- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi amerikagurbetcisi
Var ben gördümBata 3 gün kala akşam üstü yapılmış bir test, ilk idrarla yapmadım sizce gebelik var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ben gördümBata 3 gün kala akşam üstü yapılmış bir test, ilk idrarla yapmadım sizce gebelik var mı
Tesdi degistir. Ben bu klearblue den neler cektim. Beni tam 12 kere kandirdiiiiiii. Baska bir test dene vallahiBata 3 gün kala akşam üstü yapılmış bir test, ilk idrarla yapmadım sizce gebelik var mı
Bende emin olamadım açıkcası, reglime 2 gün var ama bu sabah açık pembemsi kahverengiye dönüşen lekelenmem oldu ve durdu gelmiyor, normalde regl günlerim çok düzenlidir yıllardır asla günü şaşmaz önden böyle lekelenme yaşamam o yüzden içimde hala bi umut bekliyorum, 2 gün sonra regl olmazsam testi yenilemeyi düşünüyorumTesdi degistir. Ben bu klearblue den neler cektim. Beni tam 12 kere kandirdiiiiiii. Baska bir test dene vallahi
Maalesef regl oldum o tarihte, test yanılttı fazlasıyla, bu ay tekrar deniyorumhaber ver lütfen inşallah çıkar
Bende test yaptım ayın 23 ü reglim bakayım dedim negatif çıktı yine. Bende kestim umudumu. İnşallah bakalım zamanı var demekkiMaalesef regl oldum o tarihte, test yanılttı fazlasıyla, bu ay tekrar deniyorum
Regl gününe var daha eğer gecikme yaşarsan yenile testi. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz bu ayBende test yaptım ayın 23 ü reglim bakayım dedim negatif çıktı yine. Bende kestim umudumu. İnşallah bakalım zamanı var demekki
Biz ne kadar cabalasamta Allah bir şekilde vereceği gün veriyor bende sabah karar aldım stres yapmicam takmicam askıya bıraktım çocuk işini belki unutunca olurBende test yaptım ayın 23 ü reglim bakayım dedim negatif çıktı yine. Bende kestim umudumu. İnşallah bakalım zamanı var demekki
Ya umutlanmak istemiyorum bi garibim yani inşallahRegl gününe var daha eğer gecikme yaşarsan yenile testi. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz bu ay
Bende aynı şekilde yaptım kuzu inanılmaz stres oluyorum bende. Saldım yani bakalım 4 gün kaldı ama hasta olcam sanırım hiç bişi hissetmiyorumBiz ne kadar cabalasamta Allah bir şekilde vereceği gün veriyor bende sabah karar aldım stres yapmicam takmicam askıya bıraktım çocuk işini belki unutunca olur
İnşallah rabim gönlümüze göre verir inşallahBende aynı şekilde yaptım kuzu inanılmaz stres oluyorum bende. Saldım yani bakalım 4 gün kaldı ama hasta olcam sanırım hiç bişi hissetmiyorum