sizce esim beni begenmiyor mu?

servetmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
59
45
35
Arkadaslar oncelikle bu konuyu bayadir acmayi dusunuyorum ama konum cinsellik bolumune tasinir ve ben cvp veremem diye acmiyordum ama artik tak etti ne olursa olsun sorucam.. en azından icimi dokmus olurum..

2yillik evli 1,5 yasinda bir evlat sahibiyim. Esimle aramiz cok iyi cok sukur.. bana beni sevdigini, en degerlisi oldugumu vs hep soyler.. begendigini de soyler ama dusunun ki bu adam iliskide ne vucuduma dokunur ne boynumdan omzumdan oper.. gerci omzumdan opemez cunku genelde giniyik ! oluruz..

Evet bana sozlu olarak herseyi soyluyor skinto yok ama birlikte olmaya gelince sadece opusuruz ve sonrasi da malum..

Oysa ben hep diyorum ben dokunulmaktan hoslaniyorum diye.. be adam bi dokun vucuduma, elinin sicakligini hissedeyim. Yok!!
Biktim gercekten. Kadin oldugumu hissedemiyorum. Siİn esiniz iki yil icinde en toplamda 3 kez mi dokunmustur gogsunuze???

İste arkadaslar biliyorum esim beni seviyor ama galiba begenisi yok yada ten uyumumuz mu yok?? Cok sinirleniyorum aklima geldikce ve birlikte olmak istemiyorum nerdeyse..

Konusmak istiyorum bazen konusuyorum hatta o zaman biseyler yapmaya calisiyo ama ben dedigim icin yaptigi o kadar belli ki.. boyle olunca tabi bende etkilenmiyorum.. ki zaten uzun surmuyor eski haline donuyor hemen..

Sizce bu adam beni begenmiyor mu? Cekici gelmiyor muyum ona ( ??

Edit: sunu da ekleyim. Bebegimiz olmadan 1 ay once ve dogduktan 2 ay sonrasina kadar birlikte olmadik bu sure zarfinda esim telefondan acik bayan resimlerine bakmis sayfalarca.. cok üzüldüm o donem konustum ve eski bi aliskanlik olduğunu soyledi soz verdi bidaha bakmamak adina.. ve surekli tel gecmisine bakiyorum bakmiyor artik(yada siliyor)..
Bu da aklimi karistiriyor.. o yari ciplak bayanlara bakiyor.. bana gelince giyinik sevisiyor hic soyunmam geregini duymuyor..

Bu adam bana ilk goruste asik oldu ve 6 ay icinde evlendik.. vucut olculerim ideal. Cevrem tarafindan da begenilen biriyim. Ama neden onlara bakip bana bakmiyor anlayamiyorum..

Son düzenleme:
Hic reddetmedim hatta kiyafetler alip giyiyorum ama o hep ayni.. fantazileri de var ama hep kendiyle alakali..

Esim hep ister ki ben onu arzulayim ben ona herseyi yapayim. O uzansin robot gibi herseyi ben yapayim.. ve cogu zaman da öyle oluyor maleaef. Ve ben biktim..

Ya valla biseksüel gay fuckbuddy ... okadar cok zimbirti varki insAllah onlardan biri degildir de sadece isi uzakmat isdemeyip sonuca gelmeye calistigi icin acele ediyodur

Arkadaslar oncelikle bu konuyu bayadir acmayi dusunuyorum ama konum cinsellik bolumune tasinir ve ben cvp veremem diye acmiyordum ama artik tak etti ne olursa olsun sorucam.. en azından icimi dokmus olurum..

2yillik evli 1,5 yasinda bir evlat sahibiyim. Esimle aramiz cok iyi cok sukur.. bana beni sevdigini, en degerlisi oldugumu vs hep soyler.. begendigini de soyler ama dusunun ki bu adam iliskide ne vucuduma dokunur ne boynumdan omzumdan oper.. gerci omzumdan opemez cunku genelde giniyik ! oluruz..

Evet bana sozlu olarak herseyi soyluyor skinto yok ama birlikte olmaya gelince sadece opusuruz ve sonrasi da malum..

Oysa ben hep diyorum ben dokunulmaktan hoslaniyorum diye.. be adam bi dokun vucuduma, elinin sicakligini hissedeyim. Yok!!
Biktim gercekten. Kadin oldugumu hissedemiyorum. Siİn esiniz iki yil icinde en toplamda 3 kez mi dokunmustur gogsunuze???

İste arkadaslar biliyorum esim beni seviyor ama galiba begenisi yok yada ten uyumumuz mu yok?? Cok sinirleniyorum aklima geldikce ve birlikte olmak istemiyorum nerdeyse..

Konusmak istiyorum bazen konusuyorum hatta o zaman biseyler yapmaya calisiyo ama ben dedigim icin yaptigi o kadar belli ki.. boyle olunca tabi bende etkilenmiyorum.. ki zaten uzun surmuyor eski haline donuyor hemen..

Sizce bu adam beni begenmiyor mu? Cekici gelmiyor muyum ona :KK43:( ??

İyi de adamın tarzı o değil belki.

Boynundan omzundan öpmek falan bunlar filmlerde ki gibi fantastik sahnelerde geçen romantik şeyler.
Her zaman olmaz.

Böyle soylediginizde ne diyor peki eşiniz?

Göğsüne dokunmuyor olması garibime gitti sadece.

Zaten24 aylık evliliğin 10-12ayı hamilelik ve bebek olgusunu barındırıyor.

Hani 1 sene de sabit takılması bana pek kötü bir sey olarak gelmedi.

FrKafka Ona bunu soyledigimde yapiyor dediklerimi .
Ama en fazla 2-3 seferinde.. sonra hoop eski haline doniyor. Gogus olayi da ayynen dedigim gibi.. dokunmuyor.. evlendigimizden beri..
Hani filmlerdeki gibi istemiyorum tamam ama en azindan vucudumuz birbirine degse.. hissetsek birbirimizi degil mi..

Alinti yapamiyorum o yuzden isim yazdim kusura bakma..

Bende bencil oldugunu dusunuyorum bazen ama bana kendisi soyluyor seninde zevk alman benim icin önemli diyo ama zevk alacagim seyleri yapmiyo..

Adam bencil ve kendi zevki odaklı.Ne güzel ya adam malak yatsın sen aksiyondan aksiyona koş. Böyle biri ile mutlu bir cinsellik zorr.

Ya ben evlenmeden once herseyi erkek yapar kadini gaza getirir oyle olur bu isler zannederdim. Evlendikten sonra tam tersini dusunmeye basladim.. gorevimmis gibi hissetmeye basladim artik yaa..

Lafta cok iyi ama bak.. beni cok seviyor begeniyor fln fln..

E ben ne yapabilirim peki sird bu yuzden bosanilmaz ama omur de boyle gecmez..

Ya ben evlenmeden once herseyi erkek yapar kadini gaza getirir oyle olur bu isler zannederdim. Evlendikten sonra tam tersini dusunmeye basladim.. gorevimmis gibi hissetmeye basladim artik yaa..

Lafta cok iyi ama bak.. beni cok seviyor begeniyor fln fln..

E ben ne yapabilirim peki sird bu yuzden bosanilmaz ama omur de boyle gecmez..
Cinsellik haricinde gayet uyumlusunuz sanırım.Konuşarak halletmeye çalışın diyeceğim ama sanırım epey bir konuşmuşsunuz.kısa süreli çabalamış sonra hoop aslına dönmüş eşiniz sanırım. Sakin ,kırmadan kavga etmeden konuşmayı tekrar deneyin.Cinsellikle alakalı terapi alma ihtimalinşz var mı?
Not: Cinsellik evliliğin oldukça önemli yapı taşlarından biri.Cinsel tatmin sağlanamadığı için boşanan çok gördüm.Özellkle doğum sonrasında birçok çiftte cinsel hayat sekteye uğruyor. şayet bu durum aşılmazsa sevgi de azalıyor.Umarım toparlarsınız evlilğinizi.

FrKafka Ona bunu soyledigimde yapiyor dediklerimi .
Ama en fazla 2-3 seferinde.. sonra hoop eski haline doniyor. Gogus olayi da ayynen dedigim gibi.. dokunmuyor.. evlendigimizden beri..
Hani filmlerdeki gibi istemiyorum tamam ama en azindan vucudumuz birbirine degse.. hissetsek birbirimizi degil mi..

Alinti yapamiyorum o yuzden isim yazdim kusura bakma..

Anladım.
Demek ki bencil biraz.
Bunu aşmıyor.

O zaman bir seferinde sadece sizi tatmin etmesini isteyin.
Yani o boşalmasın.

Bakalım yapacak mi?
Hani senin de zevk alman benim için önemli demiş ya.

Cinsellik haricinde gayet uyumlusunuz sanırım.Konuşarak halletmeye çalışın diyeceğim ama sanırım epey bir konuşmuşsunuz.kısa süreli çabalamış sonra hoop aslına dönmüş eşiniz sanırım. Sakin ,kırmadan kavga etmeden konuşmayı tekrar deneyin.Cinsellikle alakalı terapi alma ihtimalinşz var mı?
Not: Cinsellik evliliğin oldukça önemli yapı taşlarından biri.Cinsel tatmin sağlanamadığı için boşanan çok gördüm.Özellkle doğum sonrasında birçok çiftte cinsel hayat sekteye uğruyor. şayet bu durum aşılmazsa sevgi de azalıyor.Umarım toparlarsınız evlilğinizi.
Terapi alacagini sanmıyorum.. dogum sonrasi degil basindan beri boyle.. sadece nisanliyken bi seferinde evde bulustugumuzde etek giymistim ve bacaklarima dokunmustu..
Ben dokunsal degilim diyor ama ben hic boyle bir erkek duymadim..

Dusunun bir; sadece opusuyorsunuz bir muddet sonrasi malum... Bu kadar.. oysa ben sacini bile oksarim operken..

Of cok ayrintilara giriyor olabilirim suan ama dolum noktasindayim artik.

Anladım.
Demek ki bencil biraz.
Bunu aşmıyor.

O zaman bir seferinde sadece sizi tatmin etmesini isteyin.
Yani o boşalmasın.

Bakalım yapacak mi?
Hani senin de zevk alman benim için önemli demiş ya.

Bunu bi deniycem ama yapacaktir diye dusunuyorum..
yapar ama yine kendinide bos gecmez diye dusunuyorum..

bakalim..

Bunu bi deniycem ama yapacaktir diye dusunuyorum..
yapar ama yine kendinide bos gecmez diye dusunuyorum..

bakalim..

Yapma.
Sen tatmin olduktan sonra yapma.

Git çocukla ilgilen.
Lafını yaparsa, benim de bazı şeyler böyle icimde kalıyor iste dersin.

X