• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

hımmm, burda tabi ki farklı bir görüntü var. birinci mesele, enine drape yok. ikincisi, bu gelinliğin üstünüze göre olduğunu, sizin asıl gelinliğinizin olmadığını söylüyorsunuz, doğru anlamış mıyım? sanırım bir de göğüs kupunda fark var, sizin asıl gelinlikte göğüsleriniz biraz daha küçük görünüyor. beliniz gördüğümüz gibi doğru bir kalıpla inceltilebilecek durumda. belki gelinliği doğru bedende bile giyseniz, bol swarovskili olan gibi bir sonuç verir. Yine de yakadan vazgeçmeyin derim...

ilk eklediklerim canım..bu son eklediklerim denedeğim gelinliklerden di ..ama nişanlım çok taşlı diye istememişti...bide bu son eklediklerim 38 beden :1:

anladim tatlim.. ama bunun taslari da cook güzelmis ve tas isleme sekli inan cok daha güzel oturmus fizigine.. keske nisanlin biraksaydi da bunu alsaydin.. ben bayiliyorum tasli modellere...

Balıketli bayanların bel boşluklarını ortaya çıkartmaya yönelik gelinlik modellerini tercih etmeleri gerekirken

Balık etli gelin adayı iseniz narin bir model seçmelisiniz. Renk olarakta kırık beyaz veya krem rengini tercih edebilirsiniz. Yaka modeliniz dikkat çekici bir model olursa dikkatleri kilodan uzaklaştırıp yakada toplaabilirsiniz. Kollarınızda kilo problemi varsa uzun kollu veya yarım kollu modelleri tercih edebilirsiniz. Göbek yapınız çıkıntılı ise çan etekli modeller size daha çok yakışacaktır.

Geniş basenliler nasıl gelinlik seçmeli?

- Bu tip vücutlarda kalçalar omuzlardan daha geniştir. Aradaki bu farkı aza indirmek için hafif vatkalı gelinlik modelleri uygun olabilir.
- Bunun yanı sıra, kalın kumaşlı gelinlik modelleri tercih edilmelidir

Geniş basenliler nasıl gelinlik seçmeli?

- Bu tip vücutlarda kalçalar omuzlardan daha geniştir. Aradaki bu farkı aza indirmek için hafif vatkalı gelinlik modelleri uygun olabilir.
- Bunun yanı sıra, kalın kumaşlı gelinlik modelleri tercih edilmelidir

bir ankaralı hatun gördüm burdaa:23:

aslında herekese sormak istedim ama sağolsun minenes çok ilgileniyo ondan özellikle ona sormak istedim..

Peki arada ki fark benim gelinliğimin beden boyu kısa mı?

evet canım kendi gelinliğine bak beldeki kabarık tüller daha yukarıdan başlıyor.beldeki büzgülerde 2 beden daha büyük gösteriyor.1 ayın var.alo de gelinlikçiye duygu sömürüsü falan yap.gelin değiştirelim de diyebilirler.ne kaybederler ki.daha orada gelinliğiniz.1 gününe mal olur.atlar gidersin aydına.bak burada kaç kişi aynı şeyi söylüyor.tamam herkese beğendiremezsiniz ama o gece herkesin gözü sende olacak.ve sen de sonra kendini videolarda ,fotoğraflarda göreceksin.olan olmuş ama hiçbişey için geç değil.bence dene şansını.senin moralini bozmak için yazmıyorum.belki ikna edersin gelinlikçini...

Ben de kilo meselesine değinmeden geçemeyeceğim. Canım sen kiloluyum falan demişsin de bence hiç de fazla bir kilon yok. Olsa kollarından belli olurdu. Maşallah boyun posun yerinde, o boya 75kg iyi diye düşünüyorum. Olsa olsa biraz fazlalığın vardır o da hepimizde var ve inan göze batmıyor. Arkadaşlar hep kusurlarımı gördü demişsin de ondan söyleyeyim dedim, onlar sadece gelinliğin seni öyle gösterdiğini anlatmaya çalışmışlar bu yüzden canını sıkma ne olur.

Hem ne demişler? Güzele ne giyse yakışır. :21:

Sen koluna ekleme yaptırabiliyorsan yaptır ya da kendince düzelttirebildiğin kadar düzelt ve o gün gelinliğinin değil gözlerinin nasıl ışıl ışıl parladığını düşün yahu. Eminim ki o gün güzel güzel hazırlandıktan sonra bu ufak tefek ayrıntılar aklına bile gelmeyecektir. Bunları aklına getirip de suratını asayım deme sakın. Senin mutluluğun, yüzündeki gülüşün hepsinden daha şık olacaktır emin ol
. :16:

hımmm, burda tabi ki farklı bir görüntü var. birinci mesele, enine drape yok. ikincisi, bu gelinliğin üstünüze göre olduğunu, sizin asıl gelinliğinizin olmadığını söylüyorsunuz, doğru anlamış mıyım? sanırım bir de göğüs kupunda fark var, sizin asıl gelinlikte göğüsleriniz biraz daha küçük görünüyor. beliniz gördüğümüz gibi doğru bir kalıpla inceltilebilecek durumda. belki gelinliği doğru bedende bile giyseniz, bol swarovskili olan gibi bir sonuç verir. Yine de yakadan vazgeçmeyin derim...

yakayı konuşacağım..birde ben dediğim gibi gelinliği denerken göğüsler görünmesin diye bayağı yukarı çektim...belki yerine oturtursam gelinliği bel boşluğum ortaya çıkar..birde gelinliğin orjinalinde göğüs kısmında fırfır tüller vardı acaba gelinliği aşağı çekip o tüllerden mi ekletsem...

bence bu kadar abartmaya ve canını sıkmaya gerek yok.çünkü gelinliğin modeli gayet güzel içine sinsin yılın modası zaten kabarık prenses modeli gelinlikler.sadece korse giyip gerekli ayarlamaları yaptır başkada sorunu yok gelinliğinin

yakayı konuşacağım..birde ben dediğim gibi gelinliği denerken göğüsler görünmesin diye bayağı yukarı çektim...belki yerine oturtursam gelinliği bel boşluğum ortaya çıkar..birde gelinliğin orjinalinde göğüs kısmında fırfır tüller vardı acaba gelinliği aşağı çekip o tüllerden mi ekletsem...

ben gelinliginizi cok begendim sizede cok yakıstıgını düşünüyorum. yan durdugunuz fotografta bu yazdıgınız bariz belli oluyor zaten gögüs kısmını yukarı cektiğiniz için kalcaya oturması gereken kısım yukarı cıkıp karın bölgenizde bolluk yapmıs olabilir yerine oturdugunda bütün sıkıntınız çözülür inşallah..
eger gitme imkanın varsa hafta sonu git giy tekrar dön istanbula canım. yada benimde aklıma gelen göğüste olan boncuklu kısım asagıya dogru indirilebilir belde olan yatay boncuklar sökülürse beden boyu uzar gerci senin boy prblemin yok tatlım ama enine olan serit biraz dikkati o bölgeye cekiyo olabilr..
yinede ben bu haliylede cok begendim nişanlınızda sizde begenmişsiniz aklınızı cok bulandırmadan mutlulukla giyin..

Resimden mi öyle anlamadım ama gercekten bel kısmınız cok kilolu duruyorr
Zarif durmamış begenmedim ben
Ama gelinlik çok güzel:16:

ben kendim pek zarif değilimdir ondan kaynaklanıyo sanırım ..

Sizi kırmak istemem :18:
Ayrıca her kadın zariftir sadece bu gelinlik sizi zarif göstermemiş
Lütfen beni yanlış anlamayın
Ben gelinligi cok begendim ama
Keşke kendi vücut yapınıza göre secseydiniz

cnm sen bu modelı begendıysen gelınlıkcının senı yönlendırmesı lazımdı tabıkı de begendıgın modelı gıyıceksın gelınlıkcın onu sana göre uyarlamak zorunda.bende 76 kıloyla gelınlık gıydım.gayet de guzel oldu gelınlıgın ust ıc kısmına balen dıktıler benım korse görevı yapıyor.senın gelınlıgınde var mı? eger yoksa yapmalarını ısteyebılırsın.balen vucudunun ust kısmının sekıllenmesıne yarıyor aynı korse gıbı.model ıcıne sınıyor mu aynaya baktıgında ıcıne sınmeyen bıryer yoksa keyfıne bak.ama aynaya baktıgında ıcıne sınmeyen yerler varsa lutfen duzelttır olurmu senın vucudunu senden ıyı kımse bılemez.sımdıden mutluluklar

Back