• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik varmı

Ayseguldeste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
31
7
1
28
İlki biraz silik çıktı ikincisini ertesi gün yaptım

Eklentiler

• IMG-20201211-WA0005.webp
    IMG-20201211-WA0005.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 93
Çizgin net belli gebelik görünüyor tekrar kan testi yaptırın bugün

Daha kan vermeden takip yaptırmadan dış gebelik falan neden olsun ki bi doktora gidin o size takip yolumu gösterir

Var canım hayırlı olsun
İnşallah vardır ya bir arkadaşımdan duydum kan testinin negatif çıkma ihtimali olabiliyormuş idrar testi yaniltabiliyormus doğrumu acaba regle 3 gün kala yaptım idrar testi pozitif çıktı kan testi yaptırdım peşine inşallah sonuç olumsuz çıkmaz ya

İnşallah vardır ya bir arkadaşımdan duydum kan testinin negatif çıkma ihtimali olabiliyormuş idrar testi yaniltabiliyormus doğrumu acaba regle 3 gün kala yaptım idrar testi pozitif çıktı kan testi yaptırdım peşine inşallah sonuç olumsuz çıkmaz ya
Ben de oldu idrarda pozitif kanda negatif cıktı. Ama şu da oldu kan da bata 2 gün kala negatif cıkıp hamileyim şimdi 😂 yani kuzum vardır inşallah ama kafanı cok takma üzülme inşallah seninledir bebeğin

Ben de oldu idrarda pozitif kanda negatif cıktı. Ama şu da oldu kan da bata 2 gün kala negatif cıkıp hamileyim şimdi 😂 yani kuzum vardır inşallah ama kafanı cok takma üzülme inşallah seninledir bebeğin
Aynısının bendede olmasından korkuyorum kanda çıkmasa niye idrarda çıksın dimi hani idrarda daha geç çıkıyor ya

Her idrarda cikan pozitif dis gebelik olmaz ki bata da 2 gun varmis o ancak kan da bhcg duzensiz artarsa veya kese baska yerde gorunurse olacak bisey. Simdieden kafana takma bunlari. benim testlerimde hep boyleydi bence hayirli olsun diyelim.

Bur arkadasim silik xlcizgilerde yanılma payının olduğunu söyledi erken yaptığım için dış gebelik olabilir dedi korkuyorum ya
O dış gebelik değilde kimyasal demek istemiştir çünki dış gebelik öyle herkesin anlayacağı kadar kolay değil sen olumsuz düşünme gebelik var kan testi takibi yap

Her idrarda cikan pozitif dis gebelik olmaz ki bata da 2 gun varmis o ancak kan da bhcg duzensiz artarsa veya kese baska yerde gorunurse olacak bisey. Simdieden kafana takma bunlari. benim testlerimde hep boyleydi bence hayirli olsun diyelim.
İnşallah kan testinde pozitif çıkar 3 gün kala yaptırdım idrarda çıktıysa ordada kesin çıkar dimi sizce

Aynısının bendede olmasından korkuyorum kanda çıkmasa niye idrarda çıksın dimi hani idrarda daha geç çıkıyor ya
Canım bazı kasetler bozuk cıkıyor ondan pozitif olabılıyor ama sen bunlara kafanı takma illa kan vereceksin zaten kan sonucunu öğrenmeden kimseye söyleme hamileyim diye sonrası daha büyük üzüntü oluyor

Canım bazı kasetler bozuk cıkıyor ondan pozitif olabılıyor ama sen bunlara kafanı takma illa kan vereceksin zaten kan sonucunu öğrenmeden kimseye söyleme hamileyim diye sonrası daha büyük üzüntü oluyor
Kanda negatif çıkarsa en büyük üzüntü bende olacak zaten iki tane test yaptım ikisinde pozitif

Canım o zaman kesin hamilesin ben valla 3 tane yaptım emin olmak için 👏👏💐
İnşallah oyledir ben suphelendigim için erkek yaptım zaten testi belirtilerin vardı çok şükür pozitif çıktı idrarda korkum suki kanda negatif çıkarsa diye ama şöyle bi düşüncem daha var gebelik ilk kanda sonra idrarda çıkıyor hani öyle bı ihtimal varmiki kanda negatif cikabilicek idrarında zateb pozitif

Back