C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
ya kızlar şimdi benim ünv.den 2.5 yıldır çok iyi arkadaşım vardı sonra bu sene basında bi mesele oldu biraz aramız acıldı aslında hata ondaydı benim hiç yapmıyacagım bi seyden dolayı bana neden ööle yaptın gibisinden suclayıcı dinlemeden etmeden benim en sinir oldugum kızın lafına bakarak bana mesaj attı beni suclayıcı sonra ben durumu aydınlattım ona herseyi anlattım hatasını anladı ben ona dedimki keske bööle olmasaydı ama oldu artk yapacak biey yok olmaamasını tercih edersimd edim neyse biraz soguk davrandım haliyle çünkü ona o kadar çok güveniodumki bana güvenmediğini dahası benim ööle bişeyi nasıl söliyebileceğime inanması beni şaşrıttı ve biraz mesafeli davrandım bu sırada diğer arkadas grubumla oda benm sayemde tanıstı samimi oldu nese sonra bunlar bi baktım ohooo muhabbet baaya ilerlemiş etmiş bi yre gidiolar beni çağırmıolar etmiolar işleri düşerse ancak cagırıolar yada sadece grupla ilgili yapılacak ödev vs. varsa cagırıolar. sabır cvektim nesyse dedim sesimi cıkamrmadım etmedim ben kendi memleketimde okuyorum ve onalr yurtlarda kalıoalr ben evde hafta sonbları tek basıma oturuom onlar cıkııolarmıs bana bi alo deyip cagıran yok neyse yine sabır dedim yine güler yüz gösterdim neyse okulda şenlikler oluodu ben aksam üstü bişetyler için fidiodum bunlar 1 2 saattir okuda olmus oluolar ben işlimi halledip biraz duralımmı diye sorunca yaa ben daha tez yazacam vs. deyip geri geliolar hadi ben tek basıma napacam deyip bende geri geliom nese yine senliklerdeyiz ben gec gittim onlar gitmemiştir die baktım onlar orda sonra kalalımmı biraz dedim onlarda tez yazcam dedi benm o ykına rkadasım öteklilerde ona bakarak kuyruk gibi geri döndğler ben inadıma kaldım sonra1 saat sonra bi haber aldım onu demem erekiodu nerdesiniz bişey demem lazım size die mesaj attım biz surada oturuoz gel die mesaj geldi tez yazacaktı bunlar güya sonra ben haberi verdikten sonra hemen kalkıldı tez yazmaya yurtlarına gittiler. nese okul bitti cuma günü tören oldu cumartesi pazar kaldılar cuma akasamı ayy gitmeden cıakrsak haberleşelim görüşelim gitmeden vs. die konusuldu koca cumartesi günü hber bekledim yok pazar oldu yine haber yok biz suradayız hadı gel die. yani okul kapandı ve onlar tek baslarına yurrta oturcak deiller adım gibi eminimki dısarı cıkmıslardır ama hadi sende gel son kez gitmeden görüselim die bişey diyen yok. neyse pazar aksamı oldu geceye dogru mesaj biz yarın sabah dokuz bucukta cübbeleri geri vermeye gidecez kızlarla konusutuk die( muhakkak bulusulınup konusuulmus) bende cok erken dedim onlardan biri mesajda ya kızlar erken gidecekler memleketlerine die memleketleride 1.5 saatlik yer. nese bende siz gidin ben gelmicem sonra veririm ben cok erken bana göre dedim onlarda sen bilirsin biz son kez görüselim die demiştik dedi. yani artık okul taamen bitti bi daha görüsebilirmiyiz bilmiom sizce sabah onlarla görüsmemem ii olmusmu yani sen koca hafta sonu cagırma sabahın köründe 1 saatlik sey için (ondada hemen gidecez biz derlerdi) cagırıolar sizce iyi yapmışmıyım kızlar ... ayırıca okudugunuz için teşekkür ederim baya uzun oldu ama 1 senedir durumum bööle vce size sormak istedim. aynı durumda siz olsanız ne ederdiniz sizce son gün gitmemekte haklımıyım.?