- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 34
-
- Konu Sahibi ICanDoThis
Merhaba arkadaşlar,
ben küçüklüğümden beri hep sporcu olmak istemişimdir. Ama hiç kısmet olmadı işte... Artık mücadele etmek istiyorum ama bu seferde yaşım olmuş 20! Voleybolcu olmak istiyorum; smaçör. Sizce bu yaştan sonra bu bir hayal mi yoksa mümkün olabilir mi?
genelde küçük yaşta başlanır ama içinizde kalacağına başlayın tabiki, hiç bir şey için geç sayılmaz,
hayat bu; bir bakmışsın 2 sene sonra keşfedilmişsin,güzel düşün güzellikler sana gelsin,
bol şans
tabularin bi kefe,hayallerin bi kefe..Bence tek acaban zamansa eğer, bir saniye dahi bekleme, gulumseyerek git onlara,klisedir ama cok da büyülüdür asla vazgecme! Eger tek acabam zaman olsaydi asla vazgecme derdim kendime,sansin bol olsun canim..
Bir devlet üniversitesinde okuyorum, voleybol hocası "okul takımında birinci ligden oyuncular oynuyor, sen onlarla yarışamazsın" ded, daha beni hiç tanımadan. Zaten bizim okulun takımları pek okul takımı gibi değil. Şimdilik amatör olarak fakülte takımında oynayacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa. Ama profesyonel olmayı o kadar çok isterdim ki...
Bir devlet üniversitesinde okuyorum, voleybol hocası "okul takımında birinci ligden oyuncular oynuyor, sen onlarla yarışamazsın" ded, daha beni hiç tanımadan. Zaten bizim okulun takımları pek okul takımı gibi değil. Şimdilik amatör olarak fakülte takımında oynayacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa. Ama profesyonel olmayı o kadar çok isterdim ki...
:) bi kefede tabuların diye başlayan bi mesaj yazmıştım, senin benimsediğin, ya da sana benimsetilmeye çalışan, bence Hayallerse mevzu bunun yaşı yoktur, olmamalı da. Biraz cesaret ve biraz destekle, telkinle insanların hayatı çok daha farklı bi yön alır,insan isterse ..!
sen kararlıysan hiç kimsenin seni engellemesine izin verme,
kararlı olduğunu hocana göstermelisin.
''evet haklı olabilirsiniz belki onlarla yarışamam ama sizin desteğinizle çok çalışıp başaracağıma inanıyorum'' diyebilirsin.
Geç kaldım diye düşünme, belki geçimini sağlayacak mesleğin olarak seçmek için geç olabilir ama lisanslı sporcu olmak için geç değil. Madem ilgin var devam ettir. Lisanslı sporcular yurtdışına gitme konusunda olsun, burslar konusunda olsun çeşitli ayrıcalıklara sahip oluyorlar.
Hayaller cesaretin oldukça gerçekleşir ve hayal olmaktan çıkar canım, bence denemelisin denemek sporcu olmak için yolun 4/1ini kateddiğini gösterir, şimdiden başarılar diliyorum. Kendine inan
Çok teşekkür ederim. Burada söyledikleriniz beni daha da cesaretlendiriyor.
Merhaba arkadaşlar,
ben küçüklüğümden beri hep sporcu olmak istemişimdir. Ama hiç kısmet olmadı işte... Artık mücadele etmek istiyorum ama bu seferde yaşım olmuş 20! Voleybolcu olmak istiyorum; smaçör. Sizce bu yaştan sonra bu bir hayal mi yoksa mümkün olabilir mi?[/Q
yeteneğine bakmak lazım..ne durumdasın..
merhaba ben 19 yasındayım diş hekimliği birinci sınıfım. bende üniversitenin verdiği spor kurslarına katılmak istiyorum. ama tabi pek fazla spor alt yapım olmadığı için ve biraz yaşımdan dolayıda katılmakta biraz tereddütlüyüm. yani lisede sadece yazları iki üç ay voleybola tenise gitmişliğim var okadar ama şimdi gerçekten bir spor dalıyla uğraşmak istiyorum. voleybol basketbolu boydan kaybederim diye istemiyorum zaten bana uygun olan ya badminton yada plates. ama galiba badmintonu seçicem. neyse aslında merak ettiğim soru yazılalı 1 yıldan fazla olmus bu süre içinde voleybol kursu nasıl gitti? gerçekten çok mu geç kalmıssın? cevap verirsen sevinirim tessekkürler =)