Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik ModelleriSizce de muhtesem degilmi...... ???
dekolte istemeyenler icin bogazdan transparan yapilabilir veya yandan askili olabilir, ama bunun askisi hosuma gitmedi.... ama gelinlik muhtesem bence.....
ya çok hoş ama üst kısmı çok yukarıda ben eteği belden başlayan modelleri daha çok beğeniyorum açıkçası keşke bu da öyle olsaymış eteği çok yukarıdan başlamış ama eteğii ve üstü çok hoş
Basit benim düşüncem. Daha farklı bi model olabilir bunların içinden beğendiğim ise straptez olan. Çok farklı modellar var ama araştıralım canım:ecrin_bebek:
ayyy, benim gelinligim geldi aklima... cok güzel bir gelinligim vardi, degisik birseydi... bu resimdekinide cok begendim ama, ilgi cekici güzel duruyor...
cok basit bir gelinlik bence... hicbir sey özelligi ve güzelligi yok... beyaz degilde baska bir renk olsa belki vasat bir abiye elbise olur ama bence bir muhtesemligi yok... tabi bunlar benim fikrim...!!