- 14 Nisan 2020
- 38
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi Utkuunutmaz
Kızlar ben bir yıllık evliyim hpv teşhisim var ama bu hastalıktan korkmuyorum vücuttan en gec bir veya bir buçuk yılda atılıyormuş doktorlar gebeliğe engel değil dedi fazla uzatmayacağım malesef dilimdede küçük küçük olan siğillere rastladım haftaya hastahaneye gidip ne gerekiyosa yaptıracağım asıl sorun şu bende idrar enfeksyonu ve mantarda var ama hiç bitmek bilmeyen bir bebek isteğide var eşime konusunu açtığımda hem ortadan virüs kalksın hemde biz igleselim dedi oda çok istiyor bende ama şu hastalıklar beni düşündürüyor birde bebek çok zor olacak gibi hatta hiç olmayacak gibi bir his var içimde bir yandanda tedavi ol gez toz diyen bir yanım var sadece korkum ya olmazsa garip ama sırf bu yüzden çocuk yapmak saçma gelsede kendimi duygularımın yüzünden durduruyorum kv Min evinde yaşıyorum onlar köydeler en geç eylülde evime geçmiş olacağım eşyalarımı aldım kiracının çıkıp evin yapılmasını bekliyorum sizce bu dönemde gebelik ? Iyi bir dönem degilmi ya mantık olarak değil ama duygusal olarak durduramiyorum kendimi
ya hemen olmazsa diye aslında gebelik için hiç sağlıklı bir zamanda ben ve dünya hiç değiliz bu duygular beni yiyip bitiriyor bebek lafı duymayayim eşim sabret zaman i var önce tedavilerimizi olalım şu virüs kalksın ortadan diyor mantık olarak o haklı ama duygularıma engel olamıyorum

Son düzenleme: