sizce gebelik varmi /gebelik testi

simizmir

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
12
3
36
36
Merhaba arkadaşlar yeni uyeyim adetine 10 gun kala dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu kadar erken varsa bile belli olur mu?

Eklentiler

• IMG-20200203-WA0004.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 149
Erken gebelik testleri bile 6 gün öncesine kadar gösteriyor. Kanda bile çıkmayabilir bu kadar erken bence. Ama insallah hamilesinizdir.

Erken gebelik testleri bile 6 gün öncesine kadar gösteriyor. Kanda bile çıkmayabilir bu kadar erken bence. Ama insallah hamilesinizdir.
Evet geçen aydan kalma testim vardı görünce yapayım dedim birkac gün sonra tekrarlarım bir gelişme olursa paylaşırım .gebelik varsa bile bu kadar erken çıkan sonuçta emsal olurum belki

Evet geçen aydan kalma testim vardı görünce yapayım dedim birkac gün sonra tekrarlarım bir gelişme olursa paylaşırım .gebelik varsa bile bu kadar erken çıkan sonuçta emsal olurum belki
Benim adet gunumden 9 gün önce cikmisti ama ben erken yumurtlamistim o yüzden. Sizin de erken yumurtlama olduysa ve ilk 5 dk da ciktiysa cizgi olabilir.

Benim adet gunumden 9 gün önce cikmisti ama ben erken yumurtlamistim o yüzden. Sizin de erken yumurtlama olduysa ve ilk 5 dk da ciktiysa cizgi olabilir.
erken yumurtlama mi bilmiyorum ama test ilk 5 dk da böyle değildi sonradan baktım silik çizgiyi gördüm . bu arada sizin de hayırlı olsun

erken yumurtlama mi bilmiyorum ama test ilk 5 dk da böyle değildi sonradan baktım silik çizgiyi gördüm . bu arada sizin de hayırlı olsun
Ben kac kez yanildim böyle 20 aydır sonradan cikan silik cizgilerle. Meğer gercekten hamile olunca 2 dk icinde cikiyormus cizgi. Ama siz yine de tabi umudunuzu kaybetmeyin daha erken. Tesekkur ederim bu arada :)

Ben kac kez yanildim böyle 20 aydır sonradan cikan silik cizgilerle. Meğer gercekten hamile olunca 2 dk icinde cikiyormus cizgi. Ama siz yine de tabi umudunuzu kaybetmeyin daha erken. Tesekkur ederim bu arada :)
ritüel haline geldi zeten adete 10 gun kala:) hayırlısı nasip bakalım

İnsallah emsal olursun. Ne zaman kan vereceksiniz?

İnsallah emsal olursun. Ne zaman kan vereceksiniz?
kan için çok erken sanırım eşim 26.günde kanda bakalım dedi eğer az da olsa yüksek çıkarsa ve onun üstüne regl olursam kimyasal gebelik olarak değerleniriz dedi bakalım atık ama idrar testi 2 gun bekleyip yaparım yine

Takipteyim. Hadi insallah diyelim.

Arkadaşlar yine benbugün 25.gün (26,29 gün arası oluyorum) ben dayanamadım yaptım öğleden sonra ama yine saçma sapan birşey oldu bu ve 20 dk içinde 2.çizginin başı var ama gerisi yok kararsız kalmış sanki ben bilemedim birde sizlere sorayim dedim

Eklentiler

• 20200208_162822.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım bence kan ver varsa kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…