- 12 Aralık 2020
- 31
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ayseguldeste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Var hayırlı olsun
Bur arkadasim silik xlcizgilerde yanılma payının olduğunu söyledi erken yaptığım için dış gebelik olabilir dedi korkuyorum yaVar hayırlı olsun
Çok saolun korkuttu beni bende burda paylaşmak istedim bazı kişilerin idrar testi pozitif kan testi negatif cikabiliyormusDaha kan vermeden takip yaptırmadan dış gebelik falan neden olsun ki bi doktora gidin o size takip yolumu gösterir
Var canım hayırlı olsunİlki biraz silik çıktı ikincisini ertesi gün yaptım
İnşallah vardır ya bir arkadaşımdan duydum kan testinin negatif çıkma ihtimali olabiliyormuş idrar testi yaniltabiliyormus doğrumu acaba regle 3 gün kala yaptım idrar testi pozitif çıktı kan testi yaptırdım peşine inşallah sonuç olumsuz çıkmaz yaVar canım hayırlı olsun
Ben de oldu idrarda pozitif kanda negatif cıktı. Ama şu da oldu kan da bata 2 gün kala negatif cıkıp hamileyim şimdiİnşallah vardır ya bir arkadaşımdan duydum kan testinin negatif çıkma ihtimali olabiliyormuş idrar testi yaniltabiliyormus doğrumu acaba regle 3 gün kala yaptım idrar testi pozitif çıktı kan testi yaptırdım peşine inşallah sonuç olumsuz çıkmaz ya
Aynısının bendede olmasından korkuyorum kanda çıkmasa niye idrarda çıksın dimi hani idrarda daha geç çıkıyor yaBen de oldu idrarda pozitif kanda negatif cıktı. Ama şu da oldu kan da bata 2 gün kala negatif cıkıp hamileyim şimdiyani kuzum vardır inşallah ama kafanı cok takma üzülme inşallah seninledir bebeğin
O dış gebelik değilde kimyasal demek istemiştir çünki dış gebelik öyle herkesin anlayacağı kadar kolay değil sen olumsuz düşünme gebelik var kan testi takibi yapBur arkadasim silik xlcizgilerde yanılma payının olduğunu söyledi erken yaptığım için dış gebelik olabilir dedi korkuyorum ya
İnşallah kan testinde de çıkarO dış gebelik değilde kimyasal demek istemiştir çünki dış gebelik öyle herkesin anlayacağı kadar kolay değil sen olumsuz düşünme gebelik var kan testi takibi yap
İnşallah kan testinde pozitif çıkar 3 gün kala yaptırdım idrarda çıktıysa ordada kesin çıkar dimi sizceHer idrarda cikan pozitif dis gebelik olmaz ki bata da 2 gun varmis o ancak kan da bhcg duzensiz artarsa veya kese baska yerde gorunurse olacak bisey. Simdieden kafana takma bunlari. benim testlerimde hep boyleydi bence hayirli olsun diyelim.
Canım bazı kasetler bozuk cıkıyor ondan pozitif olabılıyor ama sen bunlara kafanı takma illa kan vereceksin zaten kan sonucunu öğrenmeden kimseye söyleme hamileyim diye sonrası daha büyük üzüntü oluyorAynısının bendede olmasından korkuyorum kanda çıkmasa niye idrarda çıksın dimi hani idrarda daha geç çıkıyor ya
Kanda negatif çıkarsa en büyük üzüntü bende olacak zaten iki tane test yaptım ikisinde pozitifCanım bazı kasetler bozuk cıkıyor ondan pozitif olabılıyor ama sen bunlara kafanı takma illa kan vereceksin zaten kan sonucunu öğrenmeden kimseye söyleme hamileyim diye sonrası daha büyük üzüntü oluyor
İnşallah kan testinde pozitif çıkar 3 gün kala yaptırdım idrarda çıktıysa ordada kesin çıkar dimi sizce
Canım o zaman kesin hamilesin ben valla 3 tane yaptım emin olmak içinKanda negatif çıkarsa en büyük üzüntü bende olacak zaten iki tane test yaptım ikisinde pozitif
İnşallah oyledir ben suphelendigim için erkek yaptım zaten testi belirtilerin vardı çok şükür pozitif çıktı idrarda korkum suki kanda negatif çıkarsa diye ama şöyle bi düşüncem daha var gebelik ilk kanda sonra idrarda çıkıyor hani öyle bı ihtimal varmiki kanda negatif cikabilicek idrarında zateb pozitifCanım o zaman kesin hamilesin ben valla 3 tane yaptım emin olmak için![]()