosunn:umursamaz:valla sizi bilmem ama bana yanlış geldi bu düşünce biz sevgilimle neler geçirdik bilio musun ne zorluklarla karşılaştık ama hiç birinde ne o ne de ben pes etmedik yani insan sevince aşamıcağı şey yok die düşünüorum:asigim:

ne yani ailen vermicek kesin die sevdiğin adamdan mı vazgeçiosunn:umursamaz:valla sizi bilmem ama bana yanlış geldi bu düşünce biz sevgilimle neler geçirdik bilio musun ne zorluklarla karşılaştık ama hiç birinde ne o ne de ben pes etmedik yani insan sevince aşamıcağı şey yok die düşünüorum:asigim:

:sinifsinif:

canim cok haklisin ama ben neyapayim ailem vermicek cunku sonunda kacarim sonum belli yani ama ailemide simek istemiyorum bir yandanda sevdigim var bilmiyorum ya ?????????

canim cok haklisin ama ben neyapayim ailem vermicek cunku sonunda kacarim sonum belli yani ama ailemide simek istemiyorum bir yandanda sevdigim var bilmiyorum ya ?????????

güzelim bak hayat her zaman ikinci bir şans vermez insana yarın öbür gün pişman olacağın şeyler yapma derim tabiki aileni silme öyle bişiş zaten yapamayız ama onun için mücadele et hiç bir anne baba kızaları sevgilisini seçti die onu silmez kolay mı öyle ki düşün diyelim terkettin onu ve aldığın en büyük ah alıcaksın ve ona mı yanıcaksın yoksa ilerde keşkelerine mi kiiii ilerde mutsuz bir evlilik yaparsan (umarım yapmazsın)hep keşkeler olucak aklında acanba onu seçmiş olsaydım daha mı mutlu olurdum die ii düşün derimm hayat senin hayatın:olmaz:

güzelim bak hayat her zaman ikinci bir şans vermez insana yarın öbür gün pişman olacağın şeyler yapma derim tabiki aileni silme öyle bişiş zaten yapamayız ama onun için mücadele et hiç bir anne baba kızaları sevgilisini seçti die onu silmez kolay mı öyle ki düşün diyelim terkettin onu ve aldığın en büyük ah alıcaksın ve ona mı yanıcaksın yoksa ilerde keşkelerine mi kiiii ilerde mutsuz bir evlilik yaparsan (umarım yapmazsın)hep keşkeler olucak aklında acanba onu seçmiş olsaydım daha mı mutlu olurdum die ii düşün derimm hayat senin hayatın:olmaz:

cok haklisin yasenağlama

canım ikilemde kalmışsın sen mantığını kullan daha çok küçüksün hata yapabilirsin

ii düşün canım benimde sevgilimle böyle şeyler geldi başıma kaç defa ağladık teleefonda karşılıklı ama işte aştık yani sorunları seevdiğinin kıymetini bil bence aşık olmak Allahtan en büyük hediye ki ben öyle görüorum sevgilimi hediyem olarak ii çıktı diorum hep karşıma ve onun için bırak ailemi dünyayı alırım karşıma hiç umruma gelmez ondan başkası:asigim:

ii düşün canım benimde sevgilimle böyle şeyler geldi başıma kaç defa ağladık teleefonda karşılıklı ama işte aştık yani sorunları seevdiğinin kıymetini bil bence aşık olmak Allahtan en büyük hediye ki ben öyle görüorum sevgilimi hediyem olarak ii çıktı diorum hep karşıma ve onun için bırak ailemi dünyayı alırım karşıma hiç umruma gelmez ondan başkası:asigim:

bende ayni senin gibiyim asigim ve beni anlayan hic kimse yok yok yok ancak bu sitede belki birisi akil verir diye geldim bakalim belki bulurum bir cozum :Saruboceq:

canım aşklar bir gün biter. sevmek aşık olmak mutluluktan havalara uçmak çok güzel şeyler.. çok güzel heyecanlar..ama şu ortamda eski hikayeler yeni hikayelere bak.... aşk insan mutluk veriyor ama sadece 4 yıl yada bilemedin 6 yıl taş çatlasın oda.... ama aşk sevgiye saygıya sadakete dönüşürse uzun yıllar devam eder... hem eş hem arkadaş, hem dost olursan bir ömürlük olur. bunu senin tahlil etmen lazım. sana verdiği değeri ölçmelisin... oda zamanla olacak birşey... konuşma fırsatı buldukça konuş onunla....
ama lütfen ailenin gönlünü hoş tut... ailen neden istemiyor bunu olumluya çevir...

yani çok genç yaşta aşkı yaşayan ve sonunda mutlu olan çok az sayıda insan var.. insanları tanımak çok zor.... insanlar değişir... biz bile zamanla huylarımız karakterimiz zamanla olgunlaştıkça değişiyor...

şimdi sen burada yazılanları okuyup beni anlamıyorlar demişsin... ama şunu unutma ailesinden kaçarak evlenenler hiç mutlu olamazlar çünkü anne - baba duası kabul olur...yani yine kafan yerde eve geri döneceksin...
senin yapman gereken yanında arkasında duracağın kişinin seninle uyumu, sana olan saygısı, yani onu tanımadan kesinlilke EVLENME.... ailenden kaçma...

yorumun icin cok tsk ederim durumumu kotu babam kesiblike istemiyor,dedigin gibi simdiki asklar eskiler gibi degil sevgilime bakarsan bana baski yapmiyor kaciracagim illaki demiyor son cagre olur diyor ama iste benimde kafam cok karisik cunku gun gelecek vermeyecek ben neyapacagim sonra diye dusunup dururum ama ne yapip ne edip babamin gonlunu bir sekilde yapmam lazim:asigim:

Karşındaki adam çok yakışıklı çok nazik çok efendi bile olsa, biraz bile aşık olmadığnda her şeyi batar tiksinirsin gibi geliyor bana.

Back