• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

Herşey olmuş bitmiş...Güzelde olmuş...O kadar çok gelinlikçi gezdim ve gelinlik gördüm ki; hepsi aynı hissi veriyor...Bizde en iyisi olsun diye düşünüp düşünüp duruyoruz...Ben hala tercih biel yapamadım:(

Arkadaşlar gelinliğinizi aldıktan sonra ne diye "sizce nasıl?" diye soruyorsunuz? Verilen olumsuz cevaplar hoşunuza gitmiyor olsa gerek.. Gelinliği almadan önce fikir alsanız daha iyi olmaz mı? Hatta sizin zevkinizi bilmeden yaptığımız yorumlar da ne kadar doğru olabilir? Ben prenses seviyorumdur sen balık, bir diğeri başka bir model. Ben sade seviyorumdur bir başkası dantelli, ya da taşlı.. Ne kadar doğru yorumlar yapabiliriz ki ???

aşırı kaba kilolu durmuyor, moralini öok bozma hamile demişler bir de, o kadar değil,
bel ve göbek çıkmış biraz, sıkı bi korse giysen? tut nefesini bi iki saat boşver gelinlik sade hoş yoksa

$401462_3146993828985_391489925_n.jpg $429843_3146992388949_47960314_n.jpg

çok şükür oldu bitti..gayette güzel oldu..:9::9:

ilk görüdügümüz resimdekileren de güzel olmussun canim benim :16::16::16::16: tam prenses gibi :16:

Back