Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

ben başlığa bakıp, resimleri görünce minenes'in eklediği ilk resimdeki gibi olsa vücut hatlarınızın daha güzel görüneceğini düşünmüştüm, kendisi görselleştirmiş bile:)

tabi içinize nasıl sinerse öylesi daha güzel...

ben de yeni yeni bakmaya başladım gelinliklere, nisan/mayıs gibi evleniyorum da...size de mutluluklar dilerim

mrb canım dıktırmıs oldugun modelını gordum emeye saygı duymak gerekır ama bız kızların hayatında bır defa gıyecegımız gelınlıgımız cok onemlı resımde gelınlıgı dıken arkadasın ya bılgısı dıkebıldıgı kadar yada sız bu sekıldemı ıstedınız bılemıyorum ama gelınlıkle alakalı 1) gelınlık sızı kılolu gostermıs 2) goguslerınız basık durmus 3) bel kavısı hıc yokkı kı bunun olmaması gelınlıkcının kalıtesını gosterır ! 4) yandan durusda gobek bolgesı cıkıyor. bana kalırsa fıkırım kı 12 yılllık bu mesleyı yapıyorum drape sız ve kortajlı bır gelınlık deneyın gıydıgınız gelınlıgı alıcaksanız eğer gelınlıkcınıze bel kavısı vermesı gerektıgını ve goğüs bolgesını bıraz daha doldursun bu soyledıkler resımdekı gorduklerıme gore yazdım sızın ıcınıze sınen neyse o olsun dugun gunu prenses sızsınız...

benim gelnligimi görseydiniz galiba meslektasinizi istifaya davet ederdiniz

peki bu haldeki gelinlikte ne gibi değişiklikler yapılabilir.Mesela şuan kavis ekletmek mümkün mü..yada beldeki drapeler dikine gelecek şekilde değiştirilebilir mi

peki bu haldeki gelinlikte ne gibi değişiklikler yapılabilir.Mesela şuan kavis ekletmek mümkün mü..yada beldeki drapeler dikine gelecek şekilde değiştirilebilir mi

canim benim bildigim oluyor.. cünkü arkadas söktürdü.. alti sert kumastan yapiliyor drapeler üstüne tülle sekillendiriliyor ya.. ama yaparlar mi bilmiyorum.. benimkinde cok sorun oldu maalesef ekstra para talep ettiler vs vs.. gerci benimkinin sebepleri baskaydi

hayırlısıyla bi halletsem şu gelinliği canım... sen nasılsın canım...

hayırlısıyla bi halletsem şu gelinliği canım... sen nasılsın canım...

iyiyim canim ne olsun.. her zamanki gibi ev hali.. halledilir güzelim yaa.. o kadar dert etme.. gelinlikcin yapar muhtemelen, cünkü görevi o.. Allahtan halledilecek kadar zamanin var.. bence cokda halledilcek bi durumu yok.. cook güzel, saglam bi yapisi var.. ama hosuna gitmediyse icine sinecegi sekilde degistirirsin

ben özellikle şu beldeki kavis olayına takıldım..inşallh onu yaparlar...

başka gelinlik seçme şansın yok mu :26:

mrb canım. gelınlıktekı degısıklıklıkle ılgılı konu tamamemın gelınlık dıktırdıgınız yerın ınsafına kalmıs ama o sekılde bunun oturmadıgını kendısıde bılmesı lazım eyer musterı memnınıyetıne onem veren bır yer ıse yapması gerekıyor sonuc olarak o kadar para verıyorsunuz ve gelınlıgınızı en guzel sekılde gıymek hakkınız kendımde gelınlık dıkıyorum ozel dıkım olarak ben boyle bı gelınlık teslımı yapmamda ozellıkle gelın adayı ben farkındayım ozellıkle ben boyle ıstıyorum demedıgı taktırde sonuc olarak sızın dugununuz ve sız gıyıceksınız ve onemlı olan sızın ıcınıze sınmesı ...

ilk yorumu buraya yaziyorum
Bence Gelinlik cok güzel, bel kismi cok kabarik, eger düzeltilirse bence sizde cok güzel durucak.
Allah kolaylik versin bu dönem cok stresli bi zaman ben mayisda evlendim.

siz nerde yaşıyorsunuz.

gelinliğin çok güzel canım güle güle giy inşallah.ama küçük bişey söyleyeceğim seni biraz şişman göstermiş.

Allah Güle güle giyinmeyi nasip etsin en önemlisi senin begenmem...

Allah huzur mutluluk ve saglik versin

tşk ederim canım ..bu arada ben zaten azzık şişmanım

ayy sen kac kere dedin bunu.. sisman degilsin.. balik etli olabilir bir sey diyemem.. senin kilona ben de yaklasmistim, boyumuz da ayniydi dimi?? ama hic bir zaman sisko durmadim.. bence sen de durmuyorsun fotodan kaynaklidir belki.. mesele bi foto daha vardi, orda cok daha farkliydi..

Allah Güle güle giyinmeyi nasip etsin en önemlisi senin begenmem...

Allah huzur mutluluk ve saglik versin

naber kis??? napiyosun burda dermisim

canım napim herkes aynı şeyi söylüyo

Bu başlık gayet normal kiloda bir bayanın nasıl kendine küstürüleceğinin ispatıdır. gayet güzel bir bayansınız. illa 36 beden mi olmak lazım. pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…