Sizce evime gitsem esim düzelir mi

Hilalek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
56
-23
25
Mrb iyi günler 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bebeğim var evliliğimiz başında şiddet vardı 1 yıldır yok ama başından beli aldatma vardı her seferinde affettim gittim ama yüz yüze gelme olayı yok telefondan hesap lar üzerinden konusuyir 3 ay önce aldatma için geldiğimde eski sevgilisine para atmıştı bnde sen ne hakla atarsın yuvani kurtarmak yerine eski sevgilisine para mı atıyorsun seni ilgilendirmez gelip evinde otursaydin sen boşanmaya gitmişsin sen karisamazsin dedi bnde seni akdatsam nasıl olur dedim aldata bilirsin sorun yok dedi bnde 2 aydır ailemin yanındayım ve bosama davası açtım esim bana ile gel çocuğumuz için bi şans daha ver diyor o lafları da sınırlı olduğum için söyledim diyor ama Bn güvenemiyorum hep şüphe var içimde davami çekersem bana 1 çift bilezik her ay hesabıma 1bin lira para atacakmış Bn bana bi güvence ver dedim her seferinde bel boş gelip gidiyorum dedim bunları teklif etti ve düzeleceğine dair sözler söylüyor davami çekersem elimdeki bütün kanıtlar da gidicek tekrar aynı dava üzerine dava açamıyorum sizce ne yapmam lazım çocuğum öksüz büyüsün istemiyorum ama ondan da emin değilim

Mahkemeden bisey alabilsem zaten bu topa hiç girmek istemiyorum ki nafaka 700 liraymış bnm için d3 500 lira bununla nasıl gecineyim tabiki o paralar da bana sus payı değil Bn istedim Bn kendimi güvene almak istiyorum yine bisey olursa bel boş gelmek istemiyorum dedim

zam ıstıcek herhlde tefe tufe uzerınden aldatmaya devam ederse napacak.

Bı ıse gırıp calısma secenegı var ama ayda ıkı bılezık alınmak tabı onla.Bıde yorgunlugu,stresı ,bosver doon sen evıne bacım.

Kusura bakmayın da siz aldatılmanın değil paranın hesabını yapıyorsunuz, öyle bir adama muhtaç kalarak yaşamak istemezdim.

Siz anlamıyorsunuz. Mahkeme kararı ile bir değil sizi aldatan adamın sözleri. Adamın insafına kalırsanız bileziklerin yerine 1 bardak su içersiniz.

İnsanların hayatında neler neler var ne zaman ne şekilde konu açacağım size kalmamış
“Mrb iyi günler boşalamıyorum. Aslında dayak yiyorum ve aldatılıyorum ama bari hiç değilse boşalabilseydim.” Bu kafayı normal mi görelim yani?

Evet bir önceki konunuzu hatırladım. Boşalamıyorum ama eşim senin kadınlığında sıkıntı var diyor gibi bir şey yazmıştınız. Bilezik veya parayı ön plana almadan önce kadınlık gurunuzu ön plana almalısınız. Siz geri döndüğünüzde hiçbir şey peri masallarındaki gibi olmayacak. Ama eminim ki döneceksiniz...

Son zamanlardaki konu içerikleri de ayrı saçmalıklar içeriyor sicaktan beyniniz mi eriyor noluyor yahu
Birincisi öküz bir adamla aynı yatağa gireceğime öksüz çocuk büyütürüm (sizinki bu durumda öksüz de olmuyor da neyse)
İkincisi elinizde aldatma ile ilgili deliller varsa tazminat davası açabilirsiniz gayette güzel para koparırsınız.
Üçüncüsü dönersen avucunu yalarsın

İçimden bir ses eşiniz kanıtların geçersiz olması için sizinle barışmak istiyor ve sizin taleplerinizi de kabul ediyormuş gibi görünüyor diyor. Ki maddi taleplerinizin karşılanması şartıyla dönmeniz bu kadar yaşanandan sonra hiç doğru gelmiyor orası ayrı mesele. Bana bunları yaşatan bir insanla aynı evde kalmaktansa girer bir işte çalışırım çocuğumu da kendim yetiştiririm. Tek çalışan kadın siz olmayacaksınız. Devletin çalışan ve zor durumda olan kadınlar için destek veriyor. Yeter ki siz kararınızı verin. Ayrıca aylık vereceği parayı vereceğini de hiç düşünmüyorum. Bir kere pişman olan hatasını anlayan insan boşanmazsan şu kadar para veriririm boşanırsan nafaka falan vermem demez. Ben eşinizin iyi niyetli olduğu düşünmüyorum sizin de cesur olmadığınızı düşünüyorum.

Boşanırsanız da bunları alırsınız zaten derdiniz maddiyatsa. Sözüne güvenilir bir adam olmadığı belli. Bir ay verir iki ay verir üçüncü ay gelmeseydin para için geldin sen busun der böyleleri

annenin evinde rahatın yerinde mi? ailen durumu nasıl değerlendiriyor? boşanmış olduğun için eskisinden farklı davranmayacaklar mı? çocuğa bakacaklar, okumana ve çalışmana destek olacaklar mı? cevaplar olumluysa ailenin yanında kal ama diğer türlüyse (sorduğun sorulara bakarak onların bin beter olduğunu düşünüyorum. yoksa bunları niye sorasın?) eşinin yanına dön fakat geçici bir durum olarak düşün. bugün yaşadığın çaresizliği hep hatırla ve bir daha bu duruma düşmemek için açık öğretim vb okumaya devam et. çocuğun biraz büyüyünce çalışmaya başla. bu arada eşinle iyi geçin, görmezden gel. kendini hırpalatma, dövdürme sövdürme. diploman, işin olunca yani kendi başına, kendi gücünle yaşayabildiğin zaman da boşan.

Adamda virüs falanda vardir kiminle kim bilir aids bile kapabilirsin.ailen destekse biseyler icim cabala hepimiz bocaliyoruz bu asamada iyice düşün

Demek ki nafaka alırsanız daha çok olacak ondan tutuşmuş bence
Delillerde gidecek elinizden
Sorarım size sizce düzelir mi eşiniz?
Allah aşkına hiç bir erkek sevdiği namusum dediği kadına sen de aldat der mi ya bu bile başlı başına çok kötü bir neden bir de şiddet varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…