• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce gelinliğim nasıl...

Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor:31:

katılıyorum bu eleştiriye

Gelinliğin çok güzel ve sade şık. Ama seni kilolu göstermiş. Direk belden kabaran değilde biraz balık cinsi tercih etmen doğru olacaktır.

bende evlendiğimde kilolu idim.gelinliğim bu yüzden balık modeli giymiştim...ince göstersin diye...fakat ben balık modellerini o günden itibaren nefret ettim....ama size en uygunu bel ve basen kısmı dar olması gerekiyor..böyle kilolu göstermiş......

son 20 gün.........

Bak ne güzel inceliyorsun günden güne. Ayrıca tam benim istediğim gibi gelinliğinin eteği, çok güzel olmuş bence.
Canını sıkma sakın, bol bol egzersizle daha da güzel durur üstünde evleneceğin gün.
Hayırlı olsun şimdiden. :nazar:

ilk öncelikle belirtmek isterim ki yazılan bir çok yorum gerçekten çok canımı sıktı özellikle şu hamilemisin? diye gelen soruya ayrı bir taktım.. gelinlikler içindeki bir bayana,bir genç kıza durum her ne olursa olsun kalkıpta böyle bir soru sormak densizlikten başka birşey değil... Ayrıca bu iki resimi göz önünde bulundurarak söylüyorum sorun tamamiyle gelinlikte ve en büyük sorun gelinlikçinizde.. Abartılacak bir kilo söz konusu dahi değil öyle birşey olmuş olsa omuzlarınız ve kollarınızdan belli olurdu, sadece görüyorumki bel kısmınız biraz geniş buradada gelinlikçiniz devreye girerek sizi yönlendirmesi gerekiyordu en büyük hata tamamen onda... Ayrıca gelinlik için demode falan diyenler olmuş bunlarıda hiiç kafana takma belliki gelinlikten vs anlamıyorlar tamamen yorum yapmış olmak için yapıyorlar, bu gelinlik prenses gelinlik modeli ve 2012 yılının en moda gelinliği... birde Gelinliğinle hiç oynatma bence şu anki haliyle kalsın, biraz yukarı çekipte giyiyorum vs. demişsin yukarı falan çekme gögüs kısmını tam gögüslerine denk getirerek giy o zaman görüntü dahada düzelecektir (Hatta gögüs kısmını dediğim gibi giyerek bir foto koyarsan bizde görmüş oluruz nasıl durduğunu) askı,yaka,drape vs. demişler üzerinde oynatıp modelini bozdurma o zaman eminim kliselesecektir çünkü bu gelinliğin modeli bu, oynandığında daha kötü olabilir sonradan geri dönüşünde olmaz... şu haliyle hiçte abes bir görüntü yok, ayrıca bir ayrıntı dikkatimi çekti fotoğraf çekimindende kaynaklanıyor olabilir çünkü 2.fotodaki görüntü gayet normal ve güzel durmuş.. sadece tam önden görüntüde bel kısmında hafif genislik söz konusu ,ayrıca kiloluyum vs. diye buradaki yorumları dikkate alıp takıntıda yapma kendine , düğününe sayılı günler var stresli sıkıntılı olmak istemezsin sanırım en mutlu olman gereken günde..

ilk öncelikle belirtmek isterim ki yazılan bir çok yorum gerçekten çok canımı sıktı özellikle şu hamilemisin? diye gelen soruya ayrı bir taktım.. gelinlikler içindeki bir bayana,bir genç kıza durum her ne olursa olsun kalkıpta böyle bir soru sormak densizlikten başka birşey değil... Ayrıca bu iki resimi göz önünde bulundurarak söylüyorum sorun tamamiyle gelinlikte ve en büyük sorun gelinlikçinizde.. Abartılacak bir kilo söz konusu dahi değil öyle birşey olmuş olsa omuzlarınız ve kollarınızdan belli olurdu, sadece görüyorumki bel kısmınız biraz geniş buradada gelinlikçiniz devreye girerek sizi yönlendirmesi gerekiyordu en büyük hata tamamen onda... Ayrıca gelinlik için demode falan diyenler olmuş bunlarıda hiiç kafana takma belliki gelinlikten vs anlamıyorlar tamamen yorum yapmış olmak için yapıyorlar, bu gelinlik prenses gelinlik modeli ve 2012 yılının en moda gelinliği... birde Gelinliğinle hiç oynatma bence şu anki haliyle kalsın, biraz yukarı çekipte giyiyorum vs. demişsin yukarı falan çekme gögüs kısmını tam gögüslerine denk getirerek giy o zaman görüntü dahada düzelecektir (Hatta gögüs kısmını dediğim gibi giyerek bir foto koyarsan bizde görmüş oluruz nasıl durduğunu) askı,yaka,drape vs. demişler üzerinde oynatıp modelini bozdurma o zaman eminim kliselesecektir çünkü bu gelinliğin modeli bu, oynandığında daha kötü olabilir sonradan geri dönüşünde olmaz... şu haliyle hiçte abes bir görüntü yok, ayrıca bir ayrıntı dikkatimi çekti fotoğraf çekimindende kaynaklanıyor olabilir çünkü 2.fotodaki görüntü gayet normal ve güzel durmuş.. sadece tam önden görüntüde bel kısmında hafif genislik söz konusu ,ayrıca kiloluyum vs. diye buradaki yorumları dikkate alıp takıntıda yapma kendine , düğününe sayılı günler var stresli sıkıntılı olmak istemezsin sanırım en mutlu olman gereken günde..

detaylı yorumun için çokk teşekkür ederim... dediğin gibi çok fazla can sıkıcı yorumlar oldu.. hatta satın aldığımı ve iade edemeyeceğimi söylediğim halde acımasız davrandı arkadaşlar...evet o halime göre biraz zayıfladım... tekrar resim çekme imkanım malesef yok gelinlikçi aydında çünlü düğünden 3 gün önce gidebileceğim ancak...

canım gelinliğin güzel çok sade fakat gelinliği alacağın gün bile son kez giyiyorsun onda oynama yapabilir bel kısmını ince göstermek adına arkadaşım modacı o da bana katılıyor son 1 güne kadar oynayabilir gelinlikçin bedene göre boy uzunluğuna göre sana çeşit sunması lazımdı belini ince göstermek için dediğimiz gibi balık modelden veya uzun boylu mu görünmek istiyorsun az kabarık gibi sana gelinlikçin denemeler yapması lazımdı malesef benim evremdede var böyle olaylar gelinlikçi terzi olunca böyle oluyo modacı olan bi gelinlikçi tercih etmek çok önemli benim arkadaşımda bembeyaz tenliydi mesela kırık beyaz yapmamış tam beyaz yapmış kadın ruh gibi olmuştu kızın gelinlik hayalleri suya batmıştı seninde öyle olmuş sen böyle bir model istemiş olabilirsin ama üzerine ekleme yaparak yada oynayarak seni olduğundan bile ince göstermek o gelinlikçinin elindeydi malesef

şuan zaten birkaç kilo verdim.. ve modelide çok beğenerek seçtim..ayrıca ben zaten uzun boyluyum daha kısa görünmek benim için avantaj...

canım bozma moralini sanki hepimiz kendimize en çok yakışan gelinlikleri mi giydik.çoğu kişinin ki belki de kiralık.sen beğenmişsin ya önemli olan bu.inşallah bir ömür boyu mutlu olursun:16:

kiralık gelinlikleride baştan yapıyorlarki beğenmediği gelinliği giyen kız yoktur zaten

nasıl bütün kızlar adına konuşabiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu.ısrarla arkadaşımıza gelinliğinin uygun bi seçim olmadığını iddia ediyorsunuz.kişi hangi kıyafetlle mutluysa kendisine en çok yakışan odur.ayrıca bütün kiralık gelinlikler siparişle yapılmıyor.şu anda piyasa da bir nesil öncesinin modasına ait üç kuruşluk ggelinlikler hala kiralık olabiliyorsa bu herkesin istediği gelinliği şartlardan ötürü giyemediğini gösteerir.

cok yanlış yorumlar olduğu kanaatindeyim. bence cok güzel olmussun canım gelinlikte cok yakısmıs harikasın moral bozmak yok

canım bozma moralini sanki hepimiz kendimize en çok yakışan gelinlikleri mi giydik.çoğu kişinin ki belki de kiralık.sen beğenmişsin ya önemli olan bu.inşallah bir ömür boyu mutlu olursun:16:
sağl cnmm
kiralık gelinlikleride baştan yapıyorlarki beğenmediği gelinliği giyen kız yoktur zaten
başlığı en başından okursan beğenmeden gelinlik giyen kaç kişi var
cok yanlış yorumlar olduğu kanaatindeyim. Bence cok güzel olmussun canım gelinlikte cok yakısmıs harikasın moral bozmak yok

insanlar biraz tuhafiii yorumun için ayrıca tşk ederim..

canım kılolu demiyelimde balık etli diyelim balık etlı bayanlara bu tarz gelınlık gıtmıyor daha bı kılolu gosterıyor daha duz ve tek omuzlu bı gelinlik sece bilirdin gogus ve gobus kısmın ıle ıkı kat gozukmus hanı yerlerde cok gobusu cıarya gogus ıle mıde ıkı kat olur o hesap olmus ama sonucda gıyecek olan sensın sen begendın ıse bıze bısey demek dusmez:D

yorumların tümünü okumadım ama çok acımasızca yorumlar olduğunu düşünüyorum.inşallah çok mutlu olursun

vücut tipine göre gelinlik seçmek gerçekten önemli.. katalogda ya da manken üzerinde gördüğümüz gibi olamıyoruz malesef herkesin üzerinde farklı duruyor modeller.. şöyle bi uygulama var nette, belki işinize yarar.. az da olsa vücut tipine göre sanal prova odasında gelinlik modellerinin nasıl durduğuna bakabilirsiniz

Akay Prova Odas

vücut tipine göre gelinlik seçmek gerçekten önemli.. katalogda ya da manken üzerinde gördüğümüz gibi olamıyoruz malesef herkesin üzerinde farklı duruyor modeller.. şöyle bi uygulama var nette, belki işinize yarar.. az da olsa vücut tipine göre sanal prova odasında gelinlik modellerinin nasıl durduğuna bakabilirsiniz

Akay Prova Odas

Süper ötesi bir paylaşım. İzninizle blogumda paylaşacağım :D Çok kişinin ihtiyacı olan bir hizmet.

Canım aslında gelinlik artık senin olduğu için gerçek düşüncemi yazıp yazmamakta karasız kaldım ama değişiklikler yapılabilir demene güvenerek yazıyorum bence bu gelinlik senin belini çok kalın göstermiş ve yukarıdan aşağıya çok biçimsiz bir üçgen gibi duruyor:31:

katılıyorum bende sana canım

Back