sizce erkek ne yapmalı?

yasemin7878

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
16
0
merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim.
sizlere ailecek görüştüğümüz çok yakın bi erkek evli arkadaşımın hikayesini sormak istiyorum sizce ne yapmalı evli olduğu kız doğrumu söylüyor yalanmı siz erkeğin yerinde olsaydınız ne yapardınız

size başıma gelen bır olayı anlatmak istiyorum çünkü kimseye açılamadım ama içim içimi yiyor.evliyim gecen ay başında eşimin telefonuna bir mesaj geldi. banyo yaptınmı diye saat 22 30 civarı.ben baktım ve eşim ile birbirimize girdik ve sabaha kadar kavga ettik kim diye falan.mesaj rehberde erkek ismine kayıtlı idi.3 ay önce eşim işten ayrıldığında eşime iş bulma teklif etmiş bir kişi.ben sadece bunu biliyordum eşim söylemişti.ama karım sabaha kadar ağlayıp ben sana ihanet etmedim dedi. bu pislik hep mesaj attı beni hep sıkıştırdı rahattsız etti dedi.sefimden işten ayrılınca tel nomu almıs dedi.ben telefona el koydum ve mesajlara cevap verdım .hep pis mesajlar buluşalım gibi konusmalar.tabi yanıma getirmek için oltalar attım ve yarın sabah buluşalım dedim adam cok sevindi uyu sabah buluşalım dedi.

eşim sabah aramış arıyacam demişti gerçi ve sen benim kocamla görüştün demıs falan filan..adam yinede aradı sabah 10 00 gibi actım.işte senin anladığın gibi degil yanlış anlıyorsun hep ben rahatsız ettım hıcyuz bulmadım ama hep mesajlar ile sıkıştırdım dıye ama senın le yüzyüze görüselim yanına geleyım affettirecem kendimi beni tanısan böyle insan degilim gibi sözler.

tamam dedım aksam gel neyse geldi nerde calıstıgı herseyı ogrendım ama benım için çalıştıgı yer falan degıl neden eşimi sıkıştırdıgı yüzmü buldu aralarında ne yasandı bulustularmı bunlar onemlıydı sabaha kadar dayak attım adama tanınmayacak haldeydı artık ama hakkını helal et falan diyordu.asla eşinden yüz bulmadım hep karşı çıktı gibi cevaplar.

sonra gsm sirketinin internet sitesinden kayıtlara baktım son 6 aylık kayıtlarda

subat basında 40mesaj atmıs karım subat sonunda 47 mesaj atmıs.adam kaç mesaj attı bilmiyorum.hic telefon gorusmesı yok.arama kaydı yok.tabiki evde hiç huzur yok.girmek istemiyorum girsem kesin kavga ortamı devamlı gercegi anlatması için sıkıstırıyorum sonu hep kavga.intihara kadar esimin gitti.ama kurtuldu ılac içmiş.gsm den mesaj kayıtlarını al dıyorum almam dedı ban guveneceksin dedi inat etti ve evlendiğimizden beridir cok inatçıdır almam dediğini yapmaz asla.3 gun sonra yıne kavga sırasında herseyı anlatcam dedı ve sakin bır sekılde anlattı.

ben dedi işten ayrılınca bayan şefimle beni aradılar dedi.iş bulayım cv ni at bende sana söyledim sen yok deyınce aramadım dedi

sirketten eşimi cıkarttıkları için tazminat vs birkısmını aldı primlerini vermemişler bende mahkemeye verecem dedim.haksızlığa gelemiyorum. esimde benim sinirli oldugumu bilen bir kişi mahkeme vs. ugrascagımı bilir.500 tl civarında vermemişler esimde düsünmüs arkadaşlardan alsam eşim kesin duyar söylerler. iş bulma teklifi eden yardımcı olayım dıyen müşterisi durumu iyi olan bu adamdan alayım kocam duymaz diye. bende yeni işyerinde biriktirir adamın borcunu veririm diye.adam yeni işyerine parayı getirmiş 5 dk.da gitmiş aradan zaman gecmiş aybasında mesaj atmaya baslamıs asılmaya sevgili olalım mutlu edeyım senı sen evlı degılsın inanmıyorum gibi msjlar.2 gun boyunca karım hep hayır dedım ama yalandegıl sen o zamanlarda ılgısızdın bosluktaydım benımle ılgılenmesı hosuma gıttı.tersledikçe üzerime gelmesi bende onun için mesaj cevap verdım dıyor ama asla ona guzel soz soylemedım rencıde ettım,adamlıgına küfür ettim resmen dıyor.sen borc verdıgın ıcın yapıyorsun evlı degılmısın evlı bayana bulasıyorsun lanet olsun paranı verecem gıbı...aybaşında sevgılı olalım lafını reddedınce bır daha msj atma dı dedı. aysonunda parayı denklestırınce msj attım gel lanet paranı al dıye.geldı ama almadı dedı.o parayıda benim yanımda bagıs yaptı bır yere bende nerden buldun dedıydım bırıktırdım demişti ben msjı yakalamadan 2 gun once..nıye devam ettın msjlasmaya dedım yıne hep rahatsız etmeye sevgılı olalım sevıselım demeye basladı dedı.olmaz dedıkce ustume geldı sende sonunda gordun dedı..4 yasındakı cocugumuz yanında elini basının üzerine koyarak ve gozlerıne bakarak ve kıtabımızın ustune yemın ettı defalarca...

sizce aldattımı aldatmadımı?ne yapmalıyım içimi kemiriyor bu duygu ve dusunceler.bosluktayım...siz ne yapardınız bu durumda...

sabah benden önce niye aradı?

adam niye korkmadan yanıma gelebildi?

son gun yakaladıgım gun sevgılı olduk dedı nabcak bakalım sen hep yanımdasın sevgılı olsak ne yapabılecek dıye merak ettım diyor nedensevgılı oldu.?

neden bana guveneceksın dıyor?

bana gercekten sadık olsa bana söylemezmıydı?

su an içim rahat herseyi anlattım sen biliyorsun cocugumun ustune yemin ettım dıyor neden?

neden benden ayrılmak istemiyor?

bır kac gundur tanıdıgı adamdan borc alabilirmi?

sevisten ben alıyor ben bırakıyorum nasıl farketmedim?

bana yalan soyluyor olabılırmi?

ben tersledıkce uzerime gelmesı hosuma gıttı dıyor ne kadar dogrudur?

cevaplarınız benım ıcın cok degerlı ilginiz ve yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

Son düzenleme:

Bence bu işte bir bit yeniği var derim...
Bir erkek değiliz, fakat adamın ne hallere düştüğünü göremeyecek kadar da kör değiliz..
Kadın başına ne cesaret, ben şahsen kadının yaptıklarına cesaret edemezdim.. Ama hikayeden benim anladığım ve sorulara vereceğim cevaplar şunlar olur...

sizce aldattımı aldatmadımı?ne yapmalıyım içimi kemiriyor bu duygu ve dusunceler.bosluktayım...siz ne yapardınız bu durumda....
Bence aldatıldı. Aldatılmanın tanımı nedir ki?
aklından geçirmek dahi aldatmaktır bence.. Ben ne yapardım bilemiyorum.
ama bayan halimle kocam aynı şeyleri yapsa (büyük sözüme tövbe) ama boşanırdım...

.
adam niye korkmadan yanıma gelebildi?
.
Bu da ayrı bir çelişki gerçekten... Adam çok rahat davranarak sana herşeyi anlatacağım beni affedeceksin demiş.
Peki adamın anlattığı neydi? Ağzını burnunu dağıtana kadar nasıl davrandı ki sana?
O kısım hikayede biraz atlanmış bence, adamın tavır davranış ve sözleri de önemli...
Eşin böyle birşeyi iyi niyetinden de yapmış olabilir (her ne kadar yanlış dahi olsa) hepimizin bir saf anı vardır.

:44:

.
son gun yakaladıgım gun sevgılı olduk dedı nabcak bakalım sen hep yanımdasın sevgılı olsak ne yapabılecek dıye merak ettım diyor nedensevgılı oldu.?
.
ya benim aklım almıyor... evli bir insan nasıl bir başkası ile sevgili olur?
Ne demek ne yapacaktı? Böyle şey olur mu yahu?

.
neden bana guveneceksın dıyor?

bana gercekten sadık olsa bana söylemezmıydı?

su an içim rahat herseyi anlattım sen biliyorsun cocugumun ustune yemin ettım dıyor neden?.

Sadakat konusunda, eğer sadık olsaydı böyle yapmazdı... Benim görüşüm bu yönde, en azından birşeyler içinde kuşku, rahatsızlık, herhangi bir irite olduğu durum varsa oturup seninle konuşmayı tercih ederdi.
Bir kadının kafasında birşeyler bitmeden, böyle bir işe girişmez diye düşünürdüm... Eğer eşi zulm etmiyorsa, herhangi bir ters durum yoksa hakikaten böyle birşey ekstrem olmuş...
Ne diyeceğimi şaşırdım kaldım yahu...

.
Dediğim gibi bu işin içinde bir bit yeniği var..
Eşinizde de iyi cesaret varmış yani, tanımadığı olarak bildiğiniz birinden hem rahatlıkla borç alıyor, hem kendi bilgilerini de paylaşabiliyor bu insanla..
Başına herşey gelebilirdi, neler duyuyoruz hayatta, kaldı ki evli bir kadın olarak eşinden gizli birşeyler yapabilme cesareti de enteresan.
Ben evli değilim, ama nişanlımdan habersiz bir adım atmam. Dünya hali bu, tutar benim yapmadığım birşey dahi olsa biri birşey der, ayıkla pirincin taşını sonra.
Ne gerek var böyle mevzulara, kaldı ki evli olunca durum çok daha farklı oluyor, çok daha hassas ve daha çok insanın kendine dikkat etmesi hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor.
Eşiniz bence yalan söylüyor...
Ya daha önceden tanıyordu bu şahsı, ya da bir danışıklı-dövüş durumu var bana sorarsanız :44:

bence bazı şeyleri dürüstçe söylemesi (ilgiden hoşlandıgını belirtmesi) sadık oldugunu dusunduruyor. Her kadın ılgıden hoşlanır ama evli bir bayan böyle bir durumda ya polıse vermelı ya da esıne haber vermelı ben böyle bölyle bı hata yaptım (para ıstedm) adam da musallat oldu dıye. ınat yapılcak birsey degıl dogruları söyluyorsa mesajları göstermelı. bence ılıskıye gırmedıler ama mesajlarda sızın gormenızı ıstemedıgı bişeyler var. Yoksa söyle bı durum var ne kadar dogruyu soylerse soylesın sız o mesajları gormeden, bu konuyu tamamen aşamazsınız, barışsanız da bu ılerı zamanlarda aklınızı kurcalamaya devam edecektır.

Boşanma davası açsın bence.Kadın öyle 'ilgiden hoşlandım,sen de o aralar ilgi göstermiyordun' gibi bir laf etmişse,tazminat ve nafaka bile vermesin.Aldatmak evli bir kadına hiç yakışmıyor ve bence boşanırken tazminatı ve nafakayı bile hak etmiyorlar.

bende anlayamadim
aldatan kadın mı?
Kımın açısından yazılmış onu bıle anlayamadım ama sızın yaşadığınız bı olay değıl galıba :26:

karin KESINLIKLE aldatmis. sakin yutma yeme. kalkipda adamdan para almalar.. iki ayda 84 tane mesaj.. tersleme mesaji bi tane olur ya da iki tane ilkinde dersin 'beni arama mesaj cekme ben evli bir kadinim' hala devam ediyorsa da 'bu mesajlarini kocama gosterecegim seni uyardim' bu kadar. ardindan da gosterirsin kocana artik o bilir ne yapacagini..

kadin cok yalanciymos masallah adam da saf mi ne.. bu kadar mesajlasacak, adamdan para alacak falan..

dava ac, tazminatlisindan hem de hep kadinlar tazminat alacak diye bisey yok. telefonunu da elinden al silinmesin mesajlar ya da gerci dava acilinca gsm operatorunden isteyebilir mahkeme kayitlari mesajlari..

erkeklerin aldatmasi da cok asaglik bir durum da kadin aldatinca icim buz kesiyor nefeet doluyorum bi anda...ncoluklu cocuklu kadinsin ne isin var elin herifiyle mesajlar para almalar sevgili olmalar bu nedirya ne bicim bi ahlaksizlik boyle..

konuyu acan arkadas eger sen bu adamsan ve bu senin basina geldiyse bak biz de kadiniz yorumlarimizi dikkate al bu kadini bosa.. ilgisi hosuna gitmismis ne demek ya evlisin sen cocugun var rezil...!!!!

aldatmaya sadece biriyle yatmak olarak bakıyosa bu arkadaş orasını kimsecikler bilemez...
ama başka bi erkekle aylarca gizli gizli mesajlaşmak ne konuda olursa olsun aldatmaya girer...
normal bi arkadaşı değil hanıma ilgisi olan biri bu mesajları atan..
cevap cevaptır işte..
ben olsam bunuda aldatma sayarım...

Bu kadar cabuk nasıl emin olabildiniZ.kesin ve net.

diğer konudada yazmıştım..Burdada belirtmek istedim..

Eğer yakalamasaymış tüm merakını gidercekmiş kadın .. Dur öpimm nasıl oluyomuş dur şunu yapıyım nasıl oluyomuş

Ya bu kadın bulunmaz hint kumasımı bir hata yapmış ve bunu hata olarakta görmüyor habire inatla çözmeye çalışıp savunuyor ..

Devamı gelir gelmessede ara verirr

konunuzu diğer açtığınız yerden takip ettim ama orası kapatıldığı için buraya yazmak istedim
bencede siz erkeksiniz eğer bu yazılanlar doğruysa üzgünüm eşiniz sizi aldatmış bazı bayan arkadaşlar cinsellik olup olmadığını bilemeyiz mesajlaşması bile aldatmadır diyorlar ama yıkandınmı diye çekilen mesaj bunu sadece duygusal aldatma olmadığını bana gösterdi
ama eşiniz sonradan pişman olmuş ve sizin değerinizi anlamışki üstünü kapatmaya çalışıyor sizi seviyor belki bir boşluğa düştü unutmayın sadece erkekler karılarınız aldatmazlar belki buradaki bayan arkadaşlar bana kızacaklar ama kadınlarında hepsi sütten çıkmış ak kaşık değiller bu erkekler karılarını kimle aldatıyorlar diğer kadınlarla değilmi nasıl bazen kadınlar aldatan eşlerine bir şans veriyorsa erkelerde verebilir ( belirtmek isterimki aldatmaya şiddetler karşı çıkarım aldatan zaten kendiniz aldatır ama vijadanını susturamaz en büyük cezayıda vijdanından görür)
aslında yaptığı çok büyük bir yanlış hata pişman olduğunda gül gibi aşikar
sizde eşinizi çok seviyorsunuz burada konu açarak birilerinden hayır aldatmamıştır demelerini bekliyorsunuz ki sizi aldatmadığına kanaat getirerek gönlünüzü rahatlatacaksınız ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz
benden nacizhane size fikir vermek isterim eğer eşinizi seviyorsanız onsuz olamıyorsanız onunla konuşun herşeyi biliyorum ve affediyorum işini , evimizi herşeyimizi değiştirelim hayatımızı yeniden kuralım ve kaldığımız yerden devam edelim deyin
hayır bu durum sizi rahatsız ediyorsa ve hiçbir zaman eskisi gibi olamaycaksanız o zaman eşinizden ayrılın siz kendi kalbinizde onu affetmedikçe eskisi gibi güvenmedikçe hep üzülecek taraf siz olacaksınız bu sebeple herkes kendi yoluna demeniz ve arkanıza bakmadan devam etmeniz
sonuçta sizin hayatınız sadece eşiniz üzerinemi kurulu; hayır
kendinizi düşünün
ve burda kaybedecek olan tek kişi eşiniz olacaktır bunuda unutmayın
sakın ama sakın eşinize zarar verecek eylemlerede girmeyin Allah yardımcınız olsun

konu sahibi bencede erkek çünkü başka şatış sitelerinde aynı nikle elektronik eşya satımı yapıyor...

arkadaşım sanada geçmiş olsun... karın yapmış yada yapmamış dyemem ama bu şüpheyle ne kadar devam edebilirsin bilemem. yinede içinden karının doğru söylediği geçiyorsa karını iyice dinle yeniden...ayrıca kaç yıllık karın sen onu bizlerden daha iyi tanırsın... biz buradan sadece anlattıkların üzerinden yorum yapabiliriz...

nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…