Ben de Banu Berberoğlu'na benzettimNedense profile bakinca yıldız çağrı anımsadım
Biz kirliyiz güzelim senin gibi parlak zekânın ne işi var burada ?Üstümdekibol zaten tayt da yakışıyor siyah saç beyaz ten masum yüz he bir de temiz bir kızım buradakilerin aksine
Siz benimle dalga geçiyorsunuz bu normal mi ben de laf söylerim o zamanTamam çok güzelsin ama önce git bir tedavi ol,normal bir insan davranışı değil bunlar.
O özellik bana ait değil meraklanmaTiksinc düşüncelerini sona erdir ergen kardeş ,haberin olsun ileride seninde bir sokak kadını olmayacagin ne malum
Dalga gecmememiz için normal bir şekilde gelmen gerekiyor,bir de sen eleştirilere açığım dedin ama hakaret etmediğin insan kalmadı maşallah.Siz benimle dalga geçiyorsunuz bu normal mi ben de laf söylerim o zaman
Hakaret ediyorlar amaBir insan neden böyle bir soru sorar ki bu kadar göreceli bir konu hakkında hem de? Güzel bulmayanlar da olabilir, sakin olun.
Aşırı meraklandım . Buarada minnoş kalbin kırılmasın diye dememiştim soruna istinaden ,kafan vücuduna göre çok büyük sanki bir başkasından alıp kesip yapıştırmışlar gibi .O özellik bana ait değil meraklanma
İyi geceler o...Neyse güldük eğlendik. Allah bilir kimin fotoğrafıyla eğleniyor konu sahibi. Troll olduğunu düşünmek istiyorum zira gerçekten böylesi bir zihniyete sahip bir insanın var olmamasını dilerdim. İyi geceler türkansu
Buradakilerin aksine ???Üstümdekibol zaten tayt da yakışıyor siyah saç beyaz ten masum yüz he bir de temiz bir kızım buradakilerin aksine
Haddinizi aşmayın isterseniz. Hazır avukatımİyi geceler o...
Yani fotodan ötürü o meraklanma gerçekten güzelim iyi geceleAşırı meraklandım . Buarada minnoş kalbin kırılmasın diye dememiştim soruna istinaden ,kafan vücuduna göre çok büyük sanki bir başkasından alıp kesip yapıştırmışlar gibi .
Çizmeyi aşıyorsunuz edebinizi takının kimseye böyle hakaret edemezsinizİyi geceler o...
Evet bye bye de Türkan,haddini fazlasıyla aştın artık.İyi geceler o...
Siz de bana karşı saygılı olun ben de çenemi kapatırım o zaman hepiniz saygısızsınız açıkça yazmadım zatenHaddinizi aşmayın isterseniz. Hazır avukatımWOMAN da buradayken. Ama isterseniz aşın. Benim zamanım var bu sıralar.