Sizce En Yakışıklı Türk Erkeği Kim ?

Berk Oktay, Kenan Ece, Murat boz ve Keremcem; tam olarak beğenime hitap ediyorlar :)))

Son düzenleme:
ediz hun.. gençliği tabi..ama yaşlı hali de yakışıklı bana göre

en ama en yakışıklı Türk Erkeği ;Mustafa Kemal Atatürk !!!!
sonra Kenan ece;bitiyorum,eriyorum bu adama ya,kiminle birlikte olduğunu hatırladıkça bu kez üzüntüden eriyorum...
aslında mete horozoğlu da yakışıklı geliyor bana
eskilerden Salih güney (gençliği),mavi gözlü esmer off kaç kişi de var böyle,kaytan bıyıklarını yirim,birde Kadir inanır;inanılmaz sert ve karizmatik...

.

Ben susıyım, fotoğrafları konuşsun...

sarışının adı, esmerin herşeyi...

kömür gözlerine kurban...

dur denmezse ben devam ederim

e hadi buda son olsun... yirinn

tabikide...

Engin AKYÜREK
.......

.

Son düzenleme:
Ayılıp bayıldığım bir Türk erkeği ünlüsü olmamakla beraber Kadir Doğulu'yu beğenirim.
Çok sevimli buluyorum onu. Mimiklerini, konuşmasını, dudaklarını ve gözlerini seviyorum. :97:

hele burada gözlere dikkat, hem yakısıklı hem sempatik ayrıca da cok efendi ve saygılı gözüküyor..

Ek olarak,
Sarp Apak
Çagatay Ulusoy
Ahmet Kural

Dövmeli ve uzun saclı erkeklerden nefret ederdim taa ki bu adamı görene kadar... Bu sıralar pek bir ilgimi cekmekte.... Ayrıca da 38 yasındaymıss...
Devrim Yalçın.

Son düzenleme:
Haluk Piyes. çok tatlı ama boyu kısa. Yine de seviyorum. Kıvanç Tatlıtuğ'u hiçbir zaman beğenemedim nedendir bilmem.

bazıları karizma sever

Eklentiler

• $521858_534424416592008_1960935258_n.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 138
  • $1343368793_10_suskunlar_sari_bilal.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 591
  • $metehorozoglu-291.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 142
Gördüğüm en güzel adamlardan biri.
Arda Kural.
İnşallah sağlığı daha iyiye gider de sık sık görürüz onu artık. (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…