- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
Açık açık demedim demen sonuna noktalar koyunca kapalı küfür mü oluyor o edep illa edep diye dememişler boşuna yüzü falan boşver dünyanın en çirkin insanısın şuan.Hepiniz de bana salladınız sanki siz çok mu masumsunuz uzatmsyabilirdiniz ben açık açık söylemedim ki zaten
17Birine o ,birine f yazan sizin elleriniz idi ,ne yaşı ? 23 yaş çok büyük bir yaş ilkokul da öğrenci misiniz de size aciyacaklar . Bu da size ders olur ,yolda yürüyen kadınlara sokak kadını demek vs . Sizin zihniyetinizdemi bebeler sayesinde gelecek nesilden korkar olduk yazık.!
17 küçük mu ? 17 yaşındasın diye kimseye kufredemezsin ! Reşit olmana ne kalmış ? Kafa yapını düzelt özellikle tanımadığın insanlara hakaret etme
Yalan söylemiyorum siz de üstüme çok geldinizeli arttiriyor turkan.
Yok öyle bir dünya yaşıma verinmiş. Gayet kendinden emin cevaplar veriyordun ne oldu? Hakarete uğrayan arkadaşlar elbette haklarını arayacaklar teknoloji gelişti Türkancım sanal ortam sallarımlar geride kaldı bir ıp adresine bakar iş polis için.Yaşıma verin artık beni de yorumlar çıldırttı kusura bakmayın öyle bir insan değilim özür diliyorum hepinizden
Dava işin içine girince kuzuya döndünÖzür diliyorum hepinizden
Tamam siz de şikayet edin yasal hakkınızı kullanınSiz de bana hakaret ettiniz bir sürü kabul edin bunu ama o gülüşmeler falan tahrik ettiniz
Birçoğunuz beni çileden çıkarttı o da tahrik unsuru bence şimdi kuzu muyum özrümü diledim maneviyat olarak rahatımDava işin içine girince kuzuya döndün
Annesiyle babası boşanmışmış az daha sık belki aile içi şiddette görmüşsündür..yemin ediyorum yarını görmek nasip olmasın
Evet hukuk yolu herkese açık TürkanTamam siz de şikayet edin yasal hakkınızı kullanın
Şimdi bagislayabilirsiniz derken ?Tamam benim de annemle babam yeni boşandı psikolojim çok bozuk bu aralar özür de diledim bağışlayabilirsiniz
Onada kendi karar veriyor.Şimdi bagislayabilirsiniz derken ?
17 yaşında amaOnada kendi karar veriyor.
Onu kısaltıp yazdım o anlamda demiyorum ki birçoğu üstüme geldi moralim kötü o yüzden olduOnada kendi karar veriyor.