Kiz daha ne kadar uzaklasabilir jxjxjjxjxjxKosarak uzaklas bu adamdan.
Adam görmüş o işi.Kosarak uzaklas bu adamdan.
Bu umudun kaynağı ne? Ne kadar iyimsersiniz ,boşa enerji ve zaman kaybı sizinki.Üstelik sizi terkeden ve birlikteligi olan adama karşı bunlar.Kendinize gelin ve değer verin lütfen.Evet çok haklısınız. Gerçekten ama aptal gibi hala umutluyum bunu sizce nasil çözebilirim? Beni en çokta bu sinir ediyor. Beni sevemyen adamı svemek
Ölmüş olması önemli değil de gaydi o ya. O sorun olabilirBen de Freddy Mercury e asiktim sizce ölmüs olmasi onemli bi detay mi iliski acisindan bxnxnxn
Yok biseksuel kendisi. Ben kendisinj kabul ettim boyle zaten bxbxjxjÖlmüş olması önemli değil de gaydi o ya. O sorun olabilir
O küçük bir detay halledilir bence.Yok biseksuel kendisi. Ben kendisinj kabul ettim boyle zaten bxbxjxjyalniz kendisinin haberi yok bitek
Ufak detaylarda bogulmayalim lütfen. Ben sizin is olur diyorumYok biseksuel kendisi. Ben kendisinj kabul ettim boyle zaten bxbxjxjyalniz kendisinin haberi yok bitek
Kiz daha ne kadar uzaklasabilir jxjxjjxjxjx
Yazik kiz o yasta ask oyle bisey zatenAdam ABD'de evli bir kadinla iliski yasiyor ve bambaska bir hayati var muhtemelen su an, kizimiz da universitede erasmus programi kovaliyor ve mesafe iliskisi olur mu diye buradan akil istiyor?
Farkli ulkelerde yasayarak bir iliski devam ettirilir evet. Ama sen hangi iliskiden bahsediyorsun kizcagizim? Yuzerek git adami bul desek yapacak potansiyel sezdim.
Yazik kiz o yasta ask oyle bisey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?