Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

annneeeeeeeee.. çok merak ettim Lady Million ı .
hemen çıkıp gidip koklamam lazımmmmm :)

anam ne güzel konu olmuş bu yaa, ben de açık parfümlere transfer olan bi öğrenciyim hatta sevgilimi de sürükledim :90: bir alana bir bedava var bazılarında
not aldım burdakileri, konuyu açan arkadaşım sen baktın mı bu kokulara, hangisini beğendin canım
benden de 2 öneri gelsin: amor amor, touch of pink..

Son düzenleme:

Ben önce bi kendimi sürükleyebilsem, başkası şöyle dursun hele
Canım ben hiç kullanmadım açık parfüm, ilk defa alıcam ama daha alamadım... Çünkü burdaki arkadaşların eşsiz tavsiyelerini beklemekteyim Not alıyorum...

Ama bi arkadaşımda Miracle (d&p) vardı, gerçekten güzel kokuyodu. Bunun dışında bende bilmiyom D&P nin kokularını
Umarım KK'nın miss kokulu bayanları yardımcı olurlar bize fısfısss

dp den noa aldım gerçeğinden daha kalıcı arkadşlar ya süper bi koku tam yazlık bebek kokusu gibi
212 sexy de çok güzel dershanede ki çocuklar sormştu parfümünz çok güzel adı ne falan diye
bir de hypnotic poison var bende o biraz ağır ama bayılıyorum kokusuna.esmer bayanlar için tam bir kış kokusu
davidoff cool water önce kolonya gibi kokuyor ama durdukça güzelleşiyor bence
bide be delicious yeşil elmalı olanından vardı gzl bi koku olabilir ama ben pek beğenmemiştim kadınsı bi koku değil yani. bir iki kere sıktıktan sonra arkadaşıma verdim

Canım çoook teşekkür ederim

Hepsini yazdım topluca gidip denicem. Noayı çok merak ettim.
''Sölemem ithal parfüm bu, sizin paracıklarınız yetmez almaya '' diyeydin

Canım çoook teşekkür ederim

Hepsini yazdım topluca gidip denicem. Noayı çok merak ettim.
''Sölemem ithal parfüm bu, sizin paracıklarınız yetmez almaya '' diyeydin

ahaha koptm canım 212 dedim sexy sini söyleyemedim utandm

bide armani she aklıma geldi canım o da çok güzeldi vailyalı bi koku :) aklıma geldikçe yazarım ben daha. sen denedikten sonra yorumlarını pylaşmayı unutma canım

212 şeyyy se see seee sek...
Canım ben çok ağır, şekerli değil de...ferah ferah çiçek kokularını seviyom. Ama kalıcı olsa bi de
Wish Of Love kullanıyodum bitti, hala bi türlü alamadım Unutmam canım tabi geçen gün gittim Gloria yı kokladım mesela. Başka deneyemedim zamanım yoktu. Güzel kokuyodu ama emin olamadım, almadım
Daha güzel olsun istiyorum

L11 Lolita Lift diyorum
Bisküvi gibi vanilya gibi mis gibi...
Ama yaz için ağır olabilir yaz için başka bir şey bakmam lazım

noayı mutlaka dene o zmn cnm

L12 kodlu lancome hpynose bitirdiğim şişe sayısını hatrlamıyorum kalıcı ve sıradan kokulardan değil

hanım eli kokusunda bir parfüm arıyoruum hanımeli çiceğinin kokusuna bayılırım biliyor mmusunuz kızlır çok istiyorum avonda far away var bu kokuya yakın ama ben tam bir hanımeli kokusu istiyorum

hanım eli kokusunda bir parfüm arıyoruum hanımeli çiceğinin kokusuna bayılırım biliyor mmusunuz kızlır çok istiyorum avonda far away var bu kokuya yakın ama ben tam bir hanımeli kokusu istiyorum

Canım D&P de BURBERY LONDON, HANIMELİ kokuyor... Çiçekli çiçekli çok güzel bi koku, hanımeli ağırlıklı ama, bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…