anladım test hatalı olabilir mi çünkü en sağ tarafında da aynı tarzda bir zor görünür bir çizik gibi bir şey vardı1 buçuk ay önceki ilişkiden bu kadar silik çıkmaz ki ama. Daha yakın bi tarih olsa çok başında hamilesiniz derdim
Peki hamileyken regl olma hakkında ne düşünüyorsunuz böyle bir şey mümkün olabiliyor mu üstüne görme deniyor bir çok kişi yaşamış daTest uzun süre beklemişse de böyle çıkabiliyor ama yukarıda da dediği gibi ilişkiden uzun süre geçmiş. Daha kesin sonuç için kan verebilirsiniz
Fotoğrafta bozuk bi test göremedim ben. İçinizin rahat etmesi adına kan testi verirseniz en iyi sonucu alırsınız. Ya da testi yenileyin. Ama dediğim gibi 1 buçuk ay önceki ilişkiden sonra bu test aynı ilk çizgi gibi koyu olmalıydıanladım test hatalı olabilir mi çünkü en sağ tarafında da aynı tarzda bir zor görünür bir çizik gibi bir şey vardı
Ella mı kullanmıştınızSonuç nedir ne yaptınız
ben de sizin yaşadığınız duruma benzer şeyler yaşadım da hamile misiniz??
Yok hayır sizin gibi ilişkiden 1.5 ay sonra test yaptım ama negatif çıktı ama yine de içten içe teste güvenemedim. Siz kan testi verdiniz miElla mı kullanmıştınız
Hayır canım diğer konularımı okuyabilirsiniz ben ella kullandımYok hayır sizin gibi ilişkiden 1.5 ay sonra test yaptım ama negatif çıktı ama yine de içten içe teste güvenemedim. Siz kan testi verdiniz mi
Yok biliyorum kullandığınızı da sizin de hala şüpheleriniz var ya teste rağmen ondan sordum kan testi verdiniz mi diyeHayır canım diğer konularımı okuyabilirsiniz ben ella kullandım
Hayır vermedimYok biliyorum kullandığınızı da sizin de hala şüpheleriniz var ya teste rağmen ondan sordum kan testi verdiniz mi diye
Benim testim böyle çıktı adetime 1 gün varken yaptım gebelik olabilir mi1 buçuk ay önceki ilişkiden bu kadar silik çıkmaz ki ama. Daha yakın bi tarih olsa çok başında hamilesiniz derdim
Olabilir sonrasında o çizgi adetiniz geciktiği zaman daha da netleşirBenim testim böyle çıktı adetime 1 gün varken yaptım gebelik olabilir mi
Olmaz denmez tekrarlamak ya da kan testi vermek daha doğru olurBenim testim böyle çıktı adetime 1 gün varken yaptım gebelik olabilir mi
Tekrarladım sabah ilk idrarımla ilişkimden 13 gün geçmiş fotoğrafta gözüktüğü gibi çıktı gözle daha net gözüküyor ama fotoğrafta daha az gözüküyordu bende görebilin diye fotoğrafla oynadım. Adetim 1 gün gecikti kasıklarım ve belimde sıcaklık var belimde ağrı var adet olacak gibi az bir sancım var ama adette olduğu gibi uzun süren bir sancı değilOlmaz denmez tekrarlamak ya da kan testi vermek daha doğru olur
Kan şu anda vermek istemiyorum adetim 1 hafta geçsin o şekilde kan vericem bu arada testim artimed yalancı pozitif çıkarıyormuş sanırım oda aklımı karıştırdıOlmaz denmez tekrarlamak ya da kan testi vermek daha doğru olur
Büyük ihtimal gebesiniz. Bi randevu alıp kan verseniz iyi olurTekrarladım sabah ilk idrarımla ilişkimden 13 gün geçmiş fotoğrafta gözüktüğü gibi çıktı gözle daha net gözüküyor ama fotoğrafta daha az gözüküyordu bende görebilin diye fotoğrafla oynadım. Adetim 1 gün gecikti kasıklarım ve belimde sıcaklık var belimde ağrı var adet olacak gibi az bir sancım var ama adette olduğu gibi uzun süren bir sancı değil