Sizce En Yakışıklı Türk Erkeği Kim ?

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Burak özçivit ve Mehmeh Günsür başka da bilmem cansel Elçin'i unutmuşum pardon adamın bi çekiciliği var.

Son düzenleme:
bunların arasından tabiki kıvançç

kıvanç gerçekten çok çok yakışıklı diğerleri onun yanında hiç bişeyler

ama tabi kıvanç da benim beğenime uymuyor çok yakışıklı bulsam da o ayrı bişey..

türk erkeklerinde yakışıklı bulduğum yok nerdeyse en yakışıklı erkekler diye bir başlık açayım ben de heves ettim şimdi

ha bu arada kıvanç tatlıtuğ2dan aşkı memnu'dan sonra tiksiniyorum. ancak eskiden cidden yakışıklıymış. şimdi tosuna dönmüş yahu

işte aynı fikirde olduğum biri sarışınları çok sevmeme rağmen kıvancı sevemiyorum artık

kıvancın daha 3-4 senedir yüzü oturdu çok çok güzel maşallah allah her bi yanını özenerek yaratmış..ayrıca çok zayıf hallerini sevmiyorum ben ..

çok yakışıklı maşallah

Ayılıp bayıldığım bir Türk erkeği ünlüsü olmamakla beraber Kadir Doğulu'yu beğenirim.
Çok sevimli buluyorum onu. Mimiklerini, konuşmasını, dudaklarını ve gözlerini seviyorum. :97:

kıvanç tatlıtuğ'u birtek aşkı memnu da beğenmedim.
en hoş hali gümüş ve şu an kuzey ve güney de.
bebek suratlı erkeklerden hiç hoşlanmam.
mehmet günsur
burak özçivit
engin akyürek

ve benim için karizma diyebileceğim tek isim
selçuk yöntem

Kenanim nerde yaa 1 kisi yazmis. Kenan Imirzalioglu Sadece yakisikli mi? Kültürlü, yetenekli, akilli uslu.

türk ünlülerden en beğendiğim bu aralar murat boz
tek geçerim

Sarışın sevmiyorum ama Kıvanç başka yaa.Allah sahibine bağışlasın...Esmerciyim ben benim için en yakışıklı kocamdır

Bi de Kenan Ece derim onu da Allah sahibine bağışlasın hoş çocuk gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…