- Konu Sahibi Yalnizkelebek
bu sözleri benden baba da olmaz demek. ailenle mutlu değilsin.Sevgili grill evde pek mutlu değilim bu bir gercek, sürekli azarlayan bağırıp çağıran bi anne babam var ve fazlasıyla sorumluluklarım... Maddi manevi. Sevgilimi seviyorum 3 sene geçirdik hele 2 senesini dolu dolu yan yana..
Sevdiğim için olsa gerek hepsinin bigün üstesinden geliriz diye düşünüyorum off offff bazen bende sevmek istemiyorum ama napayım.
Geçen akşam tartıstık daha konu 2.000 tl ile geçinmeye geldi evlilikten falan bahsederken.
Hani düğün için kredi çekse geriye maaşından o kadar kalıyomuş bende geçinmek çok zor zaten ev kirası faturası en az 1500 tl valla o sıkıntı da ben çocuk düşünmem kendimizden bi şekilde kısarız ama çocuğumdan asla kısmak istemem dedim. Öyle diyince sinirlendi asg.ücret alanlar nasıl geçiniyo ben polisim 4.000 maaşım var benm sevgilim borçtan korkuyo seni tanımasan bi mühendis bul kendine dcem dedi bana. Çok kızdı
bu çok zor ama ileride karşına gerçekten iyi biri çıkacaktır. daha yaşın genç. bu adama mecbur değilsin. diyelim ki evlendin ayrılamazsın da çünkü ailenin yanına dul olarak dönmek hayatını daha da zorlaştırır, bunu biliyorsun.