Evet geçen aydan kalma testim vardı görünce yapayım dedimErken gebelik testleri bile 6 gün öncesine kadar gösteriyor. Kanda bile çıkmayabilir bu kadar erken bence.Ama insallah hamilesinizdir.
Benim adet gunumden 9 gün önce cikmisti ama ben erken yumurtlamistim o yüzden. Sizin de erken yumurtlama olduysa ve ilk 5 dk da ciktiysa cizgi olabilir.Evet geçen aydan kalma testim vardı görünce yapayım dedimbirkac gün sonra tekrarlarım bir gelişme olursa paylaşırım .gebelik varsa bile bu kadar erken çıkan sonuçta emsal olurum belki
erken yumurtlama mi bilmiyorum ama test ilk 5 dk da böyle değildiBenim adet gunumden 9 gün önce cikmisti ama ben erken yumurtlamistim o yüzden. Sizin de erken yumurtlama olduysa ve ilk 5 dk da ciktiysa cizgi olabilir.
Ben kac kez yanildim böyle 20 aydır sonradan cikan silik cizgilerle. Meğer gercekten hamile olunca 2 dk icinde cikiyormus cizgi. Ama siz yine de tabi umudunuzu kaybetmeyin daha erken. Tesekkur ederim bu arada :)erken yumurtlama mi bilmiyorum ama test ilk 5 dk da böyle değildisonradan baktım silik çizgiyi gördüm . bu arada sizin de hayırlı olsun
ritüel haline geldi zeten adete 10 gun kala:) hayırlısı nasip bakalımBen kac kez yanildim böyle 20 aydır sonradan cikan silik cizgilerle. Meğer gercekten hamile olunca 2 dk icinde cikiyormus cizgi. Ama siz yine de tabi umudunuzu kaybetmeyin daha erken. Tesekkur ederim bu arada :)
İnsallah emsal olursun.Evet geçen aydan kalma testim vardı görünce yapayım dedimbirkac gün sonra tekrarlarım bir gelişme olursa paylaşırım .gebelik varsa bile bu kadar erken çıkan sonuçta emsal olurum belki
kan için çok erken sanırım eşim 26.günde kanda bakalım dedi eğer az da olsa yüksek çıkarsa ve onun üstüne regl olursam kimyasal gebelik olarak değerleniriz dedi bakalım atık ama idrar testi 2 gun bekleyip yaparım yineİnsallah emsal olursun.Ne zaman kan vereceksiniz?
amin insAllah hayırlısıyla2.cizgi görünüyor inşAllah hayırlı olur
Takipteyim. Hadi insallah diyelim.kan için çok erken sanırım eşim 26.günde kanda bakalım dedi eğer az da olsa yüksek çıkarsa ve onun üstüne regl olursam kimyasal gebelik olarak değerleniriz dedi bakalım atık ama idrar testi 2 gun bekleyip yaparım yine
her gelişmeyi olumlu olumsuz haber vereceğim insAllah çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizeTakipteyim. Hadi insallah diyelim.
amin çok teşekkür ederim cümlemizin de insAllahdilerim kalbindeki olur
Canım bence kan ver varsa kesin çıkarArkadaşlar yine benbugün 25.gün (26,29 gün arası oluyorum) ben dayanamadım yaptım öğleden sonra ama yine saçma sapan birşey oldu bu ve 20 dk içinde 2.çizginin başı var ama gerisi yok kararsız kalmış sanki ben bilemedim birde sizlere sorayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?