• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

evet yaka olayına deneyeceğim ama..dediğim gibi gelinliğim aydında ben istanbuldayım kına gecesinden sonra aydına gideceğim..yani düğünü 4 gün kala o zaman gelinlikçiyle konuşacağım..umarım yapabilir senin gösterdiğin örnekleri..bu arada ben gelinliği çok yukarda kullandım..acaba ondan mı öyle duruyo..

biraz aşağıya indirmenin çok büyük fark oluşturmayacağını düşünüyorum. yaka meselesi kolay, bugün ben bile dikerim :) sıkma sen canını...

ben sevmiyorum bu prenses etekli gelinlikleri..benim tarzım değil o yüzden..Allah ağız tadıyla giymeyi nasib etsin..

ama kilolu göstermiş demiş arkadaşlar..fırfırlı veya mendilli olan etekler daha kilolu göstermezmi ki?

benimde hayalim kabarık gelinlik:) modeli begendim cok guzel bel kısmını biraz kalın gostermis olabilir ama oyle goze batmıyor hayırlısıyla giymek nasip olsun mutluluklar:)

Ya Allah için yazdıklarınıza biraz dikkat edin lütfen ya. Sonuna bir mutluluklar dilerim yazınca mesajınızın kırıcılığı azalır mı sizce?

böyle yorumlar yapmadan önce bu kişi bu gelinliği satın almış mı, geri verebilir mi vs. anlamak için biraz konuyu okusanız, gelinliği değiştiremeyeceğini görürdünüz. bunu bildiğiniz halde böylesine sert bir yorum yaptıysanız size ne diyeyim.

başka bir şey değil, gelinlik bu. bir kızın gelinlikle ilgili hayallerini yıkmak ne kötü şey.

başka her şeyde "fikrimizi sormuş, söyledik" diyebilirsiniz ama gelinlik kadar önemli bir şeyde hele ki henüz giyilmemiş ve değiştirilemeyecek bir gelinlik hakkında böyle bir yorum yapmak büyük düşüncesizlik!!!!

kendin sormuş kendinm cevap vermsinnkonunu muhatıbı siz deilsinizzz yapmacık olmaktnasa dogru olanını yaptımmm

anlaşıldıı umarımmm ben gelinlikle ilğili konuştum gelinink sahibiyle ilğili deilll

ben sevmiyorum bu prenses etekli gelinlikleri..benim tarzım değil o yüzden..Allah ağız tadıyla giymeyi nasib etsin..

ama kilolu göstermiş demiş arkadaşlar..fırfırlı veya mendilli olan etekler daha kilolu göstermezmi ki?

ben çok severek aldım bu modeli...bazı arkadaşlar çok fazla yermişler ama ben yinede seviyorum gelinliğimi...

benimde hayalim kabarık gelinlik:) modeli begendim cok guzel bel kısmını biraz kalın gostermis olabilir ama oyle goze batmıyor hayırlısıyla giymek nasip olsun mutluluklar:)

zaten belim ince değil benim malum 75 kg yim...güzel temennin için tşk ederim...

$11.jpg

$22.jpg

mines bu gelinlklere de bakar mısın? sence sorun benim belimde mi yoksa benim gelinliğimin belinde mi?

Ya Allah için yazdıklarınıza biraz dikkat edin lütfen ya. Sonuna bir mutluluklar dilerim yazınca mesajınızın kırıcılığı azalır mı sizce?

böyle yorumlar yapmadan önce bu kişi bu gelinliği satın almış mı, geri verebilir mi vs. anlamak için biraz konuyu okusanız, gelinliği değiştiremeyeceğini görürdünüz. bunu bildiğiniz halde böylesine sert bir yorum yaptıysanız size ne diyeyim.

başka bir şey değil, gelinlik bu. bir kızın gelinlikle ilgili hayallerini yıkmak ne kötü şey.

başka her şeyde "fikrimizi sormuş, söyledik" diyebilirsiniz ama gelinlik kadar önemli bir şeyde hele ki henüz giyilmemiş ve değiştirilemeyecek bir gelinlik hakkında böyle bir yorum yapmak büyük düşüncesizlik!!!!

:46::46: sağol arkadaşım cevabın için....

begenmedim ben malesefff modelii çok kabaa sizi şişman göstermiş karnınız şiş duruyor boyunuz olmasa fiyasko gelinlik cnm

mutluklarr dileirm:nazar:

amacının kırıcı olmak olmadığını tahmin ediyorum... ama model olarak gerçekten beğenerek aldığı bi gelinlik ve iade gibi yada ciddi bi değişiklik gibi bi şansım yok...Ben sitedek arkadaşlardan sadece modeli beğenip beğenmediklerini yazmalarını istedim ama okuduysan en başlarda hamile misiniz diye soran bile oldu? böyle oluncada insan yuhh artık diyo..yorumun için de teşekkür ederim...

amacının kırıcı olmak olmadığını tahmin ediyorum... ama model olarak gerçekten beğenerek aldığı bi gelinlik ve iade gibi yada ciddi bi değişiklik gibi bi şansım yok...Ben sitedek arkadaşlardan sadece modeli beğenip beğenmediklerini yazmalarını istedim ama okuduysan en başlarda hamile misiniz diye soran bile oldu? böyle oluncada insan yuhh artık diyo..yorumun için de teşekkür ederim...

sen çok hosunn boyun posun kaldırmısın taşımısın gelinliği öyle gelinlik bile sende hoşş durmuşş ben teşekürr ederimmm gelinlikle ilğiliydi yorumum

size deil...

2.gelinlik belinizi uzun ve ince göstermiş.ilk sayfadakıyle siz de kıyaslayın.ilk sayfadaki bel boynuzu kesmiş.ama bu sayfadaki öyle değil.minenese sormuşsunuz ama yazmadan geçemedim.amacım kırmak değil.ama minenes farklı düşünebilir.siz onun görüşünü de alın.

gurbeeettt bastaki resimle bu farkli ama??? bu mu simdi gelinligin yoksa digeri mi??????

ilk eklediklerim canım..bu son eklediklerim denedeğim gelinliklerden di ..ama nişanlım çok taşlı diye istememişti...bide bu son eklediklerim 38 beden :1:

[
2.gelinlik belinizi uzun ve ince göstermiş.ilk sayfadakıyle siz de kıyaslayın.ilk sayfadaki bel boynuzu kesmiş.ama bu sayfadaki öyle değil.minenese sormuşsunuz ama yazmadan geçemedim.amacım kırmak değil.ama minenes farklı düşünebilir.siz onun görüşünü de alın.

kesinlikleee katılıyorum !

aslında herekese sormak istedim ama sağolsun minenes çok ilgileniyo ondan özellikle ona sormak istedim..

Peki arada ki fark benim gelinliğimin beden boyu kısa mı?

Back