Serbest evlilik şartı derkenSerbest evlilik şartıyla git, serbest takılırsınız çocuk öksüz olmasın
Hakim tabiki onlar değil ama mahkeme de çok bi maddi manevi tazminat alabileceğimi düşünmüyorum ve kendisi uzman cavus iyi para alıyor Bn 1,2 bin ile geçinmek bu şartlarda zoruma gidiyor oda orda gününü gün edecekBunlar icin sakın affetmeyin hakkınız bilezik para mı sizce? Kac kere aldatılmıssınız iki aydır gitmemişsiniz dönmeye düşünmeyin artık.
Ya gidersem davayı tekrar açamıyorum ya alacağım tazminat yerine onu sayarım en kötü ihtimalle diyorumEşin düzelmez de sen bir çift bileziğe görmezden gelecekmişsin gibi.
İyi para alıyorsa maasın belli kısmını nafaka yaparlar. Cekmişsiniz size es olamamıs bir adama sırf gecinmek icin geri mi dönmek istiyorsunuz?Hakim tabiki onlar değil ama mahkeme de çok bi maddi manevi tazminat alabileceğimi düşünmüyorum ve kendisi uzman cavus iyi para alıyor Bn 1,2 bin ile geçinmek bu şartlarda zoruma gidiyor oda orda gününü gün edecek
Hayır tabiki aldatma falan olmayacak tekrar dan diyor Bn bi güvence istediğim için davami tekrar açamıyorum ne kurtarırsam kagrim diyorum2bin atıp bide set alırsa, aldatmaya devam mı ?
hanımefendi maddiyat güvence değildir... beyefendi evladına bakmakla evine bakmakla zaten yükümlü...Hayır tabiki aldatma falan olmayacak tekrar dan diyor Bn bi güvence istediğim için davami tekrar açamıyorum ne kurtarırsam kagrim diyorum
Mesleğim yok ailemin yanında kalıyorum evet geçinmek gözümü korkutuyor bide yuva kurmak da bozmak da kolay değil o yüzdenİyi para alıyorsa maasın belli kısmını nafaka yaparlar. Cekmişsiniz size es olamamıs bir adama sırf gecinmek icin geri mi dönmek istiyorsunuz?
Mesleğiniz var mı? Calısırsınız sizde gecinirsiniz.
Ya gidersem davayı tekrar açamıyorum ya alacağım tazminat yerine onu sayarım en kötü ihtimalle diyorum
Yoo gerçekInsallah konu fake dir Şaka mi bu