sizce cok mu kiskancim ?

Hoş değil tabi yaptığı ama yine de böyle tepki vermeyeydin. Kardeşinin adınını anmadan, beni başkalarıyla karşılaştırman hiç hoş değil, rahatsız oluyorum falan deseydin.

Bu arada yok mu eşinin kardeşi kuzeni? Olmadı arada sende çıtlat, yaw Ali ne boylu poslu maşallah, Memet gözleri ne güzel :KK48:
Kardeşinin sevgilisi falan yok mu? O da inşallah eşininizden çok daha karizmatik bir enişte getirir de, sizinkine kapak olsun diyorum. En Büyük KK

Merhaba,
Öncelikle içinde bulunduğun durum hiçte kolay değil. Kendince düşündüğün birçok şeyi son anda dayanamayıp eşinle paylaşmışsın.Bu çok Normal hata değil eşinle Konuşmayıp kimle Konuşacaksın???
Kızkardeşin olması daha çok hassaslaştırıyor seni.
Olmaz diye birşey yok hayatta herşey hepimizin başına gelebilir.
Fakat benim sana Nacizane şöyle bir önerim var.
Aklından geçen olumsuz birçok düşünceyi bir kenara bırakıp eşinle kıskançlık esasında değil de ciddi bir şekilde kaygılarını düşüncelerini belirt suçlamadan.
Böyle bir düşüncesi davranışı olsa bile bunu sana asla itiraf etmeyecektir.
Ama biz kadınlar içimiz rahat olsun İsteriz.
Bunun dışında kısa boy uzun boy meselesine gelincé özgüvenini yüksek tut o senin eşin ve seni sevip evlenmişsiniz birbirinizi.Kıskandığını belli etme Umursamaz davran tatlı sert bi şekilde kendine Özen göster arkadaşlarınla zaman geçir ne bileyim bu düşüncelerden kendini Biraz uzak tut bakalım ne olacak kendini üzme Sakın erkekler biz kadar hisli anlayışlı değil hemen kavga etme moduna girip amaç konuyu kapatmak kaçmayı tercih ediyorlar o Yüzden sakinliğin ve anlayışlı tavırlarınla onu şaşırt.ama tabiki şüphe duyduğun bişi olduğunda ters köşe yapmayı da unutma

Çok zor bi durum benim de başıma geldi ve söyledim söylediğime de pişman oldum ama biz kadınlar içimizde tutamıyoruz hiçbirşeyi... rabbim yardım etsin bol bol dua et.

ayyy ne polliannasın sen oyle..canıııııııııım

hayir ama bu bana cok imkansiz gorunuyor, nebileyim eger boyle birsey olursa onlar insan degil demek ki
boyle birsey olabilir mi yaa, ben konu sahibine cok kizdim, benim kocam kiz kardesimi sarilip opse bile benim aklima bu tarz bir dusunce gelmez :KK43:

hayir ama bu bana cok imkansiz gorunuyor, nebileyim eger boyle birsey olursa onlar insan degil demek ki
boyle birsey olabilir mi yaa, ben konu sahibine cok kizdim, benim kocam kiz kardesimi sarilip opse bile benim aklima bu tarz bir dusunce gelmez :KK43:
Mardin'den İstanbul'a kaçan iki kişiyi hatırladın mı haberlerde göstermişlerdir,ilk gün herkes masum bir aşk sandı ama enişte ve baldız çıktı

Konu sahibine ben hak verdim,eğer bu kadın şuan kardeşini kıskanıyorsa kocasının payı çok,kardeşin senden zayıf,senden uzun gibi cümleleri kursa kadınında canı sıkılır tabi,sen böyle bir kıyaslanmayı ister misin? Yada sevgilin var ve sen sevgilinle sevgilinin erkek kardeşini kıyaslamış olsan sevgilinin bile kızar değil mi?

Mardin'den İstanbul'a kaçan iki kişiyi hatırladın mı haberlerde göstermişlerdir,ilk gün herkes masum bir aşk sandı ama enişte ve baldız çıktı

Konu sahibine ben hak verdim,eğer bu kadın şuan kardeşini kıskanıyorsa kocasının payı çok,kardeşin senden zayıf,senden uzun gibi cümleleri kursa kadınında canı sıkılır tabi,sen böyle bir kıyaslanmayı ister misin? Yada sevgilin var ve sen sevgilinle sevgilinin erkek kardeşini kıyaslamış olsan sevgilinin bile kızar değil mi?
bilemiyorum sevgilimin erkek kardesi var ve ben onu hep overim bak sen soyle yapiyorsun oysa o boyle yapiyor sende oyle olsana diye, asla kiskandigini veya rahatsiz oldugunu hissetmedim, kardesi yesil gozlu ve ben yesil gozu severim ama sevgilim kahverengi, ona hep derim kardesinin ne guzel gozleri var vs ama bir art niyetim var mi aslaaaa, sevgilim hic yanlis anladi mi asla
bilemiyorum ki herkes ayni degildir ama gercekten boyle yapan insanlara insan diyemiyorum yazik

bilemiyorum sevgilimin erkek kardesi var ve ben onu hep overim bak sen soyle yapiyorsun oysa o boyle yapiyor sende oyle olsana diye, asla kiskandigini veya rahatsiz oldugunu hissetmedim, kardesi yesil gozlu ve ben yesil gozu severim ama sevgilim kahverengi, ona hep derim kardesinin ne guzel gozleri var vs ama bir art niyetim var mi aslaaaa, sevgilim hic yanlis anladi mi asla
bilemiyorum ki herkes ayni degildir ama gercekten boyle yapan insanlara insan diyemiyorum yazik
Konu sahibi banlanmış neden acaba?

Aa onlar eniste baldizmiymis ne kadar üzülmüştüm sevenleri ayiriyolar diye .millet kafayı yiyo heralde ya baldızına kendi kardesin gozunle bakman gerekirken tövbe tövbe.

ben anlamıyorum ya bu erkekler düşüncesiz hemde çok evlenmişşin olmuş bitmiş madem uzun seviyosun evlenmeseydin zorlamı evlendirdiler sende çok kurcalama bacım aklına getirtme insanoğluna belli olmaz çiğ süt emmişiz

kendini oldugun gibi kabul et (boy ,kilo güzel, çirkin ,huy ..........)sen busun kardeşinde dahil olsa kendini neden birileriyle kıyaslamaya koyduruyorsun oo koca dedigin cacıga ............

Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
Yok artık ! Eşiniz sizi boyunuz ve kilonuz ile seviyor olsaydı, eşinizin uzun boylu ve zayıf kızlardan hoşlandığından haberiniz bile olmazdı. Kız kardeşiniz ile kıyasmaları da hiç masum değil. Bence abartmıyorsunuz.

Aa onlar eniste baldizmiymis ne kadar üzülmüştüm sevenleri ayiriyolar diye .millet kafayı yiyo heralde ya baldızına kendi kardesin gozunle bakman gerekirken tövbe tövbe.
Evet adamın çocugu varmış ve karısı hamileymiş.

Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
evt canım doğru olabilir demekki sana kardeşine olan ilgisini hissettirmiş ki sen böyle düsünüyosun yoksa neden insan kardeşini kıskansın çünkü canım benimde basıma geldi bu durum peki başka nasıl kıcıklandın eşinden mesela seninle sevişirken kızkardeşinle ilgili fanteziler yapıyormu tabiki sana hissettirmeden bir dikkat et sene canım

aklına gelecek !! cok mu ıyısın nesın .ben de hıc oyle dusunmezdım.burda okuduklarım gozumu actı resmen. !

kaldı ki gecen otogarda enıstesıyle kacan 19 yasındaki baldız da cabası...

ıyılıkten maraz dogar.

X