SİZCE DOĞRU MU SÖYLÜYOR? LÜTFEN OKUYUN

adamın yakasını bırak bence tek düşüncem bu doğru yada yalan ne fark eder adam seni başından salıyor resmen

O kızı takip eden arkadaşı mı kardeşi mi ner neyse, değil mi? Ne alaka inanın hiç anlamadım..

Benim için farkediyor ki sordum
Senin için fark etmesi önemli olabilir ama adam seni takmıyor belli o yüzden kendini düşürme ders çalışmak isteyen adam bütün hesapları kapatır tabi yalan söylüyor senden kurtulmaya çalışıyor

Bana sert üslupla gelenlere sert geliyorum, size öyle değildi öyle anlaşılmış pardon.. diğer bazıları için geçerli değil tabi ama sen açısından tersleme amacım yok

Eski sevgilim eski sevgilisini yakın bir arkadaşından takip etmiş ayrılalı 1 hafta oldu.. benle alakası yok diyor sizce doğru mu? Yalan mı doğru mu merak ediyorum....

Ayrıldığım sevgilim bana gelip böyle hesap sorsa alacağı cevap sert olurdu. Oturmuş bir de açıklama yapmış sabırlı insanmış valla. Bu kadar takıyorsan kimle olduğunu neden ayrıldın? Ayrıldıktan sonraki özel hayatı da seni ilgilendirmiyor, kusura bakma.

yaş 15 demek aşaılanmamı oluo hey allam yaşınız varsa bile zeka yaşınız çokçok düşük belli cevaplardan kapasite belli zaten süper salak konunuzda başarılar
Fen lisesi mezunuyum en iyi teknik üniversitede elektrik mühendisliği okuyorum. En büyük derdim de bu çok şükür. Aşağılamanın ne olduğunu biliyorum “salak” kelimesini kullanmanız bile yanlış benim tutumumca... size de hayatınızda başarlar bence sizin akıl yaşınızda biraz düşük.. her neyse tartışmaya girmeyeceğim. Üslubunuzu hiç beğenmedim, iyi günler

O ayrıldı... kusura bakacak bir şey yok estağfurullah ilgilendirmez tabi de daha çok yeni her şey takıyorum ben de

Boşversene yea kim kimin dıdısını takip etmişse etmiş ayrılmışsın kime ne

O ayrıldı... kusura bakacak bir şey yok estağfurullah ilgilendirmez tabi de daha çok yeni her şey takıyorum ben de

Takmamalısın, ayrılmak ne demek? İlişkiyi bitirmek demek. Bu kadar kısa sürede birine gitmesini kıskanmış olabilirsin, rahatsız olmuş olabilirsin ama nedenini niçinini soramazsın. Hakkın yok.

Elektrik mühendisligimi?
Ben seni daha lise caglarinda oldugunu düsündüm. Konularin gercekten cok garip. Bir gözden gecirsen iyi olur.

ya dediğime kızmayın ama eski sevgilinizde resmen peygamber sabrı varmış. biri beni bu kadar darlasa ağza alınmaz laflar duyar, uzun uzun yazmış garibim bir de.
ve kim kimi takip etmiş o kadar takılmayın sosyal medya işlerine. ben evliyim, görümcemin listesinde eşimin eski sözlüsü var, bir akşam laf arasında istersen sileyim vs dedi. ben de rahatsız olmuyorum kalabilir dedim. çok önemli değil bence, yapmak istediğini sosyal medya olmadan da yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…