Kontakt Lens sizce de nur aysanın gozlerı lens degıl mıı??

gereksiz komplekslere gerek yok.bence kız aptal mısın gibisinden birşey yazmamış iması da yok.
bayanın gözleride lens değil.gayet açık ztn.ama koyu renkli fotolarda belkide koyu lens vardır.sonuçta sibel can da takmıştı bir dizide.onlarda değişiklik yapabilirler.renkli gözlü olup koyu renk takınca illaki renkli gözü lenstir diye birşey yok.birde çok ilginç aşk-ı memnuda bu bayanın kayınbabasının gözleri de renkli fakat o kadar koyuki bir ara acaba kahve mi demiştim.dikkatlice bakınca mavi olduğunu anlamıştım.

yok böle şey yahu konu sahibi "beni aptal yerine koyuyor demiş" bir üyenin msjı için ama ondan başka hiç kimse öyle algılamamış bide eğitim diyor çok önemli konu açmış gibi ...akannehir

Son düzenleme:
komsusu oldugunu soyleyen arkadasa nıye bu denlı tepkı verdıgınızı anlamadım..ortada sızın anlayıpta bunca ınsanın anlamadıgı bırseymı var?o zaman sız en zekı olanımızsınız gerıye kalanın vay halıne..absurt seyler yuzunden gerılmeye bu denlı meyıllımıyız bız ya.. sasırdım valla verdıgınız tepkıyı okudugumda ve 2. kere okudum bır yerımı kacırdım dıye.neysee kul hakkı fenadır bu kadar kolay ve cabuk gırmemenız umıdıyle kardesım..

lens bu ya, koyu acik hepsini de takmis sanki. komsusu degildim maalesef :nazar:

Son düzenleme:
neden ESKIDEN komsu oldugunuz anlasılıyor hanımefendı.adam gıbı bır hıtapla yazmayacaksanız bır daha zahmet etmeyın.sızın gıbılerın fıkrıne ıhtıyacım yok!!!!!!!!!!!!!!!!!

komşusu olan arakadaşa nıye kızmışsın anlamadım arkadaşım sanrım komplekslerın var yada nur aysanın göz rengını kabullenemıorsun sanırım:KK64::KK64:

X