• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de iyilesmek istemiyor muyum?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-43
38
Durumumu az çok biliyorsunuz bipolarim ve 3 çeşit ilacımı da duzenli olarak kullanıyorum.
Buna rağmen bana iyileşmek istemiyorsun diyorlar sizce de öyle mi?
Daha ne yapmam lazım?
Elimdne gelen bu.

Durumumu az çok biliyorsunuz bipolarim ve 3 çeşit ilacımı da duzenli olarak kullanıyorum.
Daha ne yapmam lazım?
Elimdne gelen bu.
Bunu soyleyenlerle arana mesafe koyabilirsin guzel çözüm olur

Neye istinaden söyleyebiliyorlar böyle bişey napacakmışsınız mesela, o çok bilenler onuda söylese ya...
Töbe yarabbim herkes uzman artık 🤦🏼

Belki ben böyleyim beni böyle kabul edin derken söylemlerinizin keskin üslubundan çıkmanız için bu şekilde yönlendiriyorlardır. İlaçlarınızı içerken belki terapi desteği de alabilirsiniz.

Belki ben böyleyim beni böyle kabul edin derken söylemlerinizin keskin üslubundan çıkmanız için bu şekilde yönlendiriyorlardır. İlaçlarınızı içerken belki terapi desteği de alabilirsiniz.
Terapi desteği almayı düşünüyorum evet

Daha ne yapmam lazım?
Elimdne gelen bu.
Bir insan psikolojik hasta ise tek başına hasta olmaz.Oyle insanlarla aranıza mesafe koyun duymayın uzaklaşın.Negatif insanlardan uzak durun.

Back