sizce evleenmeddn iliskime girmek dogru mu ne dusunuyorsunuz bu konuda

bu çok kişisel bir soru ve cevabı kimseyi bağlamaz.. kendinize sorunuz

mantiksiz cevaplar hangileri?

Sürtünüp ,şeyinizi ıslak mendille () temizleyip korkup ertesi gün hapı alıp sonrasında uzun zaman hamile miyim anksiyitesi yaşamışsiniz.
Buradan anladığım kadarıyla sizde yeterli bilgi , olgunluk falan yok. Sırf doğadaki canlılar gibi cinsel tatmin için bir şey yaşarsanız en çok siz üzülüp zarar görürsünüz.
O yüzden bence yaşamayın.
Bu sene üniversiteye gidecekmissiniz. Belki okul size bir şeyler katar, daha olgun - daha mantıklı bir insan olursanız dusunebilirsiniz.
Ama bugün asla

Karşılıklı rıza ve kesin karar ile bence olabilir.
Sonraki dramatize pişmanlık naraları olmayacaksa.

mantikli cevaplar
İnancını ne bilmiyorum ama İslam inancına göre kesinlikle dogru değil bunu sizde biliyorsunuzdur zaten ama inanç dışı bana fikrimi sorucak olursanız bu ilişkiyi “benzersiz” gibi hissettirsede evlendikten sonra cinsellikte bazı sorunları ortaya koyıyor bence. Ben maalesef kendi inancıma aykırı olmasına ragmen benim knaatimce bu hayata düştüm. Eşim hiçbir zaman yüzüme vurmadı asla bunun şafını yapmafı ama ben bunu yaptığım için evliliğin o heyecanını yaşadığımızı düşünmüyorum. Hiç birlikte olmamış olsaydık evliliğimde bu olayın daha heyecan verici olacagını düşünüyorum. Yani bunu ilk evlilikle tatmak daha güzel olurdu. Çünkü evliliğin bir özelliği kalmamış gibi birşey oldu en azından benim için, eskisi gibi tat vermiyor artık o ilişkiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…