- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 30
- Konu Sahibi ikincibebis
-
Aslında testi cuma sabah yaptım sonra acaba markada mı sıkıntı var ümitlenmeyeyim diye gidip başka eczaneden başka marka aldım eve geldim baya sıkıştıktan sonra o markayla yaptım aynısı çıktı olmadı yarın sabah tekrar edeyim artık pazartesini bekleyemicem galibaÇok yeni gebelik var görünüyor yarın tekrarlayın koyulasma olursa kan verirsiniz
Kanda bile 2 günde bir beta artısına bakılır... cuma günü olan testinizle yarın sabahkini kıyaslayabilirsiniz bence insallah poztiftirAslında testi cuma sabah yaptım sonra acaba markada mı sıkıntı var ümitlenmeyeyim diye gidip başka eczaneden başka marka aldım eve geldim baya sıkıştıktan sonra o markayla yaptım aynısı çıktı olmadı yarın sabah tekrar edeyim artık pazartesini bekleyemicem galiba
İnşallahKanda bile 2 günde bir beta artısına bakılır... cuma günü olan testinizle yarın sabahkini kıyaslayabilirsiniz bence insallah poztiftir
Eveeetttt, açmadan bile belli oluyoBuda bugünkiKoyulaşmış mı sanki
Masallah benimde ayni cikmisti kan testi verdim beta 13 cikmisti 4 haftaligim bugun sali günu 5 haftasina gircemMerhabalar bata 4 kala evde yaptığım kaset test 3-4 dk içinde böyle çıktı kafam karıştı keşke hiç yapmasaydım sizce sonuç ne? İlk defa idrar testi yapıyorum. Tecrübesiz olduğum bir konu malesef.
Bencede HamilesinizBuda bugünkiKoyulaşmış mı sanki
Teşekkür ederim bende çok mutlu oldum şimdi baktım dahada koyulaşmış 2. Çizgi kıpkırmızı olmuşEveeetttt, açmadan bile belli oluyoçok sevindim gözünüz aydın ❤
Çok şükür sizin adınızada çok sevindim ne kadarlıktı betada 13 çıktığında haftasıMasallah benimde ayni cikmisti kan testi verdim beta 13 cikmisti 4 haftaligim bugun sali günu 5 haftasina gircem
Çok şükür teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına inşallahBencede Hamilesiniztebrik ederim
Amin kuzumÇok şükür teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına inşallah
Haftasini söyleyemediler bizim tahminize gore 2 veya 3 hafta gibiydi persembe gunu keseyi gördukÇok şükür sizin adınızada çok sevindim ne kadarlıktı betada 13 çıktığında haftası
Sağlıkla kucağınıza almak naip olur inşallah allah size bağışlasınHaftasini söyleyemediler bizim tahminize gore 2 veya 3 hafta gibiydi persembe gunu keseyi görduk
Koyulasma olmus tebrik ederim sağlıkla ilerlesin gebeliginizBuda bugünkiKoyulaşmış mı sanki
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinKoyulasma olmus tebrik ederim sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Ay geç gördüm ama allahın izniyle hamilesin gibi baya net çıkmışKesin gebelik mi aşko lar bi bakin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?