Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik var mı? Bata 3 gün kala akşam üstü yapılmış bir test.
Koca bir tek çizgi çıktı oysa diğer testte gördüğümden çok umutluydum ve sabah kalktığımda çok soluk pembe renkli akıntıyla karışık lekelenme olmuş, onu görünce daha çok umutlandım ama test bu ayda bir şey olmadığını gösterdi
Bende emin olamadım açıkcası, reglime 2 gün var ama bu sabah açık pembemsi kahverengiye dönüşen lekelenmem oldu ve durdu gelmiyor, normalde regl günlerim çok düzenlidir yıllardır asla günü şaşmaz önden böyle lekelenme yaşamam o yüzden içimde hala bi umut bekliyorum, 2 gün sonra regl olmazsam testi yenilemeyi düşünüyorum
Biz ne kadar cabalasamta Allah bir şekilde vereceği gün veriyor bende sabah karar aldım stres yapmicam takmicam askıya bıraktım çocuk işini belki unutunca olur
Biz ne kadar cabalasamta Allah bir şekilde vereceği gün veriyor bende sabah karar aldım stres yapmicam takmicam askıya bıraktım çocuk işini belki unutunca olur