Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

Kızlarrrrrrrr
Bugün d&p den THE ONE (dolce gabbana) aldım... Çooook güzel kokuyo, üstelik baya kalıcı Tavsiye ediyorum

kızlar bende dp parfümleri hiç kalıcı olmuyor. ama burada en iyi açık parfüm olarak dp gösteriliyor.ne zaman dp almak istesem tenimde koku uçup gittiği için alamıyorum.oysa tenimde kokular kalıcıdır.acaba dp kalitesini mi bozdu? benim gibi uçucu gelen varmı? bergello çok kalıcı ama çok keskin...

kızlar bende dp parfümleri hiç kalıcı olmuyor. ama burada en iyi açık parfüm olarak dp gösteriliyor.ne zaman dp almak istesem tenimde koku uçup gittiği için alamıyorum.oysa tenimde kokular kalıcıdır.acaba dp kalitesini mi bozdu? benim gibi uçucu gelen varmı? bergello çok kalıcı ama çok keskin...

İlk defa duydum ben canım :44: Bilen vardır belki..

arkadaşın dediği gio armani olabilir.yahu şu açık parfümcüler de ne tuhaf isimler veriyorlar.hamdi alkanın cino'su vardı bir aralar
gio armani güzel bir koku.hem yazlık hem kışlık bir parfüm....

arkadaşın dediği gio armani olabilir.yahu şu açık parfümcüler de ne tuhaf isimler veriyorlar.hamdi alkanın cino'su vardı bir aralar
gio armani güzel bir koku.hem yazlık hem kışlık bir parfüm....

Ahahaha Gino deyince benim aklıma da DİNO geldi kısss

Bugün dp den CACHAREL NOA ALDIM KIZLAR... 50 ML; 13 LİRA.

Koku gayet güzel, çok hafif. Ancak koku etrafa hiç yayılmıyo ve kalıcılığından memnun kalamadım malesef

Bugün dp den CACHAREL NOA ALDIM KIZLAR... 50 ML; 13 LİRA.

Koku gayet güzel, çok hafif. Ancak koku etrafa hiç yayılmıyo ve kalıcılığından memnun kalamadım malesef

d&p kesinlikle hiç kalıcı değil. d&p den elim hep boş çıkıyorum. sansiro,q life, bargello kalıcılık konusunda daha iyi...

kızlar bende d&p den ılk defa parfum aldım channel chance orjınalıne pek benzemıyor bırazdaha acı gıbı ve ustelık hıc kalıcı degıl tavsıye etmem

dp hiç kalıcı değil....ben hiç bir kokusunu beğenmiyorum

Ben naomi aldım veee bayıldım sırf ben değil sıktığımda herkes çok beğeniyor tavsiye ederim kızlar deneyin

Kimisi hiç beğenmiyo, kimileri çok beğeniyo :26: Bazı parfümleri iyi taklit iken bazılar kötü ve hiç kalıcı değil.. Parfüm seçimi önemli yani. Şişeleri de minnacık hemen bitiyo

naomi çok güzel bir de her defasında aynı etkiyi gösteren yani herkes tarafından koklanan hugo boss deep red

dpden brodway 5th avenue bayan aldım iğrençti... ama aldım napalım eşime verdım sankı erkek parfumu

d&P den alcaın tek parfum e17 escada magnetısm olsun.. kesınlıkle kalıcı hatta deodarantları bıle mukemmel.. parfumle bırebır kokuo

d&P den alcaın tek parfum e17 escada magnetısm olsun.. kesınlıkle kalıcı hatta deodarantları bıle mukemmel.. parfumle bırebır kokuo

Kesinlikle katılıyorum dpden aldığım 2 parfüm var biri escada magnetism biri hypnotic poison. dpnin hypnotic i tam bi rezalett. ama escada magnetism mükemmel ötesi kışın motuma 2 gere sıkmıştım bütün kış bi daha montuma sıkmadım sadce kıyafetlerime sıktım gerçekten çokk kalıcı ama hypnotic berbatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…