Sizce evime gitsem esim düzelir mi

Hilalek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
56
-23
25
Mrb iyi günler 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bebeğim var evliliğimiz başında şiddet vardı 1 yıldır yok ama başından beli aldatma vardı her seferinde affettim gittim ama yüz yüze gelme olayı yok telefondan hesap lar üzerinden konusuyir 3 ay önce aldatma için geldiğimde eski sevgilisine para atmıştı bnde sen ne hakla atarsın yuvani kurtarmak yerine eski sevgilisine para mı atıyorsun seni ilgilendirmez gelip evinde otursaydin sen boşanmaya gitmişsin sen karisamazsin dedi bnde seni akdatsam nasıl olur dedim aldata bilirsin sorun yok dedi bnde 2 aydır ailemin yanındayım ve bosama davası açtım esim bana ile gel çocuğumuz için bi şans daha ver diyor o lafları da sınırlı olduğum için söyledim diyor ama Bn güvenemiyorum hep şüphe var içimde davami çekersem bana 1 çift bilezik her ay hesabıma 1bin lira para atacakmış Bn bana bi güvence ver dedim her seferinde bel boş gelip gidiyorum dedim bunları teklif etti ve düzeleceğine dair sözler söylüyor davami çekersem elimdeki bütün kanıtlar da gidicek tekrar aynı dava üzerine dava açamıyorum sizce ne yapmam lazım çocuğum öksüz büyüsün istemiyorum ama ondan da emin değilim

Mrb iyi günler 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bebeğim var evliliğimiz başında şiddet vardı 1 yıldır yok ama başından beli aldatma vardı her seferinde affettim gittim ama yüz yüze gelme olayı yok telefondan hesap lar üzerinden konusuyir 3 ay önce aldatma için geldiğimde eski sevgilisine para atmıştı bnde sen ne hakla atarsın yuvani kurtarmak yerine eski sevgilisine para mı atıyorsun seni ilgilendirmez gelip evinde otursaydin sen boşanmaya gitmişsin sen karisamazsin dedi bnde seni akdatsam nasıl olur dedim aldata bilirsin sorun yok dedi bnde 2 aydır ailemin yanındayım ve bosama davası açtım esim bana ile gel çocuğumuz için bi şans daha ver diyor o lafları da sınırlı olduğum için söyledim diyor ama Bn güvenemiyorum hep şüphe var içimde davami çekersem bana 1 çift bilezik her ay hesabıma 1bin lira para atacakmış Bn bana bi güvence ver dedim her seferinde bel boş gelip gidiyorum dedim bunları teklif etti ve düzeleceğine dair sözler söylüyor davami çekersem elimdeki bütün kanıtlar da gidicek tekrar aynı dava üzerine dava açamıyorum sizce ne yapmam lazım çocuğum öksüz büyüsün istemiyorum ama ondan da emin değilim
Sakın geri atmayın. Söylediklerine inanmayın huy kolay kolay değişmez. Dertlerinizi katlamaktan başka elinize bir şey geçmeyecek. Allah yardımcınız olsun.

Böyle bir adamın sizi bir daha aldatmayacağına inanmanızami yanayım,yoksa bir bilezik her ay hesabınıza 1000 lira yatma ihtimaline kanıp kadınlık gururunuzu ayaklar altına almanizamı yanayım bilemedim....

Yani tüm kanıtlarınız yok olsun diye size alenen rüşvet teklif ediyor.

Hayır deseniz ki adam perperişan, kapılarda sabahlıyor öyle pişman. Yine aman iyi düşünün denir. Ama neler yaşamışsınız bir çift bilezik ve yıllık 12.000 ile düzelecek öyle mi?

Madem döneceksiniz bari maaşı size versin evi siz çekip çevirin kendine cep harçlığı alsın sadece. Ama adamın pişman olduğu falan yok. Bin lira ne ya 🙄🙄 hani insan birini ikna edecekse bari bu cidden düşündürecek, pişmanlığının göstergesi bir teklif olmalı. Adamın ciddi olmadığı teklifinden belli.

Siddet var, aldatma var ama cocuk muhakkak olmali. Cocugum öksüz büyümesin diyorsaniz ona göre baba secmeniz gerekiyor. Bundan sonra buna dikkat edin. Geri dönseniz haklariniz yanacagi gibi, size b* gibi davranmaya devam edecek. O "gününü gün edemesin" diye düsünüyorsunuz, ama o gününü gün etmeye devam edecek sadece sizin tekrar siddet görme ihtimaliniz artacak

Davayı aldatmadan acmissaniz haklarınız yansin istiyor

yapmayın lütfen
boşanma davası da açmışsınız geri dönmeyin
o adam maalesef bu şekilde devam eder
para ile pul ile anlaşma olmaz
çocuğunuz bu ortamda kalmasından iyidir bence

Asla güvenme defalarca aldatmış şiddet varmış asla guvenme derim

"Bir çift bilezik ile 1000 TL az gelir, iki çift bilezik ile hesabıma ayda 2000 TL yatırısan bir çocuk daha yaparım." de kocişine.

Son düzenleme:
Esas çocuğunuzu öyle bir ortamda büyütecek olmanın vicdan muhasebesini yapın. Para , bilezik mi aile temelini oluşturacak. Kendinize değer verin çocuğunuza değer verin. Belki adam gibi birisiyle yeni bir hayat kurma şansın olur. Her çocuk sağlıklı bir evde büyümeyi hak eder. Öz babada iş yoksa aynı evin içinde yaşamak sadece çocukluk travması olarak kalır, yazık olur

Mahkemeden bisey alabilsem zaten bu topa hiç girmek istemiyorum ki nafaka 700 liraymış bnm için d3 500 lira bununla nasıl gecineyim tabiki o paralar da bana sus payı değil Bn istedim Bn kendimi güvene almak istiyorum yine bisey olursa bel boş gelmek istemiyorum dedim
Maddi tazminat+manevi tazminat+ altınlar da senin

Ayrıca anlamlandiramadigim şey kocanızdan para için mi bosaniyorsunuz yoksa onurunuz için mi ?
Hiç parası olmasaydı bile bosanmaliydiniz kaldı ki yazmışlar yukarda uzman cavusmus. Söke söke alirsinkz. Maaşına bir haciz ohh

Ya ben sizin gibi insanların yaşadıklarını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Bir evliliğin bitmesi için ne gerekliyse hepsi var. Daha hala çocuğum için boşanmıyorum masalı anlatıyorsunuz. Hiç mi gururumuz yok? O adamla aynı yatağa nasıl girebileceksiniz? Bin TL ye gururunuzu, kadınlığını komple bırakacaksınız resmen, şaka gibi

Ben yazarın kinayeleri anlayamadığını düşünüyorum, gerçekten söylediniz sanıyor. Zaten ufku dar olduğu için planlamalarını yapamıyor. H Hilalek adam defalarca aldatmış yine aldatacak, tazminattan korkup sizi daha ucuza bağlamaya çalışıyor. Seni dövmüş çocuğunu da dövecek. Mutsuz ailenin mutlu çocuğu olmaz. Bilezik dediğin nedir şu devirde, onun için geri dönülür mü? Aylık 1000 tl çocuk harçlığı gibi. Ailen de bi geliyo bi geri dönüyo diye seni ciddiye almamaya başlayacak. Kapısını açmış bir anne baban var kıymetini bil. Ha bana her aldatma karşılığında bilezik taksın kabulüm, attığı her tokata para versin razıyım diyosan sen bilirsin tabi

X