sizce esim beni begenmiyor mu?

Arkadaslar oncelikle bu konuyu bayadir acmayi dusunuyorum ama konum cinsellik bolumune tasinir ve ben cvp veremem diye acmiyordum ama artik tak etti ne olursa olsun sorucam.. en azından icimi dokmus olurum..

2yillik evli 1,5 yasinda bir evlat sahibiyim. Esimle aramiz cok iyi cok sukur.. bana beni sevdigini, en degerlisi oldugumu vs hep soyler.. begendigini de soyler ama dusunun ki bu adam iliskide ne vucuduma dokunur ne boynumdan omzumdan oper.. gerci omzumdan opemez cunku genelde giniyik ! oluruz..

Evet bana sozlu olarak herseyi soyluyor skinto yok ama birlikte olmaya gelince sadece opusuruz ve sonrasi da malum..

Oysa ben hep diyorum ben dokunulmaktan hoslaniyorum diye.. be adam bi dokun vucuduma, elinin sicakligini hissedeyim. Yok!!
Biktim gercekten. Kadin oldugumu hissedemiyorum. Siİn esiniz iki yil icinde en toplamda 3 kez mi dokunmustur gogsunuze???

İste arkadaslar biliyorum esim beni seviyor ama galiba begenisi yok yada ten uyumumuz mu yok?? Cok sinirleniyorum aklima geldikce ve birlikte olmak istemiyorum nerdeyse..

Konusmak istiyorum bazen konusuyorum hatta o zaman biseyler yapmaya calisiyo ama ben dedigim icin yaptigi o kadar belli ki.. boyle olunca tabi bende etkilenmiyorum.. ki zaten uzun surmuyor eski haline donuyor hemen..

Sizce bu adam beni begenmiyor mu? Cekici gelmiyor muyum ona ( ??

Edit: sunu da ekleyim. Bebegimiz olmadan 1 ay once ve dogduktan 2 ay sonrasina kadar birlikte olmadik bu sure zarfinda esim telefondan acik bayan resimlerine bakmis sayfalarca.. cok üzüldüm o donem konustum ve eski bi aliskanlik olduğunu soyledi soz verdi bidaha bakmamak adina.. ve surekli tel gecmisine bakiyorum bakmiyor artik(yada siliyor)..
Bu da aklimi karistiriyor.. o yari ciplak bayanlara bakiyor.. bana gelince giyinik sevisiyor hic soyunmam geregini duymuyor..

Bu adam bana ilk goruste asik oldu ve 6 ay icinde evlendik.. vucut olculerim ideal. Cevrem tarafindan da begenilen biriyim. Ama neden onlara bakip bana bakmiyor anlayamiyorum..
yani okuyunca ne düşüneceğimi bilemedim.
giyinik nasıl olur .
hani yazın çok sıcak oluyor hava mesela

ama kadın resimlerine bakarken çekinmiyor bakıyor.
ben çözemedim

Evet onun icinde ilk. Ama yok o kadar da muhafazakar degiliz yani bizimki senin dedigin manada degil. Mesela gecelikler de giyiyorm ama o gecelik uzerimde kaliyo. Veya diyelim gunduz, gomlek var ustumde o gomlegimi hic cikarmiyor bana da cikar demiyor. Oylece uzerimde gomlekle birlikte oluyoruz. Tuhaf degil mi..
yani arada öyle de olabilir.
ama hep böyle olması garip tabi
bir de sana çıkart demesi de garip olurdu. kendisi de çıkarabilir söylemesine gerek yok

iyide hep giyinik oluyormuşsunuz adam belki öpecek yer bulamıyordur.. :) bence soyunmakla başlayın siz işe.. :)

Evet onun icinde ilk. Ama yok o kadar da muhafazakar degiliz yani bizimki senin dedigin manada degil. Mesela gecelikler de giyiyorm ama o gecelik uzerimde kaliyo. Veya diyelim gunduz, gomlek var ustumde o gomlegimi hic cikarmiyor bana da cikar demiyor. Oylece uzerimde gomlekle birlikte oluyoruz. Tuhaf degil mi..

Bebek çok erken olmuş. Daha birbirinizi tanımadan, sevişmeyi öğrenemeden hamile kalmışsınız. Sonrasında da belki bebek uyanıyordur, çok vaktiniz olmuyordur o yüzden aceleye geliyordur. Bu konu hep böyle kalmıştır belki. Konuşuyorum yine aynı diyorsunuz. Birkaç seferden sonra yine aynı diyorsunuz. Bilmiyorum sebebi nedir, eşinizi siz soyun, sonra da kendi üstünüzü çıkartın mesela. Bir de öyle deneyin, belki hoşuna gider.

yani okuyunca ne düşüneceğimi bilemedim.
giyinik nasıl olur .
hani yazın çok sıcak oluyor hava mesela

ama kadın resimlerine bakarken çekinmiyor bakıyor.
ben çözemedim
Resimlere baktigini gormeden once tarzi bu diye dusunuyordum ama onu gordukten sonra beni begenmedigini dusunmeye basladim zaten..haksiz miyim..

Eşinizle konuşmayı denediniz mi bunu ? Sizi beğenmediğini sanmam ama durum da pek normal değil açıkçası. Hani arada sırada kaçamak yaparız gömlek kalır falan ona tamam ama sürekli bu şekilde sevişmeniz garip. Bence eşinizle konuşun bu durumdan memnun olmadığınızı belirtin açıkça.

Onu da denedim.. ben ciplk yapmak istiyorum dedim ama yine adamda degisme yok..
acaba vücudunda size göstermediği bişey varmı..hiç çıplak gördünüzmü?
canım bak ben olsam naparım biliomusun ilşkiye başlamadan önce adamı soyarım kendimde soyunurum..o öpmüyorsa ben yapışırım ona.. o da illa karşılık vercektir..sen bi de böyle dene :)

Arkadaslar oncelikle bu konuyu bayadir acmayi dusunuyorum ama konum cinsellik bolumune tasinir ve ben cvp veremem diye acmiyordum ama artik tak etti ne olursa olsun sorucam.. en azından icimi dokmus olurum..

2yillik evli 1,5 yasinda bir evlat sahibiyim. Esimle aramiz cok iyi cok sukur.. bana beni sevdigini, en degerlisi oldugumu vs hep soyler.. begendigini de soyler ama dusunun ki bu adam iliskide ne vucuduma dokunur ne boynumdan omzumdan oper.. gerci omzumdan opemez cunku genelde giniyik ! oluruz..

Evet bana sozlu olarak herseyi soyluyor skinto yok ama birlikte olmaya gelince sadece opusuruz ve sonrasi da malum..

Oysa ben hep diyorum ben dokunulmaktan hoslaniyorum diye.. be adam bi dokun vucuduma, elinin sicakligini hissedeyim. Yok!!
Biktim gercekten. Kadin oldugumu hissedemiyorum. Siİn esiniz iki yil icinde en toplamda 3 kez mi dokunmustur gogsunuze???

İste arkadaslar biliyorum esim beni seviyor ama galiba begenisi yok yada ten uyumumuz mu yok?? Cok sinirleniyorum aklima geldikce ve birlikte olmak istemiyorum nerdeyse..

Konusmak istiyorum bazen konusuyorum hatta o zaman biseyler yapmaya calisiyo ama ben dedigim icin yaptigi o kadar belli ki.. boyle olunca tabi bende etkilenmiyorum.. ki zaten uzun surmuyor eski haline donuyor hemen..

Sizce bu adam beni begenmiyor mu? Cekici gelmiyor muyum ona ( ??

Edit: sunu da ekleyim. Bebegimiz olmadan 1 ay once ve dogduktan 2 ay sonrasina kadar birlikte olmadik bu sure zarfinda esim telefondan acik bayan resimlerine bakmis sayfalarca.. cok üzüldüm o donem konustum ve eski bi aliskanlik olduğunu soyledi soz verdi bidaha bakmamak adina.. ve surekli tel gecmisine bakiyorum bakmiyor artik(yada siliyor)..
Bu da aklimi karistiriyor.. o yari ciplak bayanlara bakiyor.. bana gelince giyinik sevisiyor hic soyunmam geregini duymuyor..

Bu adam bana ilk goruste asik oldu ve 6 ay icinde evlendik.. vucut olculerim ideal. Cevrem tarafindan da begenilen biriyim. Ama neden onlara bakip bana bakmiyor anlayamiyorum..
sizin sucunuz yok eşiniz cinselligi bilmiyor.onun bır doktora gitmesi lazım.asıl tatmın olmayan sızsınız bu durumu ona hisettirdiginizde zaten erkeklık duygusu kabarması lazım.yanı sızın arzularınızı noktalarınızı bılmesi lazım.zorunlu yapmayın cok kötü bir durum.

acaba vücudunda size göstermediği bişey varmı..hiç çıplak gördünüzmü?
canım bak ben olsam naparım biliomusun ilşkiye başlamadan önce adamı soyarım kendimde soyunurum..o öpmüyorsa ben yapışırım ona.. o da illa karşılık vercektir..sen bi de böyle dene :)

Sizlere cevap verdikce goruyorum ki her yolu denemisim. :KK43:
İlk evlendigimiz yil hep boyle oldu zaten.. ben onun vucudunu da cok begeniyorum hep dokunuyorum ve hep dokunulmaktan hoslandigimi da belirtiyorum. İnan senin dedigin gibi de yaptim.

Galiba ten uyumumuz yok..
napcam bilmiyorum bosanmayi aklimin ucundan geciremiyorum onu cok seviyorum onsuz yasayamam.

Bence sen değiştirmeye başlamalısın eşini fantezi olarak başlayabilirsin gözlerini bağlayıp sen soyabilirsin ve kendinde soyunuk bir şekilde hoşuna gidecektik ve belki öyle devam etmek isteyecektir bence alışmışlik gibi geldi ona kolaylık geliyo o istemese de sen her defasında sormayı dene bi süre sonra alısicaktir

Büyük sorun canım ya...

Cinsellik çok önemli...

Eşin bu işi bilmiyor...

Resimlere baktigini gormeden once tarzi bu diye dusunuyordum ama onu gordukten sonra beni begenmedigini dusunmeye basladim zaten..haksiz miyim..
yani beğenmediğini düşünme bence.
ona sorman lazım.
neden böyle diye. açıkca sor.
fobisi mi var acaba. :KK57:

ya da bak aklıma geldi . kadın da isteklerini söylemeli . yani bu nasıl bi şeydir yahu , 2 yıldır giyinik olarak vs . desen.
o zaman der mi ki sen de çıkar o zaman . niye çıkarmıyorsun ki. acaba senin öyle mi olmak istediğini düşünüyor. yani giyinik üstle.

giyinik olmadğın zaman hiç oldu mu. o zaman farklı bi şey hissettin mi. fobi aklıma geldi. fobisini aşmak için de netten bakınıyor olabilir . saçma bi fikir de olabilir bu tabi. ancak konuşarak ögrenebilirsin.
bu kadar yıldır kendisine söylemediğine şaşırdım açıkcası

X