Sizce en bakimli Türk Ünlümüz kim???

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
bence kesinlik Pinar Altug.Okadar senedir magazin programi izlyiorum kadini bi kere bile paspal görmedim yahu

kesinlikle ajda pekkan.
çok seviyorum ya bu kadını.normalde estetikli ünlülerden haz etmem ama bu kadın bende ayrı bi sempati.
gençliği de güzel gerçi, ondandır belki.

kesinlikle ajda pekkan.
çok seviyorum ya bu kadını.normalde estetikli ünlülerden haz etmem ama bu kadın bende ayrı bi sempati.
gençliği de güzel gerçi, ondandır belki.

sırf espri olsun diye yazıyorum bunu:

emin misin estetikli ünlülerden haz etmediğine?

ajdaya bayılıyorsun, avatarınsa michael jackson.

Gercekten de Pınar Altuğ. Kadın ne yaparsa yapsın ne giyerse giysin harika gözüküyor.

Ajda Pekkanı görmeye tahammül bile edemiyorum ben, kadın konusamıyor yahuu :90:

bende pinar altug diyorum.
zamanindan beri bu kadini cok begeniyorum, yemek programlari yapardi...
cok hos, cok zarif bi hatun ve giydigini kendine yakistirmasini biliyor.

sırf espri olsun diye yazıyorum bunu:

emin misin estetikli ünlülerden haz etmediğine?

ajdaya bayılıyorsun, avatarınsa michael jackson.

Kız niye öyle diyosun, michael hastaydı ama.Hadi ajdada haklısın, o hasta değil niye yaptırıyo dersin de, michael'a deme

Hatta michael bakım konusunda ajdayı bile geçebilir

pınar altug kesınlıkle bakımlı evet .ajda pekkan zaman zaman sac bas bır tarafta goruyoruz ,hos o nun tarzı salas genelde ama nebahat cehre'yı hıc bakımsız gormedım .çaga sıkel de genellıkle hep bakımlı gormusumdur.

gülben ergen sibel can ajda pekkan bunlar gayette bakımlı ve daha bir çok sayamadığımız ünlüler:):)

Bence Tuba Büyüküstün.. Diğer ünlülere göre o da bakımlı kadınlardan ve abartıdan çok çok uzak, doğal ve zarif bir bayan

Kendine bakim yaparak guzel olanlarin basina tabiki nebahat cehre geliyor. Pinar altugda guzel ama bakimsiz halini dusunemiyorum bile. Helal olsun yinede hic bakimsiz yakalanmadi objektiflere.

Dogal guzelligini beyendigimise Tugba buyukustun ve Beren saat.

Demet Şener Kutluay
Ebru Şallı
Gülben Ergen
Pınar Altuğ

çocukları olmasına rağmen kendini salmayan insanlar, bakımlılar ve kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar en önemlisi de o sanırım....

ajda pekkan kadın sabah 6 da kalkıp spor yapıyomus hergün arlıksız saba tümerde anlatmıstıda yaptıklarını ben yapamam helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…