• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

Benim de adetime beş gün var erken gebelik testi yaptım birinde çizgi belirgin garanti olsun die bi tane daha yaptım yarım saat sonra bu şekilde çıktı şimdi bunların hangisi doğru ikincide çok belirsiz bi çizgi var fotoda çıkmamış
İlk fotoğraftaki kesinlikle pozitif 2 gün arayla tekrarlayın sonra da kan verin hayırlı olsun :)

Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Bende adetime 5 gun kala ogrendim gebeligimi
Bnmde cok silik cikmisti inanamayip 3 test daha yaptim cikiyordu
Insallah hamilesindir cnm

bu test pozitif canım, 2 gün arayla testi tekrarla adetin gecikince ya da adet gününde de kan ver :)
İnşallah öyledir ya çok umutlanıyorum sonra bütün hevesim kırılıyor şimdide çok korkuyorum bir daha test yapmaya eşim bile diyo sen boş yere çok umutlanıyorsun sonra çok üzülüyorsun ilk defada hafif silik çizgiyi görünce bir tuaf oldum

Agri vs var mi adet sancisi gibi
Akıntım çok oluyor bazende sol kasığımda ağrı oluyor zaten testi şüphelenipte yaptım yumurtlamadan bir gün sonra 1 dakikalık felan sol kasığımda ağrı oldu ondan yaptım

Akıntım çok oluyor bazende sol kasığımda ağrı oluyor zaten testi şüphelenipte yaptım yumurtlamadan bir gün sonra 1 dakikalık felan sol kasığımda ağrı oldu ondan yaptım
Bicak batması gibi bi agri mi oldu

Soruyorum kusura bakma dün benimde sol yumurtalikta fena şekilde bicak sağlanması gibi bi agri oldu ..

İnşallah öyledir ya çok umutlanıyorum sonra bütün hevesim kırılıyor şimdide çok korkuyorum bir daha test yapmaya eşim bile diyo sen boş yere çok umutlanıyorsun sonra çok üzülüyorsun ilk defada hafif silik çizgiyi görünce bir tuaf oldum
testi dün yaptıysam yarın tekrarla emin ol canım ama ben ne silik çizgiler gördüm ne kadar silik olursa olsun varsa gebelik vardır :) dilerim sağlıklı bir gebelik olsun

• Beğen
Reactions: ans
Back