- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi sosyal bilgiler
Senin karşındaki insan oyke olmadığı için insanlara konduramiyorsun bence. bi abi kiz kardesine, bi baba kizina yan gözle bakabiliyorsa hiç bişey imkansız değil bence. Ki konusu Sahibi ne kadar Huzursuz mutsuz böyle düşündüğü için. %85 eşini hatali buluyorum ben. Bi adam karısını hiç kimseyle kiyaslamamali. Hiç kimseyleYa arkadasim kendinii bi esinin yerine koysun farzetki kayni varmis varsayiyorum gelse ki o gece birliktelik olsa esi dese sen bunu gorunce seh..vt.lnyosun dese ne hisseder bu abla olacak kadin ayip ya igneyi kendimize cuvaldiIizi baskasina cok ayip cokk ben esinin kardesine karsi bisey hisstegini sanmiyorum boyu uzu. Diye begendigini sanmiyorum kadin fazla takintili dedim ya adami koysun kutuya saklasin hatta tursunu kursun....
Evet olsun genede insan kardesini karistirmamali kardes bu herkes gider aile kalir... mecbur guvenmek zorundayiz kimin basina ne gelir bilinmez... ne olursa olsun konu sahibi esine bu konuyu soylememeliydi bu konuda cok hatali nasil halleder halledebilirmi bilinmez...Senin karşındaki insan oyke olmadığı için insanlara konduramiyorsun bence. bi abi kiz kardesine, bi baba kizina yan gözle bakabiliyorsa hiç bişey imkansız değil bence. Ki konusu Sahibi ne kadar Huzursuz mutsuz böyle düşündüğü için. %85 eşini hatali buluyorum ben. Bi adam karısını hiç kimseyle kiyaslamamali. Hiç kimseyle
Orası öyle tabi canım eşini hatali buluyor zaten anladığım kadarıyla kardesine yansitmamis. Umarım düzelir..Evet olsun genede insan kardesini karistirmamali kardes bu herkes gider aile kalir... mecbur guvenmek zorundayiz kimin basina ne gelir bilinmez... ne olursa olsun konu sahibi esine bu konuyu soylememeliydi bu konuda cok hatali nasil halleder halledebilirmi bilinmez...
Umarim canimOrası öyle tabi canım eşini hatali buluyor zaten anladığım kadarıyla kardesine yansitmamis. Umarım düzelir..
Bi tanım da diyor ki bey efendinin dediği gibi acaba denk mi geldi çünkü uyanınca söylüyor amaan bosalmisim gece bi banyo yapayım diye kotu niyetli olsa söylemez sanki bilemiyorum iste bayanlar bi yanim huylaniyo bi yanım konduramiyo
bence olmayacak birsey nasil aklina gelebilir nasil boyle dusunebilir aklim almiyor benim, bu kk bdv bolumunde okudugum ve en sok oldugum konu
birde esine bahsetmis, adamin aklina gelmese bile zorla aklina sokacak zaten baksaniza
olmayacak bişey değil bknz:neşe Karaböcek Gülden Karaböcek örneği
nazan öncel ve ablasıGeçen gün harem de öldürülen adam baldızını kaçırmıştı ..Kızın akrabalrı otogarda ikisini de bıçaklamış ..Yani bunlar bizim ülkede olan şeyler ...
aaa şu Mardinden kaçan sevgililer mi hani aşkım demiş ölürken içim burulmuştu baldızımıymış kız
aynen ,birde karısı bu duruma karşı çıktı diye kadını dövmüş..Kızın babası ifade vermiş okudum ,kızımı kandırdı kaçırdı diye ..
hiç kandırıldı gibi değildi aynı hastaneye götürün diye bağırıyodu
hiç kandırıldı gibi değildi aynı hastaneye götürün diye bağırıyodu
bu kiskanclik degil art niyetlilik
yok artik ya 40 yil dusunsem aklima gelmez boyle birsey, nasil dusunebilirsiniz kiz kardesin ve esin inanamiyorum
bende psikolojik destek almalisin
Adamın çocuğu varmış hem,ve üstelik karısı hamileymiş hamile karısını dövmüş.aaa şu Mardinden kaçan sevgililer mi hani aşkım demiş ölürken içim burulmuştu baldızımıymış kız