SİZCE DOĞRU MU SÖYLÜYOR? LÜTFEN OKUYUN

Elektrik mühendisligimi?
Ben seni daha lise caglarinda oldugunu düsündüm. Konularin gercekten cok garip. Bir gözden gecirsen iyi olur.
Böyle konulara çok takılıyorum.. yapımda bu var sanırsam seviyorum kıskanıyorum kolay unutamıyorum ve çenemi bu durumlarda tutamıyorum

Estağfurullah ne kızması keşke herkes fikrini böyle güzel dille dile getirse... teşekkürler

Yeni ayrildigin ve sevdigin icin altinda bir seyler ariyorsun sinirleniyorsun demekki sen de ufak seyleri takip uzulen birisin. bu arada siz neden ayrildiniz? Uzulmeni istemem ama bu cocukta sana karsi en ufak bi sevgi kirintisi bile yok...

Kendimi sanki sizin mesajlaşmalarınızı gizlice okurmuş gibi bir garip hissettim :))

Biz kadınlar duygunun her türlüsüne ihtiyaç duyuyoruz. Malesef kendimize acı çektirmek gibi bir alışkanlığımız var. Bazı erkekler için egolu diyoruz ya, egolarını tavan yapan kişi yine biz oluyoruz. Sonradan acıdan ölüyoruz.. İşin garip yanı acıdan öldükten sonra rahatlama hissi yaşıyoruz. Sanki hafiflemişiz, son parçamızı bulmuşuz, yenilenmişiz.. Acıdan besleniyoruz, tuhafız.

"Her şey bu kadar basit miydi?" Muhabbeti hiç bitmez. İstediğiniz kadar sorun, cevap arayın yok, bulamazsınız. Çünkü asla "Evet, bu kadar basitti." demeyecekler. Kıvrandıracaklar. Bizde kıvranmaya bayılırız. Onlar da ulaşılamayan, hala takip edilen erkek olmaya bayılırlar. O yüzden bunun bir sonu yok.
Bırakın ne yaparsa yapsın. Ayrıldıktan sonra artık şaşırma lüksümüz kalmıyor.

Muhtemelen bi arkadaşım benim eski sevgilimi benim telefonumdan takip etmeye cürret edemez. Kafanızı yorduğunuza değmez

Bunu yazarken kör olmadı mı acaba konu sahibesi ?
Ben
O
Takip
Ben
O
Takip...
Pfffffff saçma.

ben şimdiki gençlerin ilişkilerini anlamıyorum. erkekler kaçıyor kızlar kovalıyor. kızlar erkeklerden daha fazla kıskançlık yapıyor.
gurur, ilişkide ve kadında en önemli özellik.
bittiyse bitti ölüm yok ucunda. ayrılık sonrası erkeğe bu kadar çok ulaşırsan, o sana ulaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…