• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı? Bata 3 gün kala akşam üstü yapılmış bir test.

var var çok güzel görünüyor. Çok daha siliklerini bile görüp hamile olanlar var ona göre baya belirgin. Tebrik ederim :)

Koca bir tek çizgi çıktı oysa diğer testte gördüğümden çok umutluydum ve sabah kalktığımda çok soluk pembe renkli akıntıyla karışık lekelenme olmuş, onu görünce daha çok umutlandım ama test bu ayda bir şey olmadığını gösterdi 😞

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 115
Tesdi degistir. Ben bu klearblue den neler cektim. Beni tam 12 kere kandirdiiiiiii. Baska bir test dene vallahi
Bende emin olamadım açıkcası, reglime 2 gün var ama bu sabah açık pembemsi kahverengiye dönüşen lekelenmem oldu ve durdu gelmiyor, normalde regl günlerim çok düzenlidir yıllardır asla günü şaşmaz önden böyle lekelenme yaşamam o yüzden içimde hala bi umut bekliyorum, 2 gün sonra regl olmazsam testi yenilemeyi düşünüyorum

Biz ne kadar cabalasamta Allah bir şekilde vereceği gün veriyor bende sabah karar aldım stres yapmicam takmicam askıya bıraktım çocuk işini belki unutunca olur
Bende aynı şekilde yaptım kuzu inanılmaz stres oluyorum bende. Saldım yani bakalım 4 gün kaldı ama hasta olcam sanırım hiç bişi hissetmiyorum

Back