Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi gözleri hatta bizim eski komşumuz olur çocukkende aynı renkteydi insan 4 yaşıdnan itibaren renkli lens takmaz heralde di mi
kendi gözleri hatta bizim eski komşumuz olur çocukkende aynı renkteydi insan 4 yaşıdnan itibaren renkli lens takmaz heralde di mi
.
.
ayrıca bu eski komşuya neden bu kadar kızdınız anlamadım. sonuçta o da fikrini belirtmiş.
cunku ben aptal bır ınsan degılım ,belırlı bır egıtım almıs bır ınsanım ve de benım komsum degıl.halıyle bılemem.ama 4 yasında takamaz degıl mı aptal mısın anlamında mesaja kızarım tabıkı.
sagolun cevap ıcın
ben lens zannediyordum
dernnky, fesatlığınız paçalarınızdan akıyor. ben 4 yaşından itibaren görmş biri olarak, gözlerinini hala aynı renk olduğunu söylemeye çalışmıştım ama algıda seçiciliğinizle tamamen başka bi tarafa saptırmışsınız durumu. sizin gibilerin fikrine ihtiyacım yok, buraya yazmayın ne demek ayrıca. babanızın forumu mu burası, istediğim yere istediğim üslupla yazarım kimse de karışamaz.
ayrıca belli bi eğitim almış bi insanın özel mesajla tehditvari çirkin bi tarzda özel mesaj atması da ilginç doğrusu. eğitiminiz keşke bu konuda da işe yarasaymış. moderasyona bildireceğim birazdan.
kötü niyetiniz için teşekkürler.
Kızlar lütfen sakin olalım, belli ki bir yanlış anlaşılma var. Bu çok açık! Bu aktrisi yakinen tanıyan bir hanım fikrini paylaşmış, ben gerçekten de o ilk mesajında küstah bir tını işitmedim. Kanımca, sadece TV'de yakın plan gördüğüm anlara dayanarak lens olmadığı fikrindeyim. Sophronie de bilgisini paylaşmış. Gereksiz agresyonla tadımız kaçırmayalım derim ben. :teselli: