Bın lıra sadece aldatma basınadır herhlde.Hanı bın verıp bıde aksam kadınlık beklerse,bın lıraya olmaz o ıs fkdfkfdklBin lira verecekse aylık aldatmasında sorun yok bence.
zam ıstıcek herhlde tefe tufe uzerınden aldatmaya devam ederse napacak.Anlamadım ben, iki bilezik ve aylık 1000 tl ye yapılanları görmezden mi geleceksiniz. Yapmaya devam ederse ve karşılığında paranı veriyorum nasılsa derse ne yapacaksınız?
Anlıyorum çocuğunuz çok küçük onu düşünüyorsunuz. Ama inanın böyle bir adama değmez. Aldatılmışsınız İki bilezik ve 1000 TL yerine mahkemede donuna kadar almayı deneyin bence.
İnsanların hayatında neler neler var ne zaman ne şekilde konu açacağım size kalmamışBi baska konunuzda orgazm olamamaktan dert yaniyordunuz bu nasil bi kafa anlamak güç
Bı ıse gırıp calısma secenegı var ama ayda ıkı bılezık alınmak tabı onla.Bıde yorgunlugu,stresı ,bosver doon sen evıne bacım.Mahkemeden bisey alabilsem zaten bu topa hiç girmek istemiyorum ki nafaka 700 liraymış bnm için d3 500 lira bununla nasıl gecineyim tabiki o paralar da bana sus payı değil Bn istedim Bn kendimi güvene almak istiyorum yine bisey olursa bel boş gelmek istemiyorum dedim
Kusura bakmayın da siz aldatılmanın değil paranın hesabını yapıyorsunuz, öyle bir adama muhtaç kalarak yaşamak istemezdim.Bana verdiği parayı Bn harcamayacagim zaten şuan için bu kadar ama tazminat falan iyi alacağımı bilsem hiç bunları düşünmem bile nafaka 700 lira bnm için 500 lira veriyormuş hakim o yüzden düşünüyorum
iğrenç bir düşünce yapısı... kustumHayır tabiki aldatma falan olmayacak tekrar dan diyor Bn bi güvence istediğim için davami tekrar açamıyorum ne kurtarırsam kagrim diyorum
Siz anlamıyorsunuz. Mahkeme kararı ile bir değil sizi aldatan adamın sözleri. Adamın insafına kalırsanız bileziklerin yerine 1 bardak su içersiniz.Mahkemeden bisey alabilsem zaten bu topa hiç girmek istemiyorum ki nafaka 700 liraymış bnm için d3 500 lira bununla nasıl gecineyim tabiki o paralar da bana sus payı değil Bn istedim Bn kendimi güvene almak istiyorum yine bisey olursa bel boş gelmek istemiyorum dedim
“Mrb iyi günler boşalamıyorum. Aslında dayak yiyorum ve aldatılıyorum ama bari hiç değilse boşalabilseydim.” Bu kafayı normal mi görelim yani?İnsanların hayatında neler neler var ne zaman ne şekilde konu açacağım size kalmamış
Off tabi yaa aylık bin lira…Bu da uzman çavuşmuş.
İnsanların hayatında neler neler var ne zaman ne şekilde konu açacağım size kalmamış