• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik varmı?

Sessizada2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
58
22
3
23
Kızlar reglime 9 gün kala idrar testi yaptım ilk bişi çıkmadı 1 saat sonra tekrar baktım yanında pembe ikinci çizgi çıkmış çokmu erken yaptım ondanmı diğer ay yaptığımda kuruma çizgisi oldu fakat sarımsıydı bu kadar belirgin değildi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim 🙃
IMG_20220801_211943.jpg

1 saat sonra çıkan sonucu değerlendirmeyin diyorlar. Ilk 5 dakikada çıkan sonuç kesindir. Regl gününüzde tekrar yapın isterseniz

Tşk ederim yorumun için şuan adetime 5 gün kaldı merak işte belirtileri yok gibide bakalım artık hayırlısı olsun inşallah sonucu tekrar paylaşırım adet gecikmesi olursa🥰

Kızlar reglime 9 gün kala idrar testi yaptım ilk bişi çıkmadı 1 saat sonra tekrar baktım yanında pembe ikinci çizgi çıkmış çokmu erken yaptım ondanmı diğer ay yaptığımda kuruma çizgisi oldu fakat sarımsıydı bu kadar belirgin değildi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim 🙃Eki Görüntüle 3105820

Hem 1 saat sonra çıkmış hem de sanırım biraz fazla damlatmışsınız. Kuruma çizgisi gibi duruyor. Kaset testler en erken regli gününde yapılınca doğru sonucu veriyor genelde 😊

Kızlar reglime 9 gün kala idrar testi yaptım ilk bişi çıkmadı 1 saat sonra tekrar baktım yanında pembe ikinci çizgi çıkmış çokmu erken yaptım ondanmı diğer ay yaptığımda kuruma çizgisi oldu fakat sarımsıydı bu kadar belirgin değildi kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim 🙃Eki Görüntüle 3105820
geçen ay iki kere oldyu böyle yarım saat sonra çıktı ikiside, ama maaelese değilmişim, kuruma çizğisi canım bu:(

Ozaman sana daha cok erken ya bence bekle 6 gun kadar
Canim 5 agustos adet tarihim. 19 ve 22 temmuz da iliski oldu. 22 sinde inanilmaz bir kasik agrim vardi heralde o gun yumurta catlamistir. Ben normalde cok iyi hissediyorum yumurtlamayi ama hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi onu bilmiyorum henuz daha hic ovulasyon kullanmadim. Heralde yumurtlamayi da tutturamadik😣
Adet gecikmesi olursa adetin 3.gunu mu yapayim testi?

Canim 5 agustos adet tarihim. 19 ve 22 temmuz da iliski oldu. 22 sinde inanilmaz bir kasik agrim vardi heralde o gun yumurta catlamistir. Ben normalde cok iyi hissediyorum yumurtlamayi ama hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi onu bilmiyorum henuz daha hic ovulasyon kullanmadim. Heralde yumurtlamayi da tutturamadik😣
Adet gecikmesi olursa adetin 3.gunu mu yapayim testi?
Benimde 5 agustos felan. Ben bugun test yapcam sana bildiririm. Benim iliskim 12 temmuz sen bence beklemelisin aramizda 10 gunn var çünkü. Seninki gec cikar saniyorum

İnsallah senin de artik kaninda cikar. Tamam o zaman gecikme olursa 7 agustos ta falan yaparim artik 🥰
En guzeli :) nasip diyelim varsa nasibimizde ogluma kardeş olsun olmazsa da uzulmucem bu kez gecen sefer baya sevinmistim kimyasal olunca cok yıkıldım acikcasi ama zaten suan pek gazir degilim oglum zor uyuyor ya 1 saat 1 30 saat onu uyutmaya calisiyorum aglamiyor ama dikkati dagiliyo gun icinde huysuz birz valla cok yoruluyorum bu sira boyle sanirim yine dis çıkarıyor gozum korktu 😄

Erken gebelik testleri en erken ne zaman sonuc veriyor bilginiz var mi?

Bugun dort gun vardi daha adete. Erken gebelik testinden yaptim. Negatif cikti. Ancak eminim ben 5 agustos ta adet olucam. Yine de hala hamilelik olabilir mi diyorsun

Erken yumurtlamada 10 güne kadar da çıktığı oluyor ama benim reglim geçtiği halde evde erken gebelik testi yaptım silik çıktı, kaset test ile netleşti. Bence hiç boş yere erken gebelik testine para vermeyin

En guzeli :) nasip diyelim varsa nasibimizde ogluma kardeş olsun olmazsa da uzulmucem bu kez gecen sefer baya sevinmistim kimyasal olunca cok yıkıldım acikcasi ama zaten suan pek gazir degilim oglum zor uyuyor ya 1 saat 1 30 saat onu uyutmaya calisiyorum aglamiyor ama dikkati dagiliyo gun icinde huysuz birz valla cok yoruluyorum bu sira boyle sanirim yine dis çıkarıyor gozum korktu 😄
İnsallahh en hayirlsii neyse o olsun. Yine de masallah guzel tevekkulunuz. O kadar kucukken cocuk kimse hamilelik istemez🥰

İnsallahh en hayirlsii neyse o olsun. Yine de masallah guzel tevekkulunuz. O kadar kucukken cocuk kimse hamilelik istemez🥰
Aynen bende cok korktum başta bu büyümeden asla diye her ay 1 dis cikardi 1 su cicegi gecirdi 1 hastalik gecirdi suan 8 disi var 11 aylik kabus gibiydi 😄 martta kimyasal yaşadım nasip degilmis bakalim simdi varmi yokmu. Bu arada eger degilsem kol alti implant düşünüyorum ya 100 100 koruma sallıyormuş. Biraz daha geçsin kendi kendine uyusun yemrk yesin oyle hamile kalayim. Benim hamilelik skinti cunku habire safra kusuyorum hastanede yatiyorum cok zor gecti cok zoooor.. bebegime bakacak kimse yok eidmd3n baska bu süreçte... ama allah verdiyse gerçekten kabulum direnirin🤎😌

Aynen bende cok korktum başta bu büyümeden asla diye her ay 1 dis cikardi 1 su cicegi gecirdi 1 hastalik gecirdi suan 8 disi var 11 aylik kabus gibiydi 😄 martta kimyasal yaşadım nasip degilmis bakalim simdi varmi yokmu. Bu arada eger degilsem kol alti implant düşünüyorum ya 100 100 koruma sallıyormuş. Biraz daha geçsin kendi kendine uyusun yemrk yesin oyle hamile kalayim. Benim hamilelik skinti cunku habire safra kusuyorum hastanede yatiyorum cok zor gecti cok zoooor.. bebegime bakacak kimse yok eidmd3n baska bu süreçte... ama allah verdiyse gerçekten kabulum direnirin🤎😌
Aa ilk defa duydum bu koruma yontemini. Ama hormonlara falan zarar vermesin sonra? Hissediyor musun peki hamile oldugunu su anda? Evet azcik daha buyuse sen de dinlenmis olurdun daha iyi olurdu ama olsun hayirlisi nasip her sey😍

Back