sizce, evlilik insann doasna aykr mdr?

yaratılıştan gelen bir özelliktir, asla insanın doğasına aykırı olamaz.

tabii o insan aklı yerinde ve buluga ermişse..:kahve:

iyi ki evlenmisim kocemle:dance:
ikimizinde dogasinda varmis demekki,
nerdeyse 20 yil olacak evliligimiz.:nazar:

Sanırım kadınların doğasında var da erkeklerin doğasında pek yok :))İstisnalar var tabi:)

Bence evlilik insanin dogasina aykiri degildir.

Yanlizlik sadece ve sadece Allah´a mahsustur. Her insan bir es ister.

Evliligi yürütebilmek belki insanin dogasina aykiridir, öylemi desek acaba?

Bence evlilik insanin dogasina aykiri degildir.

Yanlizlik sadece ve sadece Allah´a mahsustur. Her insan bir es ister.

Evliligi yürütebilmek belki insanin dogasina aykiridir, öylemi desek acaba?

evet evliliği yürütmek beceri işi..işte yürütemeyenlerde aykırı diyorlar...

"evet evliliği yürütmek beceri işi..işte yürütemeyenlerde aykırı diyorlar"...demişsin songül doğrusu da bu bence.. karşılıklı özveri olursa yürür tek taraflı zor hatta imkansız ..evlenmeden beraberlik bizim toplumumuzda henüz alışılmamış ileride sanırım daha farklı olacak herşey

"evet evliliği yürütmek beceri işi..işte yürütemeyenlerde aykırı diyorlar"...demişsin songül doğrusu da bu bence.. karşılıklı özveri olursa yürür tek taraflı zor hatta imkansız ..evlenmeden beraberlik bizim toplumumuzda henüz alışılmamış ileride sanırım daha farklı olacak herşey

gerçekten karşılıklı olunca düzene girer ve yürür evlilikler..evlenmeden beraber yaşamak (büyük konuşmak istemem çünkü kızım var) bana çok ters geliyor..belkide işin ciddi tarafı evlilik..ileride ailesinden gördüğünü uygulayanlar çoğunlukta olursa umudum var ablacım...allah şaşırtmasın diyorum...

gerçekten karşılıklı olunca düzene girer ve yürür evlilikler..evlenmeden beraber yaşamak (büyük konuşmak istemem çünkü kızım var) bana çok ters geliyor..belkide işin ciddi tarafı evlilik..ileride ailesinden gördüğünü uygulayanlar çoğunlukta olursa umudum var ablacım...allah şaşırtmasın diyorum...

Bencede aile egitimiyle alakali. Yani anne ve babadan ne görürse, evliliktede onu devam sürdürme cabasi var bence.

Allah cümlemizin ailesini mutlu eyler insallah ...

Başka insanları bilemicem ama evlilik benim doğama aykırı valla..sengözlerimebaksanab
Heee bunu baştan bilmiyor muydun diye soranlara hemen yanıt vereyim. Evet biliyordum,ama kader kurbanıyım ben! :sm_confused:
Hımmm neydi o şarkı;"Hatasız kul olmaz!!!":içelim:

EVLİLİK TAM TERSİ DOĞAMIZA ÖZGÜ BİRŞEYDİR... ÇÜNKÜ AİLE TOPLUMUN EN KÜÇÜK BİRİMİDİR VE EVLİLİK OLMAZSA AİLE OLMAZ... AİLE OLMAZSA TOPLUM OLMAZ, TOPLUM OLMAZSA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ZATEN... İNSANLIĞA AYKIRI DOĞAYA AYKIRIDIR BAŞIBOŞ OLMAK... EVLİLİK BİZİ EN KÜÇÜK BİRİMDEN EN BÜYÜK BİRİME GÖTÜREN BAĞDIR BENCE... EVLİLİKLER OLMAZSA DOĞANIN DÜZENİ BOZULUR... YANLIŞ MIYIM?

EVLİLİK TAM TERSİ DOĞAMIZA ÖZGÜ BİRŞEYDİR... ÇÜNKÜ AİLE TOPLUMUN EN KÜÇÜK BİRİMİDİR VE EVLİLİK OLMAZSA AİLE OLMAZ... AİLE OLMAZSA TOPLUM OLMAZ, TOPLUM OLMAZSA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ ZATEN... İNSANLIĞA AYKIRI DOĞAYA AYKIRIDIR BAŞIBOŞ OLMAK... EVLİLİK BİZİ EN KÜÇÜK BİRİMDEN EN BÜYÜK BİRİME GÖTÜREN BAĞDIR BENCE... EVLİLİKLER OLMAZSA DOĞANIN DÜZENİ BOZULUR... YANLIŞ MIYIM?

tabiki katılıyorum ama sağlıklı evlilikler,sağlıklı bireyler bu düzeni oluşturur diye düşünüyorum...

X