Sizce erkek arkadaşımı babamla tanıştırmalı mıyım?

cemre ayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3
0
selam yaklaşık 2 senedir devam eden bir birlikteliğim var seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Babam erkek arkadaşım olduğunu bilmiyordu ama geçenlerde sordu ailevi olark gelecek planlarını yapablmek için ben de var dedim şimdi çocuk gelsn tanışalım diyor ama ben istemiyorum biz şuan birşey düşünmüyoruz daha ocak a kadar beklemek lazm sizce tanıştırmalı mıyım yoksa babama zamanı gelince tanıştıracağımı mı söylemeliyim? Zor durumdayım yardımlarınızı rica ediyorum babam çok anlayışlı biri de değil tanışıp bu iş burda kalmaz erkek arkadaşım da ısrarı sevmiyor ikisinn arasında kalmak istemiyorum yardım edin

Evlenmeyi dusunuyorsunuz ama ocaga kadar dusunmediginiz sey ailelerle tanismak mi?

Evet açıkcası ben ailesiyle tanışmıştım ama evlilik sürecine cok yaklaşmadan babamla tanışmasını istemiyorum biz nişanlılık dönemini kısa tutup evlenmek istiyoruz iszce babamı nasıl ikna etmeliyim

Aileler arasinda bir uyusmazlik olmasi muhtemel mi? Nisanlilik donemini neden kisa tutmak istiyorsunuz?

Bence seneye evlenmeyi dusunmeniz sadece bir dusunceden ibaret bu yuzden tanistirmak istemiyorsun veya erkek arkadasin istemiyor ..
Seneye evlenmeyi dusunuyoruz ama suan bisey dusunmuyoruz diyerek tanistirmamak saçma oluyor adam tanisti doye haftasina nikah mi yapacak zorla ? Ocaktan sonra kesinlesecek olan nedir desen ki şu şu engelimiz var oda gorunmuyor
Ee ?

Aileler arasinda bir uyusmazlik olmasi muhtemel mi? Nisanlilik donemini neden kisa tutmak istiyorsunuz?
Evet uyuşmazlık olma ihtimali var bizmkiler herşeye karışmayı severler ama karşı taraf daha sakin her şeyi kendi akışına bırakan bir yapıda birbirlerine zıtlar

Evet uyuşmazlık olma ihtimali var bizmkiler herşeye karışmayı severler ama karşı taraf daha sakin her şeyi kendi akışına bırakan bir yapıda birbirlerine zıtlar

Takdir edersiniz ki babanizin damat adayi ile tanismak istemesi cok normal. Madem onumuzdeki sene evlenmeyi planliyorsunuz, ufaktan ufaktan tanisma faslina gecmenizde pek bir sakinca gorunmuyor.

Umarim tek cekinceniz, soylediginiz gibi ailenizin daha mudahaleci olmasidir. Bana pek oyle gelmedi.

Babam anlayisli degil diyorsun ama adam getir tanisalim demis.. daha nasil anlayis göstersin ki ?
Baska bir sorunmu var?

Benzer durumu kardesim yasiyor su an (o tanistirmak istiyor, babamin henuz haberi yok, ben yakin gelecekte evlilik dusunmedikleri icin tanismalarini gereksiz erken buluyorum)
Bence tanisma fasli ne kadar gec olursa ailelerin her seye burnunu sokma olasiligi o kadar azaliyor. Ortada soz nişan vs yokken aileler cok eleştirel yaklasiyorlar bu da can sıkıcı olabiliyor.

son anda tanıstır
belli olmaz bu işler
ayrılırsınız falan sonra babanın dilinde yaşarsın artık.

Bayanlar, yarin bir gun siz de anne olacaksiniz. Son anda tanistirma tavsiyeleriniz anlasilir gibi degil. Biraz empati hani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…