sizce cok mu kiskancim ?

çocukça bir iletişim şekliniz var,
yani eşinizle aranızda ki.
Bence bu düşündüğünüzü ona söyleyerek hatanın en büyüğünü yapmışsınız.
bu konu, kız kardeşinizle tartışmanıza,aranızın bozulmasına hatta iki düşman gibi olmanıza kadar gider, böyle davranmaya devam ederseniz.

Yahu adamın kardeşinizden tahrik olduğunu iddia ediyorsunuz.
Gerçekten böyle hissediyorsanız bu adamı uyarıpta tahrik olmasını engelleseniz ne olacak!!!
Bu kadar pis bir durumu yakıştırdığınız adamla nasıl aynı yatakta yatıp onunla sevişeceksiniz?

Ben de bu yoruma katiliyorum.

Ayrica esin kardesi begendigini dusunuyorum.

Lakin konu sahibesinin sen de kardesimi begeniyorsun demesini cozemedim, eee bunu adama soyleyince ne olacak ki, adam begenmeyi birakacak mi ?

Adam acikca begeniyor iste , bu gercegi de, adamin kafasini da degistiremeyiz ki.

Son düzenleme:
Valla bu zamanda ben koca falan dinlemem her şeyi beklerim
Üstelik seni kardesinle karsilastirmis bu ne demek ya ayıp
Ama sorma kısmı kötü olmuş

Ben de bu yoruma katiliyorum.

Ayrica esin de kardesi ebgendigini dusunuyorum.

Lakin konu sahibesinin sen de kardesimi begeniyorsun demesini cozemedim, eee bunu adama soyleyince ne olacak ki, adam begenmeyi birakacak mi ?

Adam acikca begeniyor iste , bu gercegi de, adamin kafasini da degistiremeyiz ki.

esinin baldizini bukadar begendigini nereden cikardiniz anlamadim?
uzun boylu diye mi begeniyor oldu anlamadim

Evde kizkardesiniz varken birliktelik yasamadiginiz icin esiniz uykusunda bosaliyor olamaz mi? Yani evde kalan kizkardesiniz degil de babaniz olsaydi adam yine bosalacakti belki. Fazlaca kuruntulusunuz ve bunlari dile getirmeniz hic hos degil, olmayan seyi aklina dusursunuz.

Bence cok kiskancsiniz evet.
Bir boy, kilo muhabbetinden isi ensest iliskiye getireceksiniz neredeyse.
O bosalmalar filan da supheli zaten. 3 kere oldugunu nereden biliyorsunuz, sizin kardesinizle bir ilgisi oldugunu nereden biliyorsunuz? vs. Sizi pek normal bulamadim ben.

Düzeltmeli miyim durumumuzu nasıl duzeltebilirim doğru mu düşünüyorumppsikopatik mi yapıyorum hic bilmiyorum kafam karmakarisik
Esine hatali oldugunu yanlis seyler dusundugunu bu aralar psikolojinin biraz bozuk oldugunu bir daha boyle birsey olmayacagini soyle rahatlat ve takibe al iyice emin olmadan da birdaha boyle bir konu acma bu arada esine onun mukemmel olmadigini spora gitmesi gerektigini bakimsiz oldugunu falan soyle dis gorunusunu elestir ama olculu ol kiskancliktan falan yaptigini dusunmesin

Sagolun bayanlar bu cümlelere çok ihtiyacım vardı yoksa acaba diye diye mahfolacaktim . kendinizi benim yerime koyun bayanlar evlimisiniz bilmiyorum da başka zaman olmayan bir şey kardeşimiz 3 ayda bir geliyor ve her gelişinde oluyor umarım sizin dediğiniz gibi bütün sorun bendedir . evet kiskaniyorumbelki de cevreden duyduduydukları mızdan dolayı korkuyorum emin olsam biseylerden burada bu başlıkta birşey sormam size ama sagolun içim rahatladı biraz da olsa sorun bende diye kendimi rahatlatabilirim

ay bide o düşünceniiii söyledin miiiiiiii.... kardeşinin yerinde olmak istemezdimmmmm

Sagolun bayanlar bu cümlelere çok ihtiyacım vardı yoksa acaba diye diye mahfolacaktim . kendinizi benim yerime koyun bayanlar evlimisiniz bilmiyorum da başka zaman olmayan bir şey kardeşimiz 3 ayda bir geliyor ve her gelişinde oluyor umarım sizin dediğiniz gibi bütün sorun bendedir . evet kiskaniyorumbelki de cevreden duyduduydukları mızdan dolayı korkuyorum emin olsam biseylerden burada bu başlıkta birşey sormam size ama sagolun içim rahatladı biraz da olsa sorun bende diye kendimi rahatlatabilirim
Karşılaştırma yapması kötü olmuş ama böyle düşünmende eşinin de payı var

esinin baldizini bukadar begendigini nereden cikardiniz anlamadim?
uzun boylu diye mi begeniyor oldu anlamadim

Adamin konusmalarindan anladim, kimse durduk yere birini baska biriyle kiyaslamaz ki. Adam bilincaltinda begeniyordur, o yuzden dile getiriyordur, kendi de farkinda degildir begendiginin bbence, yoksa saklamaya calisirdi.

Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor

Cumleleri gereksiz, ortada bir begeni duygusu yokken insan neden bu cumleyi kursun ki?

şeytan vesvesesidir canım dua et , hayatımız bir şekilde devam ediyor ama şeytanda boş durmuyor kimbilir eşinide ne kadar sıkıştırıyor eşine söyle sende oda bol bol dua edin, aklına fitne sokmasın şeytan, dillendirme kötü şeyleri gerçek olur içinde sakla ve dua et , Allaha sığın.

Bayanlar halimi anlatayım nolur banaakil verin. 6 yyıllık evliyim esimle birbirimizi severek evlendik fakat eşim kilo takıntılı ve uzun kızların hoşoolduğundan bahseder sürekli. Benim boyum 160 kilim 60 :KK43: kendime oz güvenin hic kalmadı kendisine söylediğim zaman ben seni boyle seviyorum tabi uzun olsan güzel olurdu ama sen de kısa değilsin diyor. Kız kkardeşim benden çok daha güzel alımlı zayıf. Evlendikten sonra birkaç kez kardeşin mi zayıf sen mi zayifsin, kardeşin mi uzun o daha uzun gösteriyor gibi ccümleler kuruyor bi de kardeşim ne zaman bize gelse eşim gece uykusunda bosaliyodu 3 sefer üstuüste olunca huylandim söyledim sacmalama dedi. Nolur beni rahatlatin ben mi çok abartiyorum ?
ayyyyy sakın sakın kendini böyle düşüncelere verme sadece bi tesadüf olmuştur okadar. bu düşünceler seni kardeşindende soğutur kocanın günahınıda alma bence unut gitsin

Bence esının kardeine karsı kotu bı nıyetı olsa uyanıkken kendını tatmın eder. adam dur bu gece ruyaya dalayımda baldızımı dusuneyım tatmın olayım dıyecek halı yok ya yanı kondurmak ıstemıyorum
Ayrıca kafama takılan bekar bı erkek olsa neyse de evlı bı erkegın gece ruyada bosalması cok tuhaf geldı

Ben seni böyle sevmiyorum demez tabiiki ama eşini beğenmediği aşikâr. Konu Sahibi suçsuz demiyorum bakın üstüne basa basa ama onu bu düşüncelere iten bizzat kendi eşi. Ben sevgilimi kardesimden kiskanmadim çünkü bana böyle bişey hissettirmedi. Allah korusun kimseyi kinamiyorum kesinlikle
Evet orasida dogru bende kinamiyorum kadin sasirmis resmen

Valla suphelenmekte haklisin. Kardesini seni surekli kiyaslamalar, kiz sizde kalinca gecede 3 posta kendi kendine bosalmasi garip. Kardesinin sizde kalmasina izin verme

Allah sabir versin evliliktende erkeklerden de sogudum resmen bu nasıl bişeydir
Ya arkadasim kendinii bi esinin yerine koysun farzetki kayni varmis varsayiyorum gelse ki o gece birliktelik olsa esi dese sen bunu gorunce seh..vt.lnyosun dese ne hisseder bu abla olacak kadin ayip ya igneyi kendimize cuvaldiIizi baskasina cok ayip cokk ben esinin kardesine karsi bisey hisstegini sanmiyorum boyu uzu. Diye begendigini sanmiyorum kadin fazla takintili dedim ya adami koysun kutuya saklasin hatta tursunu kursun....

X