Sizce eşimin ailesine haksızlık mı ediyorum

Valla ben sizi çok iyi anlıyorum da bu millet bizi anlamak istemiyor

Kesinlikle haklısınız eşinizle de paylaşın düşüncelerinizi gerekirse her gün tartışın. Siz araba kalacak kullanacağız diye kredi çekip kira ödeyip geçim yapmaya çalışıyorsunuz ailesi vicdansız eşinizde salak hakkını arayamıyor.
Araba bizde kalmıyorsa satın krediyi ödeyelim deyin eşinize. Kavga etmezseniz başka türlü anlamıyor erkekler.
Herkes yazmış evlenmeden önce almışlar söz hakkınız yok diye. E konu sahibine demişler araba ile düğün yaparsınız diye kendisi de nasıl olsa araba bizim satmayalım kullanırız demiş. Gayrette haklı ve söz sahibi. Hiç araba satarız düğün yaparım demeselerdi kendisi de araba bizim hakkını görmezdi.
Ee madem kullanamıyorsunuz satsınlar siz krediyi ödeyin babası ne kadar vermişse geri verin ödediğini. Böyle uyanık çakal ailelere sinir oluyorum hak yiyorlar

Arabanın borcu evlilik öncesi bitiyse söz hakkınız pek yok bence. Evlilik içinde ödendiyse istemeye hakkınız var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…