- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
bu sözleri benden baba da olmaz demek. ailenle mutlu değilsin.Sevgili grill evde pek mutlu değilim bu bir gercek, sürekli azarlayan bağırıp çağıran bi anne babam var ve fazlasıyla sorumluluklarım... Maddi manevi. Sevgilimi seviyorum 3 sene geçirdik hele 2 senesini dolu dolu yan yana..
Sevdiğim için olsa gerek hepsinin bigün üstesinden geliriz diye düşünüyorum off offff bazen bende sevmek istemiyorum ama napayım.
Geçen akşam tartıstık daha konu 2.000 tl ile geçinmeye geldi evlilikten falan bahsederken.
Hani düğün için kredi çekse geriye maaşından o kadar kalıyomuş bende geçinmek çok zor zaten ev kirası faturası en az 1500 tl valla o sıkıntı da ben çocuk düşünmem kendimizden bi şekilde kısarız ama çocuğumdan asla kısmak istemem dedim. Öyle diyince sinirlendi asg.ücret alanlar nasıl geçiniyo ben polisim 4.000 maaşım var benm sevgilim borçtan korkuyo seni tanımasan bi mühendis bul kendine dcem dedi bana. Çok kızdı
Orası kesin zaten görünen köy kılavuz istemiyorİş oraya gelince hersey paramı vs diyen adam bu,muhtemelen nikahtan evlenip eşyayı da ne gerek var diye diye eksik gedik yapacak
Olur mu öyle şey Lale, ard arda yorumlar geliyor hangisine cevap vereceğimi bilemiyorum , arada yorumlar kaynıyor kusura bakma lütfen bide şu var sen eski konularımada biliyosun ve gayet yernde yorumlar yapıyosun ne yazacağımı bilemiyorum bazenBüyük ihtimalle benden ve yazdıklarımdan hoşlanmıyorsun.
Cevap bile vermeye tenezzül etmediğine göre belki de engelledin beni.
Sorun değil, benim için.
Yarın evlenmeye kalktığınızda senin anan baban nasıl razı olacak borç içinde yüzen adama? Bu da burada dursun diyecektim,sadece.
haftalık bile olmaz. aylık 50 tl.Evlendikden sonraki konunu görebiliyorum: Esim tüm paramizi ailesine veriyor, bende haftalik 50 tl harclikla idare etmez zorunda kaliyorum diye!
Babasının doğru dürüst bir işi yok bi ay maaş alıyor 3 ay alamıyor o yüzden sevgilim ailesine detsek oldu hep kız kardeşi evlendi çeyizini sevgilim düzdü kredi çekip babasının borçları vardı sevgilim kredi çekti sonra babası araba alalım ben öderim dedi 2 ay ödedi 3. ay sevgilime kaldı annesi çalışmaya başladı 6 ay sonra oğlum bana kredi çıkmıyor sen bize çek evin içine tadilat yaptırcaz ben ödeyeceğim dedi 2 ay ödedi sonra kadın işten ayrılmak zorunda kaldı kredi de sevgilime kaldı bunlar 3 yıldır olanlar benim gördüklerim... Tabi bütün bunların altından kalkamnayıp arada 3-5 de kendine kredi çekti kartlarını eksilerini kapatmak için... Derken borç bu hale geldi ama hala ailemin canı sağolsun modundaAilesi icin neyin kredisini cekti
Bilmiyorum grill, sevgilime göre ben maddiyatı çok dert ediyormuşum kokuyormuş benmle evlenmekten... sürekli evde dırdır para muhabbeti yapan bi kadınla evlenmek istemiyorum diyo kendimi çok kötü hissediyorum o zaman, sen gercekten benm çocuklarımı aç açık bırakacağımı mı düşünüyosun yazıklar olsun sana diyorbu sözleri benden baba da olmaz demek. ailenle mutlu değilsin.
bu çok zor ama ileride karşına gerçekten iyi biri çıkacaktır. daha yaşın genç. bu adama mecbur değilsin. diyelim ki evlendin ayrılamazsın da çünkü ailenin yanına dul olarak dönmek hayatını daha da zorlaştırır, bunu biliyorsun.
Babasının doğru dürüst bir işi yok bi ay maaş alıyor 3 ay alamıyor o yüzden sevgilim ailesine detsek oldu hep kız kardeşi evlendi çeyizini sevgilim düzdü kredi çekip babasının borçları vardı sevgilim kredi çekti sonra babası araba alalım ben öderim dedi 2 ay ödedi 3. ay sevgilime kaldı annesi çalışmaya başladı 6 ay sonra oğlum bana kredi çıkmıyor sen bize çek evin içine tadilat yaptırcaz ben ödeyeceğim dedi 2 ay ödedi sonra kadın işten ayrılmak zorunda kaldı kredi de sevgilime kaldı bunlar 3 yıldır olanlar benim gördüklerim... Tabi bütün bunların altından kalkamnayıp arada 3-5 de kendine kredi çekti kartlarını eksilerini kapatmak için... Derken borç bu hale geldi ama hala ailemin canı sağolsun modunda
Ama anladigim kadariyla altinlari kacamak icin kullanacaklar ve iki ceyrek 400 tl falan yapiyor 200 de maasimdan ayiririm demis 600 e arkadaslara kacamak icin en az 1500 lazim mis ustunu adam tamamlayacak zaten. Ailesi icin olanlari da kredi kartiyla alacak konu sahibinin altinlariyla degil zaten. Bence burda herkesin ayladigi bir konu var. Konu sahibi de butun maasini ailesine veriyor zaten. Bir yerde kendime baza almakbyerine o parayla altin aldim demis. Ke di ailesi kizlarinin koltukta yatmasina goz yumuyor yani maasini onlara vermesine ragmen. Insan demez mi kizim calisiyorsun bize buyan para vermek yerine kendine yatak al diye.Hep erkeğe yüklenmek banada doğru gelmiyor anca parası olmadığı halde ailesiyle ilgili planlar hediye alıyorsa ben olsam altını derim çok sıkıştı ailem verdim tek ikiniz için olsa tamam ama böyle altınları bozdurman onun huyu olabilir ama Sende ailene harca o ailesiyle harcayana kadar bence Can'ım hayırlısı olsun hakkınızda olabilir böyle şeylerde
Durum tamda öyle değil , evet o benim elimi cebime attırmazdı ama ben yinede her zaman destek oldum ona. Durum şu ki ben ona benim param yok diyip de arkasından kardeşime ayakkabı alcam annemlere şunları yapcam diyemezdim açıkcası. Sevgilim genel anlamda böyle evlilik konusu açılıyor benim etim ne budum ne hepi topu bi memurum diyor tamam idareli davranırız diyorum 1 ay geçiyor ailesine para lazım kredi çekiyor , ben buna kızıyorum neden böylebugüne kadar elimi cebime attırmadı diyorsun maaşımla aileme yardım ediyorum bana kalmıyo diyorsun yani o senin ailen rahat etsin sen onlara yardımda bulun diye sana para harcatmıyor sen şimdi 400 tl nin lafını yapıyorsun aynı durum değil mi sende ailen için harcıyorsun o da
ayrıca madem ikinizde sıkışıksınız 2 gün için 1500 tl harcamak nedir ?? Sizin durumunuza ayranı yok içeye tahteravanla gidiyor ..... denir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?